Les den offisielle beskrivelsen

Om Georgetown University


Georgetown University er et privat, ikke-for-profit, akkreditert universitet i Washington, DC. Georgetown ble grunnlagt i 1789 av John Carroll, og er Amerikas eldste katolske og jesuituniversitetet. I dag er Georgetown et stort internasjonalt forskningsuniversitet. Den har ni skoler, et tilknyttet sykehus og mange høyt rangert kandidatprogrammer.


Misjon, visjon og verdier

Georgetowns oppdrag og verdier reflekterer Jesuit tradisjonen for å utdanne hele personen. Universitetet fremmer en innstilling der elevene kan utvikle seg gjennom refleksjon, service og forespørsel.


Innmelding, Deltagelse, Graduering

Basert på høst 2015-data var utmeldingen vel over 10 500 studenter. Graduate oppmøte var som følger.

  • 31% deltid og 69% heltidsstudent
  • 11% registrert i fjernundervisning
  • 1800 Bachelor, 3 300 Mastergrad, 950 Doktorgrad


Finansiell støtte

Georgetown University aksepterer finansiell støtte søknader fra studenter på studentene gjennom hele studieåret. Studenter som søker om føderal økonomisk hjelp må sende inn en FAFSA. Støtteberettigede studenter kan være i stand til å motta lån eller tilskudd. Georgetown University Graduate School kan tilby begrenset stipend, assistentships og stipend. Disse er basert på faglige kvalifikasjoner.

For å være i samsvar med føderale VISA-regler, er internasjonale studenter ikke kvalifisert til å ta kurs utelukkende på nettet. Georgetown University er ikke i stand til å tilby onlineformater i alle statene for hvert onlineprogram.


Start Datoer

Programmer kan ha bestemte startdatoer basert på faglige semester. For eksempel starter MPS grad programmer i høst, sommer og vår semester.


Fakultet

Georgetown University har over 1.450 heltid og 1.050 deltid fakulteter. Blant Georgetowns instruktører er tidligere diplomater, helsemyndigheter, økonomer, forskere, konsernsjef og andre næringseksperter. På tvers av fagområdene holder fakultetets medlemmer avanserte grader fra Ph.D. og JD til MA, MBA og M.Ed., blant andre.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Georgetown University Online

Georgetown Universitys MSF-program (Master of Science in Finance) tar dagens beste økonomiske fagfolk og forvandler dem til stigende ledere i sitt yrke. På programmets kj ... [+]

Georgetown Universitys online Master of Science in Finance (MSF) program, forvandler dagens beste fagfolk til de stigende bransjeledere. Laget av det fremtredende fakultetet for McDonough School of Business , leverer denne verdensledende læreplanen og revolusjonerende online læringsplattform de grunnleggende ferdighetene for å ta økonomikarrieren til neste nivå.

Som en MSF student lærer du på forhånd fra en fakultet fullførte lærde og lærere. Vårt program gir arbeidsfagfolk, hvor som helst i verden, muligheten til å utdype sin forretnings- og teknisk økonomifag og oppleve en Georgetown University-utdanning der fakultetet er forpliktet til høykvalitativ undervisning.

... [-]
USA Georgetown
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
21 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Georgetown University Online

Georgetown University presenterer Master of Professional Studies i Real Estate i et online format. gi en fleksibel vei for fremtidige ledere i bransjen for å fremme kunns ... [+]

Georgetown University presenterer Master of Professional Studies i Real Estate i et online format, noe som gir en fleksibel vei for fremtidige bransjeledere for å fremme sin kunnskap og akselerere sine karrierer. Dette programmet, som tilbys gjennom Georgetown University School of Continuing Studies, utvikler kritiske eiendomsferdigheter på høyeste akademiske nivå. Få en omfattende forståelse av det varierende kommersielle eiendomsmarkedet og skille deg i denne konkurransedyktige bransjen. Dette fullt akkreditert oppgradere programmet ledes av en fakultet av fremtredende eiendomsmeglere fra høyt profilerte organisasjoner. De innlemmer sin unike innsikt og faglig kompetanse i kursundervisning, og gir studentene en engasjerende læreplan forankret i industriapplikasjoner.... [-]

USA Georgetown
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Georgetown University Online

Erkjent som en av de beste programmene i verden, er Georgetown Universitys Master of Professional Studies i Sports Industry Management tilgjengelig i et online format. De ... [+]

Erkjent som en av de beste programmene i verden, er Georgetown Universitys Master of Professional Studies i Sports Industry Management tilgjengelig i et online format. Dette programmet, som tilbys gjennom School of Continuing Studies, gir studentene bedriftsledelse og lederskapskompetanse som trengs for å starte en vellykket og innflytelsesrik karriere i sportsbransjen.

Dette full akkreditert utdannet program består av en fakultet av fremtredende industri utøvere som bringer merkbar kompetanse til hvert kurs og leverer en praktisk og anvendt læringsmodell basert på prinsippene om ansvar, etikk og service.

Som utdannet fra Sports Industry Management online-programmet, vil studentene ha en omfattende forståelse av idrettsbransjen på områder som inkluderer anvendt etikk, lederskap, kritisk og analytisk tenkning, idrettsvirksomhet og ansvar, kommunikasjon, strategisk planlegging, teamarbeid og gruppedynamikk , globale perspektiver og prosjektledelse og implementering. I tillegg til disse områdene forbereder den globale tilnærmingen til programmet elevene til å forfølge en rekke stillinger i bransjen på tvers av organisasjoner som inkluderer:... [-]

USA Georgetown
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Georgetown University Online

Georgetown er online Master of Professional Studies i Technology Management forbereder studentene til å lykkes med å lede teknologiinitiativer, utvikle banebrytende forre ... [+]

Georgetown Universitys online Master of Professional Studies in Technology Management gir teknologiprofessorer en unik pedagogisk erfaringskobling av forretningsadministrasjonsferdigheter med teknologikunnskap - for å utvikle neste generasjon av avrundede seniorteknologer som er rustet til å møte de utfordringene som dagens alltid-på selskaper og organisasjoner.

Studentene flytter sin IT-karriere fremover ved å lære og utvikle beprøvde teknikker - inkludert næringsliv og IT-ferdigheter - å spydse store teknologiske tiltak og skape kulturer av innovasjon og engasjement:

Kritiske tankegangskunnskaper som trengs for å analysere viktige forretningsprosesser og utvikle kreative løsninger på forretnings- og teknologiproblemer.Maksimere marked, entreprenørskap, internasjonal ekspansjon, kundeservice og inntektsmuligheter gjennom teknologiske innovasjoner.Ta de ledende ferdighetene som kreves for å påvirke hele organisasjonene.Administrer organisasjonsendring i sammenheng med teknologiprosjekter.Unngå dårlige sikkerhetsbrudd, datatap og datautbrudd.Lag strategiske fordeler ved hjelp av nye teknologier som Social Media, Big Data og Cloud Computing.... [-]
USA Georgetown
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk