Les den offisielle beskrivelsen

Oppdag din fremtid med en online grad fra Faulkner University!


Vårt oppdrag er å utdanne høyt kompetente, profesjonelle og sosialt engasjerte grunnskolepedagoger som har innhold, pedagogisk og profesjonell kunnskap som vektlegger integritet karakter, som bruker sine gaver til tjeneste for andre, og som viser faglig kompetanse og ledelse i sitt felt.

Faulkner University er en privat, kristen liberal arts institusjon som gir en eksepsjonell utdanning til sine studenter i over 70 år. Vårt online utdanningsprogram gir et bredt utvalg av gode grad programmer fra hvor som helst i landet. Velg blant en av 23 online grad programmer. Du er mer enn et nummer hos Faulkner. Med fleksibel instruksjon som passer til hver elevs tidsplan og en kristen arv som er æret i alt vi gjør, gir våre online utdanningsprogrammer en individuell opplevelse for alle som søker prestisje og ekspertise i en Faulkner-grad.

Faulkner University Voksenopplæring Invitasjon fra Faulkner University på Vimeo.


Online utdanning ved Faulkner University

Faulkner University er en privat, kristen liberal arts institusjon basert i Montgomery, Alabama som har tilbudt studentene en prestisjetunge, trobasert utdanning i det meste av et århundre. For å utfylle vår omfattende liste over campus-programmer, er vi stolte over å tilby studentene en rekke grad programmer som kan fullføres helt online. Hvert program gir en fleksibel, individuell erfaring, en grundig læreplan og samme utdanningskvalitet som våre on-campus-programmer er kjent.


Fordelene ved online kristne universiteter

Vurderer du å studere online på Faulkner University? Det er mange grunner til å registrere deg i en av våre 23 online grad programmer. Her er bare noen av fordelene som tilbys av online kristne universiteter, inkludert Faulkner University:

  • Programmene tilbyr fleksibel, tilpasset planlegging som passer dine preferanser.
  • Mange programmer kan fullføres raskere enn alternativer på campus.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige undervisningspriser som passer ditt budsjett.
  • Hvis du har en jobb, er det ikke nødvendig å sette den på bakbrenneren.
  • Campusbesøk er sjelden nødvendig (visse programmer har funksjon på campuskurs).
  • Du kan studere hvor du vil, hvordan du vil.
  • Studentene kan velge fra et bredt spekter av emner - våre programmer dekker alt fra bibelske studier til rettsadministrasjon.
  • Spesielle fordeler er tilgjengelige for veteraner og nåværende militære medlemmer.


En kristen utdanning

Faulkner Universitets online programmer gir mer enn bare en grad. Hver læreplan er inspirert av skolens oppdrag og verdier, som holder seg til universitetets stolte kristne arv. Uansett hva slags emne dine kurs dekker, vil institusjonens dype rotte kristne idealer bli innfødte hele tiden.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Masters

Faulkner University - Online Programs

En master i utdanning i grunnskoleutdanning Klasse A-sertifisering er den perfekte måten for nåværende lærere å forbedre sine ferdigheter og markedsførbarhet eller omdiri ... [+]

Hvorfor tjene en Master of Education i grunnskole klasse A sertifisering grad?

En master i utdanning i grunnskoleutdanning Klasse A-sertifisering er den perfekte måten for nåværende lærere å forbedre sine ferdigheter og markedsførbarhet eller omdirigere spesialitet til elementære eldre studenter. I tillegg til klasseromsarbeid åpner en høyere grad i utdanning dører over hele feltet, fra å skrive læreplaner og lærebøker til å bli rektor. For de som ønsker å øke sine sertifiseringsnivåer.

Dette programmet vil også kvalifisere deg til å fortsette å tjene en utdannelsesekspert.

Dette programmet kvalifiserer lærere til å oppnå avansert lønn.

Format og krav... [-]
USA USA Online
Kontakt skolen
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk
Faulkner University - Online Programs

Vår Master of Education program lar deg lære ferdigheter og verdier som vil forbedre din karriere. Vår læreplan kombinerer faglige kurs med undervisningsfeltkurs for en a ... [+]

Hvorfor tjene en Master of Education i læreplan og opplæringsgrad?

Vår Master of Education program lar deg lære ferdigheter og verdier som vil forbedre din karriere. Vår læreplan kombinerer faglige kurs med undervisningsfeltkurs for en avansert pensum. Som et resultat blir du en mer effektiv, effektiv pedagog, med forbedrede evner til å lede klasserom og design skoleplaner.

Formålet med læreplan og opplæringsprogrammet er å øke kandidatens kunnskaper i avansert pedagogikk og instruksjon, vurdering og teknologi innenfor et innholdsområde. M.Ed. I læreplan og instruksjon har fem konsentrasjonsområder tilgjengelig og ett generelt spor.

Læreplan og instruksjon, generell.Curriculum and Instruction, konsentrasjon i Elementary K-6 Pedagogikk.Pensum og Instruksjon, konsentrasjon i Sekundær 6-12 Biologi Pedagogikk.Pensum og Instruksjon, konsentrasjon i Sekundær 6-12 Historie Pedagogikk.Pensum og Instruksjon, konsentrasjon i Sekundær 6-12 Matematikk Pedagogikk.Curriculum and Instruction, konsentrasjon i Sekundær 6-12 engelsk / språk kunstpedagogikk.... [-]
USA USA Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk