HOFSTRA UNIVERSITY

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited
studenter

Om Hofstra Universitetet

Hofstra Universitet kan hjelpe deg med å komme deg hvor du vil, med små klasser, dedikert fakultet og en vakker og energisk campus, samt alle mulighetene i New York City innen rekkevidde.

Finn fremtiden ved å velge fra rundt 140 bachelorprogrammer og ca. 150 kandidatprogrammer, i Liberal Arts and Sciences, Business, Communication, Education, Helsefag og Human Services, Engineering og Applied Science og Honours studier, samt en lovskole og Skole for medisin. Student-fakultetet på 14 til 1 og en prioritet på undervisningspraksis sikrer at du er en del av å skape din egen suksess.

Hos Hofstra har du alle de ressursene du trenger - gode biblioteksressurser med omfattende online- og utskriftssamlinger, toppmoderne klasserom, lærings- og laboratoriefasiliteter, samt omfattende internettilgang via kabel og trådløst internett, inkludert den eneste internettforbindelsen Blant private høgskoler på Long Island.

En mangfoldig blanding av kulturelle, sosiale, atletiske og rekreasjonsaktiviteter gir full collegeopplevelse. Hofstra tilbyr studentene muligheten til å leve og lære på vår vakre, 240 hektar store campus på Long Island, og har lett tilgang til akademiske, kulturelle og karrieremuligheter i New York City storbyområdet.

Hofstra i et øyeblikk

Campusinformasjon

 • Grunnlagt i 1935
 • Ligger i Hempstead, Long Island, 25 miles øst for NYC
 • President: Stuart Rabinowitz, JD
 • Provost: Gail M. Simmons, PhD
 • Privat, nonsektarisk, coeducational
 • 116 bygninger på 244 dekar
 • 25 akademiske og 28 totalt akkrediteringer
 • Medlem av Phi Beta Kappa
 • 100% programtilgjengelighet for funksjonshemmede
 • Hofstra Universitet har over 134.000 alumni

College reunion

Campus Life

 • 35 bostedshus boliger ca 3.500 studenter, 18 spisesteder, 6 teatre og over 200 studentklubber hvorav det er ca 27 lokale / nasjonale brødre og sororiteter
 • Hofstra har en pulserende campus med hundrevis av sosiale, akademiske og kulturelle arrangementer per år
 • Hofstra Universitetsmuseum er nasjonalt akkreditert av American Alliance of Museums. Museet, med en samling på ca 5000 kunstverk fra verdens mangfoldige kulturer, tilbyr 4-6 opprinnelige utstillinger årlig, og overvåker også en omfattende samling utendørs skulpturer med ca 70 kunstverk.
 • Hofstra-bibliotekene inneholder over 1 million volumer og gir 24/7 online tilgang til mer enn 100 000 fulltekstskrifter og 175 000 elektroniske bøker.
 • 17 varsitetssporter
 • 8 for menn: baseball, basketball, langrenn, golf, lacrosse, fotball, tennis og bryting
 • 9 for kvinner: basketball, langrenn, felthockey, golf, lacrosse, fotball, softball, tennis og volleyball
 • Alle idretter konkurrerer på NCAA Divisjon I nivå i Colonial Athletic Association

New York

Erklæring om oppdrag og mål

Hofstra Universitet er en privat institusjon som primært har til formål å gi en høy opplæring til sine studenter i et miljø som oppmuntrer, nærmer seg og støtter læring gjennom fri og åpen utveksling av ideer for å forbedre menneskeheten. Hofstra Universitet er fullt forpliktet til akademisk frihet og overføring, fremskritt og bevaring av kunnskap for eget fagområde og for samfunnet som helhet. Hofstra Universitet tilbyr bachelor- og utdannelsesprogrammer undervist av et forskningsaktivt og faglig engasjert fakultet. Akademisk fortreffelighet styrer alt Universitetet forplikter seg til.

 • Høgskolen i Hofstra Universitet gir et godt grunnlag i liberal kunst og vitenskap, designet for å oppmuntre til intellektuell nysgjerrighet. Denne bredutviklede utdanningen utvikler studentenes analytiske og kritiske tenkning, styrker kommunikasjonsevnen sin (muntlig og skriftlig), fremmer tverrkulturell kompetanse og gir informasjonskompetanse og teknologiske ferdigheter som forbereder studentene til å bli livslang elever.
 • Hofstra University er dedikert til pre-profesjonelle, profesjonelle, mastergrad og doktorgradsprogrammer som støtter et bredt spekter av karriere ambisjoner.
 • Hofstra Universitet er viet til å rekruttere og beholde et høyt kvalifisert og mangfoldig faglig fellesskap av studenter, fakultet, ansatte og administratorer som respekterer bidragene og verdigheten til hver av sine medlemmer.
 • Fakultetet i Hofstra Universitet er forpliktet til å ha god kvalitet i undervisning, vitenskapelig forskning og service. Universitetet legger vekt på og støtter oppbygging og syntese av kunnskap, samt formidling. Vi tror at den beste utdanningen for studenter er en informert av lærernes vitenskapelige sysler.
 • Hofstra Universitet er forpliktet til å gi de informasjons- og teknologiske ressursene som kreves for å lære og å fremme kunnskap.
 • Hofstra Universitet forsøker å dyrke studenters sosiale og etiske ansvar, estetisk følsomhet, kreativitet og følelsesmessig og fysisk velvære.
 • Hofstra Universitet tilbyr pedagogiske, samkurrikulære og kulturelle programmer og aktiviteter som fremmer bevissthet om lokale, nasjonale og globale spørsmål, oppfordrer elevene til å være aktive borgere og bidragsytere til deres lokale, nasjonale og globale samfunn.
 • Hofstra Universitet anerkjenner sin viktige rolle i vårt lokalsamfunn og deltar i en bredere nasjonal og internasjonal dialog. Vi tilbyr programmer og søker muligheter som gjensidig fordeler Hofstra samfunnet og de som er utenfor vår campus.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA - OnlineStudies » Se MBA på deltid » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MSc » Se EMBA » Se MBA - MBAStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba Strategisk Forretningsforvaltning

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Hempstead

Den strategiske bedriftsøkonomiske konsentrasjonen består av fem tverrfaglige hovedkonsentrasjoner som vil forberede deg til å få konkurransemessige fordeler du trenger for å lykkes i dagens globale økonomi. [+]

Den strategiske bedriftsøkonomiske konsentrasjonen består av fem tverrfaglige hovedkonsentrasjoner som vil forberede deg til å få konkurransemessige fordeler du trenger for å lykkes i dagens globale økonomi.

Strategisk planlegging i markedsføring

En grundig undersøkelse av strategisk planlegging i markedsføring - prosessen der bærekraftig kundedrevne konkurransefortrinn oppnås over tid ved å bygge relasjoner, tilbud, timing og ressurser. Spesiell vekt legges på planlegging, integrering, implementering og analyse av markedsstrategier; Konteksten av strategisk markedsføring ledelse innenfor et firma; Alternative strategiske tilnærminger til markedsføring; Slike markedsføringsmodeller som profittpåvirkning av markedsføringsstrategi (PIMS); Verdikjeden; referansemåling; kundetilfredshet; Strategiske markedsføringsrevisjoner; Den globale konteksten av strategisk markedsføring; Etiske dimensjoner av markedsføringsstrategier; Og andre sentrale begreper. Individuelle og gruppearbeid, inkludert en datasimulering.... [-]


Mba Strategisk Helsestyring

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Hempstead

Strategisk helseforvaltningskonsentrasjon består av fem tverrfaglige hovedkonsentrasjoner som fokuserer på dagens praksis og avanserte strategier i helsevesenet som gir deg den konkurransefortrinnet du trenger for å lykkes i alle helsepersonellrelaterte organisasjoner. [+]

Strategisk helseforvaltning

Strategisk helseforvaltningskonsentrasjon består av fem tverrfaglige hovedkonsentrasjoner som fokuserer på dagens praksis og avanserte strategier i helsevesenet som gir deg den konkurransefortrinnet du trenger for å lykkes i alle helsepersonellrelaterte organisasjoner.

Helse Law and Ethics

Undersøker juridiske og etiske problemer og problemer som oppstår av administratorer av helsevesenets fasiliteter og programmer. Emner som diskuteres, er regjeringsregulering av helsepersonell; Pasientens samtykke til og nektelse av behandling Reproduksjonsproblemer; Personvern og konfidensialitet; Og psykiske problemer. Studentene analyserer lovgivning, etikers kommentarer og rettspraksis i medisin og helsevesen gjennom forskning og deltakelse i klassen. ... [-]


Online Mba

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Hempstead

Zarb School of Business 'online MBA-program er rangert som nummer 15 i nasjonen av The Princeton Review og # 36 i nasjonen, ifølge US News & World Report prestisjefylt posisjonering Zarb som det høyest rangerte online MBA-programmet i New York hovedstadsområdet . [+]

Zarb School of Business 'online MBA-program er rangert som nummer 15 i nasjonen av The Princeton Review og # 36 i nasjonen, ifølge US News & World Report prestisjefylt posisjonering Zarb som det høyest rangerte online MBA-programmet i New York hovedstadsområdet .

Ligger på Long Island i New York, tilbyr Hofstra Zarb School of Business en rekke kandidatnivå programmer. Online MBA-programmet er det nyeste programmet i Zarb-skolen som tilbys som et fullt akkreditert MBA-program til arbeidende fagfolk gjennom helt online-kurs.

Hvorfor Hofstra Online MBA-programmet?

Det første fjernundervisningsprogrammet i Strategic Business Management og Strategic Healthcare Management i New York. AACSB akkreditert skole i over 40 år. GMAT eller GRE krav fravikes under visse forhold, basert på progressiv arbeidserfaring. Kurser undervist av fakultetets medlemmer og ledende utøvere på området. Leverer nærhet til forretningsområdet i New York gjennom bransjeledelser, arrangementer og karriere. ... [-]

Videoer

You Are Welcome Here

Hofstra University Campus Tour