Eastern Michigan University - College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En særpreget Læreplan for morgendagens bedriftsledere

Eastern Michigan University College of Business (COB) tilbyr en nyskapende, banebrytende læreplan som utstyrer dagens studenter for morgendagens globale forretningsmiljø. COB har mange programmer som samhandler med næringslivet, som gir studentene praktisk erfaring på aktuelle problemstilling. Mange COB programmer har en internasjonal komponent, gjenspeiler vår globale økonomien, og mange av våre fakultetet medlemmer er ofte anerkjent for sin fremragende undervisning ved instituttet, høyskole og universitetsnivå.

Vi inviterer deg til å utforske de spennende mulighetene som venter deg innenfor College of Business, kåret til en av de beste i landet for tiende år på rad ved Princeton Review.

Formålsparagraf

For å støtte den økonomiske utviklingen i det sørøstlige Michigan ved å forberede kandidatene til å utføre effektivt i det globale næringslivet. Vi utvikler fremragende forretningsfolk gjennom en streng, anvendt pedagogisk erfaring.

Visjon

Vi ønsker å bli anerkjent som sørøst Michigan leder i anvendt virksomhet utdanning, utvikle fremragende forretningsfolk med global visjon.

Akkreditering

EMU College of Business fortsetter å være akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Det er den fremste accrediting byrå for profesjonell virksomhet utdanning ved kollegiale nivå over hele verden. Våre studieprogrammer i utgangspunktet ble akkreditert i 1974 og våre graduate-programmer i 1982.

AWARDS

Princeton Review "Outstanding" Business School

For ti år på rad, har The Princeton Review kåret EMU College of Business en "outstanding" business school. Den utdanningstjenester selskapet har Øst i 2013-utgaven av sin bok "The Best 296 Business Schools". The Princeton Review kompilerer listen basert på sine undersøkelser av 19.000 studenter ved de 296 handelshøyskoler i boken, så vel som på skolerapporterte data. Elevene ble spurt om sin skolens akademikere, student body og campus liv, samt om seg selv og sine karriereplaner.

Hvis du bor i et ikke-engelsktalende land, Eastern Michigan University - College of Business krever at du tar en engelsk språktest. Sørg for å få plass på neste runde med TOEFL-test. Husk plasser er begrenset og walk-ins godtas ikke. Registrer deg i dag.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - OnlineStudies » Se Høyere Sertifikater » Se MSc - Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Integrert Markedskommunikasjon

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Ypsilanti

Gjennom Master of Science in Integrated Marketing Communications programmet, vil du få en solid forståelse av hvordan IMC benytter reklame, sales promotion, [+]

Master of Science in Integrated Marketing Communications

The Integrated Marketing Communications (IMC) graduate program ved Eastern Michigan University er rettet mot forretnings profesjonell. Dra nytte av allsidigheten til en helt online program samtidig tjene din grad fra en AACSB-akkreditert handelshøyskole.

Hvis virksomheten din lidenskap ligger spesielt i faget markedsføring og kommunikasjon, er dette programmet for deg. IMC programmet har blitt utviklet for å bruke virkelige eksempler og teknikker som du samarbeide med andre fagfolk for å få de avanserte ferdighetene du trenger for å gå videre i din karriere.

IMC programmet er undervist av anerkjente fakultetet eksperter og utdanner deg på å bringe sammen merkevarebygging, meldinger og media for de mest progressive og innovative markedsføringsstrategier i virksomhet i dag.... [-]


Videoer

Eastern Michigan University Taking Care of Business

Kerri's Konsciousness: College of Business