Gannon University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår misjon

Gannon er en katolsk, Bispedømmets universitet dedikert til god undervisning, stipend og service. Våre lærere og ansatte forberede studentene til å være globale borgere gjennom programmer som bunner i de liberale kunst og vitenskap og faglige spesialiseringer. Inspirert av den katolske intellektuell tradisjon, tilbyr vi en omfattende, verdier-sentrert læring som vektlegger tro, ledelse, inkludering og samfunnsansvar.

Gannon er flott beliggenhet

Vi er lokalisert i Pennsylvania fjerde største by og en av de travleste havnene på Great Lakes. Gannon urbane campus, midt i sentrum Erie, i løpet av en to timers kjøretur fra Cleveland, Buffalo, og Pittsburgh. Vår unike beliggenhet og fasiliteter skape en spesiell atmosfære som bidrar til læring, stipend, forskning, service og personlig vekst.

Historien om Gannon Universitetet

Gannon College of Arts and Sciences, grunnlagt som Katedralen College under 1925 charter av Villa Maria College, ble etablert av daværende erkebiskop John Mark Gannon, som i 1941 kjøpte en av de mest elegante bygninger i sentrum av Erie-Strong Mansion (nå kjent som Gannon er "Old Main") - som den nåværende campus 'sentrale området. Omdøpt Gannon College i 1944, fikk den sitt eget charter som en fire-årig høyskole for menn. I 1964 ble Gannon co-pedagogisk og etablert en gradsstudier. I 1979 høgskolen oppnådd universitetsstatus.

En privat, katolsk, omfattende co-utdanningsinstitusjon, har Gannon dukket opp som Northwestern Pennsylvania fremste katolske universitet og er et verdifullt samfunn og regional ressurs.

Nøkkelen til Gannon misjon er personlig og faglig utvikling av studenter. Lederskap er fostret gjennom en rekke campus organisasjoner og aktiviteter som fremmer faglige interesser samt frivillighet og samfunnstjeneste, og som gir muligheter for intellektuell, moralsk og åndelig vekst.

I dag er Gannon Universitetet forpliktet til å bygge på sin vellykkede historie forbereder ledere ved å fokusere på en dynamisk fremtid forandring og nye muligheter. Gannon er fokusert på en total forpliktelse til faglig dyktighet, til sin katolske identitet, sin fremtidige økonomiske vekst fra eksterne kilder, dens styrke utviklingen av fakultetets undervisning og stipend, sitt engasjement og service til lokale og regionale samfunn, dets lavere og høyere påmelding, og det er forbedring av teknologi.

Oppdag Erie

Erie, Pennsylvania, er en by laget for studenter. Sentrum, rett ved siden av Gannon Campus finner du rike muligheter for praksisplasser og co-op jobber med offentlige etater, lokale bedrifter og sykehus. Og når skoledagen er ferdig, vil du ha mye moro, så vel. Utforsk museer, gallerier, teatre og restauranter, midt i hjertet av byen, alle skritt fra Gannon. Bare minutter unna, slappe av på sandstrendene i Presque Isle State Park, et populært Gannon student hangout, eller heie på Erie er profesjonelt tilknyttet hockey, baseball og basketball team. Studentene forteller oss Erie er akkurat passe størrelse: Stor nok til å gi god faglig og rekreasjonsmuligheter, men liten nok til å enkelt komme til steder og føle seg trygge.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Masters » Se MSc - HealthcareStudies » Se BSc'er » Se MSc - Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Masters

Master Of Education I Pensum Og Undervisning

Nettstudie Deltid 4 semestre September 2018 USA USA Online Erie + 1 fler

Den elektroniske Master of Education (M.Ed.) grad i pensum og undervisning er designet for å forenkle det høyeste nivået av læreren ytelse. Kjernen kurs fokus på mestring av undervisning effektivitet for lærere i karakterer PreK gjennom 12. Læreren som endringsagent er det konseptuelle rammeverket for M.Ed. og er et samlende tema for alle kurs. [+]

Programoversikt

Den elektroniske Master of Education (M.Ed.) grad i pensum og undervisning er designet for å forenkle det høyeste nivået av læreren ytelse. Kjernen kurs fokus på mestring av undervisning effektivitet for lærere i karakterer PreK gjennom 12. Læreren som endringsagent er det konseptuelle rammeverket for M.Ed. og er et samlende tema for alle kurs. Betydelig dialog har funnet sted de siste årene om behovet for positiv endring i amerikansk utdanning. Den Gannon Master of Education i pensum og undervisning gjør at utdannet eleven til å gripe muligheten til å engasjere seg i en profesjonell fornyelsesprosess. Graduate elever er bemyndiget til å oversette sine kunnskaper og ferdigheter inn i klasserommet.... [-]


Videoer

Archbishop John Mark Gannon

Kontakt

Gannon University

Adresse, linje 1 Gannon University 109 University Square
16541 Erie, Pennsylvania, USA
HJemmeside http://www.gannon.edu/
Telefon +1 814-871-7000