Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bli en leder, gjøre en forskjell

Verden i dag er forskjellig fra den verden som tidligere generasjoner har angitt. Nivåene av kompleksitet, gjensidig avhengighet, og systemiske risikoen er ekstraordinært. En Master of Public Affairs (MPA) eller utdannet sertifikat i offentlige anliggender, forbereder nyutdannede av School of Public and Environmental Affairs (SPEA) å konfrontere morgendagens utfordringer med kunnskap og ferdigheter til å løse problemer og føre. Våre kandidater bruker det de vet i alle samfunnssektorer-offentlige, nonprofit, og private.

SPEA tilbyr en virkelig tverrfaglig utdanning i offentlige anliggender. Vi fokuserer på styrende, administrere og lede. Vi forberede studentene til å møte de komplekse problemstillinger som møter dagens samfunn-saker en fagområde alene kan ikke løse.

SPEA Connect skaper muligheter for nonprofit og samfunnskontakt fagfolk i en måte enestående av andre høyt rangert forskerskoler. Våre online programmer imøtekomme til erfarne fagfolk som ikke kan melde deg på vår bolig program, enten fordi de ønsker å bo i din nåværende jobb, er sjonglerer flere ansvar, eller er deployert utenlands. Vi tror du bør være i stand til å forbedre din karriere gjennom de samme nasjonalt rangert programmer som tilbys på campus.

Velg SPEA Koble nettprogrammer, og:

  • Lær av oppnådd fakultetet medlemmer, som er ledende forskere, praktikere og lærere.
  • Engasjere seg med andre engasjerte og innovative personer som er dedikert til å tjene samfunnet.
  • Utvikle problemløsning, samarbeid og kommunikasjonsferdigheter i en rekke disipliner.

Vi er rangert som nr 1 i nasjonen

logo US News and World Report rangerer SPEA er MPA som topp graduate program i offentlige anliggender.

SPEA tilbyr også topp rangert spesialiteter, eller fokusområder, i online MPA, inkludert:

  • Nonprofit Management (# 1)
  • Offentlig finans og budsjettering (# 1)
  • Public Management & Administration (# 3)

Online MPA og sertifikat programmer utformet for å arbeide fagfolk

Spea nett graduate grad og sertifikat programmer er både allsidig og verdifull. Våre programmer er laget for å forberede dyktige fagfolk til å ta sin karriere til neste nivå, mens han studerte hvor og når det er mest praktisk. Med SPEA Connect kan du slå din yrkeserfaring inn i graduate kreditt-og utdannet før, og til en lavere kostnad. Hvis du er medlem av den militære samfunn, kan du også tjene kreditt i erkjennelse av tjenesten.

Steder

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Address
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Indiana, USA
Telefon
+1 812-855-2840