Elmhurst College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Elmhurst College!

Vil du utvide din kunnskap, oppdatere dine ferdigheter og nå neste nivå i karrieren din? Våre masterprogrammer er designet for deg. Vi tar en frisk, personlig, hands-on tilnærming. Med talentfulle professorer og studenter, vil du aktivt engasjere både teori og praksis. Du vil nyte bekvemmeligheten av kveldskurs eller fullføre din grad helt elektronisk gjennom Elmhurst College Online Center. Mest av alt, vil du forberede deg til å treffe ny tillit til et liv med profesjonelt lederskap.

Velg Elmhurst. Nå neste nivå. Lære å lede i en samarbeidende verden.

Velkommen til neste generasjons oppgradere programmer som kan hjelpe deg med å nå neste nivå. Når du ønsker å forske på karrieren din eller foreta en karriereovergang, har Elmhurst College programmer for deg. Få tak i tekniske ferdigheter på tvers av plattformene som du trenger for å hjelpe deg med å nå dine mål og potensial. Utvikle ferske løsninger på virkelige verdensutfordringer gjennom prosjektbasert læring. Våre programdirektører er der for deg - hjelper deg å forhandle alt fra klassevalg til karriereveiledning.
Våre innovative og fleksible programmer er designet for å optimalisere karrieremålene og forberede deg på arbeid i mange høyvoksende bransjer. Vi er oppriktig engasjert i utdanning som holder deg foran kurven.

Mastergrader

 • IT-systemer
 • Datateknikk
 • Geografiske informasjonssystemer
 • Helseforvaltning og administrasjon
 • Helseinformatikk
 • MBA - deltid (online eller på campus) for arbeidende fagfolk

Elmhurst College - det riktige valget

 • Få tillit til å lykkes: Våre programdirektører er ikke bare eksperter på deres felt: de er dedikert til å utvide rekkevidden, gi sageråd og menneskelige ferdigheter som alle ledere trenger.
 • Fleksibilitet for å få det til å fungere: våre studieprogrammer er utformet for å passe inn i din travle timeplan. Programmer tilbys i en rekke formater for å gi deg maksimal bekvemmelighet.
 • Et rimelig valg: Elmhurst College reiterer gjentatte ganger i Best Value-kategorien for akademisk kvalitet og pris.
 • Praktisk beliggenhet: Vår vakre campus ligger bare 15 miles vest for sentrum av Chicago, og er lett tilgjengelig med bil eller tog.

Ta det neste trinnet

Når du vurderer alternativene dine, oppfordrer vi deg til å besøke Elmhurst campus. Du lærer om opptaksprosessen vår, besøker vår campus og ser selv hva Elmhurst College handler om.

Be om informasjon: For å be om informasjon om ditt program av interesse, fyll ut vårt online skjema. Chat Live med en opptaksrådgiver. Chat online i dag. Søk nå!

Rankings

Elmhurst står i topp 10 regionale universiteter i Midtvesten, ifølge US News & World Report, og blant de 4 beste verdiene i Midtvesten. Princeton Review har rangert Elmhurst blant de beste i Midtvesten i 12 år på rad, og kiterer den som "den perfekte blanding av storby tilgang og liten (men ikke for liten) campus atmosfære."

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA » Se MSc - OnlineStudies » Se MBA på deltid » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA - Heltid, Online

Nettstudie Heltidsstudier 1 år August 2018 USA Elmhurst

På Elmhurst setter vi deg først. Måten vi ser det, er den eneste grunnen til at vi er her, å gi deg en høyverdig, høyverdig forretningsutdanning. Vårt oppdrag er å gi deg de ferdighetene og forbindelsene du trenger for å nå dine mål i din karriere og liv. [+]

Vi tror at en MBA skal være student-sentrert.

På Elmhurst setter vi deg først. Måten vi ser det, er den eneste grunnen til at vi er her, å gi deg en høyverdig, høyverdig forretningsutdanning. Vårt oppdrag er å gi deg de ferdighetene og forbindelsene du trenger for å nå dine mål i din karriere og liv.

De rette menneskene på din side

Elmhurst fakultet er erfarne bransjeledere som er dedikert til å utvide din rekkevidde med feltarbeid, tilkoblinger og praktisk erfaring. I dette nettprogrammet jobber du med et team av fakultet som alltid er der for deg.

Studere med det beste

Dine klassekamerater er andre fagfolk som søker karriereutvikling og et globalt tenkemåte. Du vil koble med dem med en gang, få et nettverk av jevnaldrende som vil støtte deg. Faktisk er nettverket du danner, en av dine mest verdifulle takeaways. Oppnåelig, tilgjengelig, rimelig - den heltidlige Elmhurst MBA passer inn i livet ditt.... [-]


MSc

Ms I Datavitenskap

Nettstudie Deltid 2 år August 2018 USA Elmhurst

Mastergrad i datavitenskap ved Elmhurst tar en helhetlig tilnærming, med en læreplan som integrerer statistikk, datavitenskap og forretningsfagområder som er avgjørende for å lykkes i det fremvoksende feltet av store data. [+]

Lås opp store innsikt i store data

Gjør deg selv uunnværlig i dette raskt voksende feltet. Master prediktiv analyse, generere informasjon fra strukturerte og ustrukturerte datasett, og deretter oversette denne informasjonen til handlingsbar innsikt. Vi tar en helhetlig tilnærming, integrering av analytikk og maskinlæring med virksomhet. Denne nyskapende læreplanen gir deg teknisk dyktighet i statistikk, analysemetoder og programmeringsverktøy, samtidig som du oppnår viktige forretningsferdigheter.

Resultatet: Et omfattende grunnlag for kunnskap, slik at du kan utnytte informasjonen som mystifies andre, og skape reell forretningsverdi i enhver faglig setting.

Et STEM-Designert program.... [-]


Ms I Geografiske Informasjonssystemer (gis)

Nettstudie Deltid August 2018 USA Elmhurst

MS i geografiske informasjonssystemer fra Elmhurst College vil gi deg grundig kunnskap om geospatial feltet og introdusere deg til romlige tenkning og geografiske informasjonssystemer (GIS) som et verktøy som brukes i en rekke bruksområder i bransjen. [+]

Kart ut din fremtid med en online mastergrad i GIS!

Geospatial teknologier påvirker nesten alle aspekter av livet, fra å navigere et ukjent nabolag til å spore mønstre av sykdommer i populasjoner. Ifølge US Department of Labor er geospatialteknologi en av de tre høyvoksende næringene i det 21. århundre. Det betyr store muligheter - og med en Elmhurst MS i GIS, vil du være godt forberedt på å møte den.

Elmhurst har noe mest høyskoler, ikke en dedikert GIS-server og tilgang til profesjonell Esri GIS-programvare. Så du får noe de fleste studenter ikke vil: high-end prosessorkraft fra en vanlig datamaskin.

Curriculum

Mastergrad i geografiske informasjonssystemer på Elmhurst krever vellykket gjennomføring av 10 kurs for totalt 7,50 studiepoeng (30 semester timer). Programmet oppfyller også de pedagogiske kravene til GISP (sertifisert GIS profesjonell). Læreplanen skal utvikle geospatiale ferdighetssett i samsvar med Geospatial Technology Competency Model (GTCM) som definert av US Department of Labor og Geo Tech Center for Excellence (Geo Tech Center). AGS 500 kan fravikes, etter programdirektørens skjønn, for følgende studenter:... [-]


Videoer

This Is Elmhurst College

Kontakt
Besøksadresse
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Sosiale medier