Elmhurst College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Elmhurst College!

Vil du utvide din kunnskap, oppdatere dine ferdigheter og nå neste nivå i karrieren din? Våre masterprogrammer er designet for deg. Vi tar en frisk, personlig, hands-on tilnærming. Med talentfulle professorer og studenter, vil du aktivt engasjere både teori og praksis. Du vil nyte bekvemmeligheten av kveldskurs eller fullføre din grad helt elektronisk gjennom Elmhurst College Online Center. Mest av alt, vil du forberede deg til å treffe ny tillit til et liv med profesjonelt lederskap.

Velg Elmhurst. Nå neste nivå. Lære å lede i en samarbeidende verden.

Velkommen til neste generasjons oppgradere programmer som kan hjelpe deg med å nå neste nivå. Når du ønsker å forske på karrieren din eller foreta en karriereovergang, har Elmhurst College programmer for deg. Få tak i tekniske ferdigheter på tvers av plattformene som du trenger for å hjelpe deg med å nå dine mål og potensial. Utvikle ferske løsninger på virkelige verdensutfordringer gjennom prosjektbasert læring. Våre programdirektører er der for deg - hjelper deg å forhandle alt fra klassevalg til karriereveiledning.
Våre innovative og fleksible programmer er designet for å optimalisere karrieremålene og forberede deg på arbeid i mange høyvoksende bransjer. Vi er oppriktig engasjert i utdanning som holder deg foran kurven.

Mastergrader

 • IT-systemer
 • Datateknikk
 • Geografiske informasjonssystemer
 • Helseforvaltning og administrasjon
 • Helseinformatikk
 • MBA - deltid (online eller på campus) for arbeidende fagfolk

Elmhurst College - det riktige valget

 • Få tillit til å lykkes: Våre programdirektører er ikke bare eksperter på deres felt: de er dedikert til å utvide rekkevidden, gi sageråd og menneskelige ferdigheter som alle ledere trenger.
 • Fleksibilitet for å få det til å fungere: våre studieprogrammer er utformet for å passe inn i din travle timeplan. Programmer tilbys i en rekke formater for å gi deg maksimal bekvemmelighet.
 • Et rimelig valg: Elmhurst College reiterer gjentatte ganger i Best Value-kategorien for akademisk kvalitet og pris.
 • Praktisk beliggenhet: Vår vakre campus ligger bare 15 miles vest for sentrum av Chicago, og er lett tilgjengelig med bil eller tog.

Ta det neste trinnet

Når du vurderer alternativene dine, oppfordrer vi deg til å besøke Elmhurst campus. Du lærer om opptaksprosessen vår, besøker vår campus og ser selv hva Elmhurst College handler om.

Be om informasjon: For å be om informasjon om ditt program av interesse, fyll ut vårt online skjema. Chat Live med en opptaksrådgiver. Chat online i dag. Søk nå!

Rankings

Elmhurst står i topp 10 regionale universiteter i Midtvesten, ifølge US News & World Report, og blant de 4 beste verdiene i Midtvesten. Princeton Review har rangert Elmhurst blant de beste i Midtvesten i 12 år på rad, og kiterer den som "den perfekte blanding av storby tilgang og liten (men ikke for liten) campus atmosfære."

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc - OnlineStudies » Se MBA på deltid » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms I Datavitenskap

Nettstudie Deltid 2 år February 2018 USA Elmhurst

Mastergrad i datavitenskap ved Elmhurst tar en helhetlig tilnærming, med en læreplan som integrerer statistikk, datavitenskap og forretningsfagområder som er avgjørende for å lykkes i det fremvoksende feltet av store data. [+]

Karrierer i store data begynner med datalogi - nettbasert program Store data er i stor etterspørsel. Ifølge en rapport fra McKinsey & Company i 2011 ble det anslått at det vil være mangel på 140.000 til 190.000 mennesker med analytiske ferdigheter, samt 1,5 millioner ledere og analytikere med kunnskapen til å bruke analysen av store data til Ta effektive beslutninger. Som et resultat, har behovet for personer som kan analysere store datamengder for å kjøre beslutningsprosesser aldri vært høyere. Suksessfulle datakunnskaper har påvist ferdigheter innen analytikk, data / informasjonsvitenskap og næringsliv, men mange kandidatprogrammer retter seg bare mot ett emne. Mastergrad i datavitenskap ved Elmhurst tar en helhetlig tilnærming, med en læreplan som integrerer statistikk, datavitenskap og forretningsfagområder som er avgjørende for å lykkes i det fremvoksende feltet av store data. Denne innovative tilnærmingen er utformet for å forberede studentene på å skaffe seg de nødvendige tekniske ferdighetene i statistikk, analysemetoder og programmeringsverktøy samtidig som de utvikler viktige forretningsferdigheter, og gir et eksepsjonelt sterkt, omfattende grunnlag for kunnskap for å begynne å praktisere i datavitenskap. På Elmhurst får du sterke praktiske ferdigheter og får en grunnleggende forståelse av datavitenskapsteknikker som kreves for å analysere datasett. Du vil øve på å bruke teorier til en rekke innstillinger og strukturere formelle analyser for å legge til rette for beslutningstaking. Og du får praktisk erfaring med nye programvareverktøy som gjør at analytiske metoder kan brukes på store og ustrukturerte datasett. Dette unike, deltidsprogrammet tilbys helt online, og studentene kan fullføre programmet om to... [-]

Ms I Geografiske Informasjonssystemer (gis)

Nettstudie Deltid February 2018 USA Elmhurst

MS i geografiske informasjonssystemer fra Elmhurst College vil gi deg grundig kunnskap om geospatial feltet og introdusere deg til romlige tenkning og geografiske informasjonssystemer (GIS) som et verktøy som brukes i en rekke bruksområder i bransjen. [+]

Kart ut din fremtid med en online master i GIS! Det amerikanske arbeidsdepartementet har identifisert geospatiale teknologier som en av de tre høyvoksende næringene i det 21. århundre. Som et resultat fortsetter etterspørselen etter personer med spesialiserte romlige ferdigheter å vokse. MS i geografiske informasjonssystemer fra Elmhurst College vil gi deg grundig kunnskap om geospatial feltet og introdusere deg til romlige tenkning og geografiske informasjonssystemer (GIS) som et verktøy som brukes i en rekke bruksområder i bransjen. Du vil ha praktisk erfaring med virkelige prosjekter designet for å bli brukt på faktiske geospatiale problemer. Videre vil dine romlige ferdigheter og tekniske ferdigheter bli utviklet i samsvar med Geospatial Technology Competency Model (GTCM), som definert av US Department of Labor og GeoTech Center for Geospatial Technologies (GeoTech Center). Master of Science i GIS på Elmhurst tilbyr en tilpasset geospatial opplevelse. GIS-programmet er utviklet for å jobbe profesjonelle, og tilbys helt elektronisk gjennom Elmhurst College Online Center. I kohortbaserte klasser vil du jobbe med erfarne lærere og fagfolk for å fullføre programmet om to år. Elmhurst er en av bare en håndfull høgskoler - og en av de få liberale kunstbaserte institusjonene i landet - med en dedikert GIS-server, som gir praktisk erfaring for studenter. Elmhurst tilbyr også et uteksaminert sertifikat i GIS for studenter som for øyeblikket ikke ønsker å fullføre et fullstendig mastergradsprogram. Mastergradsprogrammet i geografiske informasjonssystemer overholder de beste praksis for nettbasert utdanning som presenteres av Sloan Consortium. Læreplanen er basert på US Department of Labors Geospatial Technology Competency... [-]

Videoer

This Is Elmhurst College

Kontakt
Besøksadresse
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Sosiale medier