Eastern Virginia Medical School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EVMS forbereder elevene for yrker som kompetente og medfølende leger, helsepersonell og forskere. Våre studenter dra nytte av det brede spekter av undervisningen gis av våre heltid fakultetet, som arbeider i samråd med helsepersonell i hele samfunnet.

Utdanning på EVMS utdanner studenter, beboere og stipendiater å gjøre et inntrykk på folk de tjener. Vi tilbyr unike, hands-on tilnærming til læring, for eksempel:

Samfunnstjeneste baserte aktiviteter for dekkede populasjoner. Deltakelse i institusjonelle kvalitetsforbedring og talsmannsarbeid. Partnerskap med regionale eller globale helseorganisasjoner.

EVMS er en av de eneste skolene i medisin og helse yrker i landet grunnlagt av samfunnet, for samfunnet. Vi er fokusert ikke bare på å forberede den neste generasjonen av helsevesenet, men også på å oversette funn i bedre helsetjenester for befolkningen i Groruddalen BK. Vår visjon er å bli den mest samfunnsorienterte skolen av medisin og helse yrker i USA.

Selv om fordelene ved funn på EVMS merkes globalt, vår forskning, utdanning og pasientbehandling innsats vokse fra behovene til mennesker i vår sørøstlige Virginia samfunnet:

EVMS fakultetet gir medisinsk utdanning og lederskap for neste generasjon av topp leger, helsepersonell og forskere. EVMS Medical Group leger omsorg for mer enn 1000 pasienter daglig. EVMS 'forskning bestrebelser fokusere på regionens mest presserende helseproblemer. EVMS driver en årlig $ 824 millioner i lokal økonomisk aktivitet.

EVMS Stipend

På EVMS, en rekke stipender basert på fortjeneste, økonomisk nød, mangfold, interessefelt og hjemby er tilgjengelig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Masters » Se Master - HealthcareStudies » Se Master - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Masters

Medisinsk Og Helseprofesjoner Utdanning Master (online Program)

Nettstudie Heltidsstudier 5 semestre September 2018 USA Norfolk

Medisinsk og helse Professions Education masterstudiet er utformet for å forberede pedagogiske ledere i ulike medisinske og helseprofesjoner organisatoriske innstillinger. Programmet vil gi avansert opplæring i de områdene av læring, vurdering, pensum, undervisning, forskning, evaluering, ledelse og profesjonalitet med vekt på den virkelige verden, praktiske anvendelser. [+]

Den Medisinsk og Helse Professions Education masterstudiet er utformet for å forberede pedagogiske ledere i ulike medisinske og helseprofesjoner organisatoriske innstillinger. Programmet vil gi avansert opplæring i de områdene av læring, vurdering, pensum, undervisning, forskning, evaluering, ledelse og profesjonalitet med vekt på den virkelige verden, praktiske anvendelser. Læreplanen omfatter bruk av cutting edge undervisningsmetoder og teknologi gjennom.

Denne to-års 31-kreditt time fjernundervisning programmet er laget for å arbeide fagfolk som trenger fleksibilitet som de forfølge en avansert grad i utdanning, samt for mindre erfarne personer som søker en langsiktig rolle i medisinsk og helseprofesjoner høyere utdanning.... [-]