EC-Council University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om EC-Council University

Med et oppdrag å lage overlegne utdanningsprogrammer innen cybersikkerhet ble EC-Council University innlemmet i Wyoming og lisensiert av New Mexico Higher Education Department i 2006. Universitetet ble grunnlagt av Mr. Jay Bavisi, administrerende direktør for EC-Council Group. Institusjonen har som mål å levere utdanning i informasjonssikkerhet som involverer dybdekunnskap om et bredt spekter av programvare og maskinvaresystemer samt ferdigheter som kreves for å forhandle og lede et team.

Morselskapet til EC-Council University , EC-Council, er en pioner innen sertifisering av fagfolk innen cybersecurity-domenet. Imidlertid mener EC-Council University president, Jay Bavisi, at en grad er avgjørende for å oppnå lederroller i organisasjonene. Graden og graduate-programmene fra EC-Council University er artikulert for å gjøre det mulig for studentene å ha horisontal så vel som vertikal vekst i karrieren. Universitetet jobber for å tilby verdifulle fjernundervisningsprogrammer som er forskningssentriske for å skape ledere innen cybersikkerhet som ønsker å sikre det enorme nettområdet.130443_130427_bodyimage2.jpg

Institusjonelle mål og mål

 • EC-Council University streber etter å styrke institusjonens effektivitet ved å opprettholde kvalifisert personale, oppmuntre til kontinuerlig læring og opprettholde et høyt integritetsnivå.
 • EC-Council University sikrer dyktighet ved å levere cybersecurity-programmer av høy kvalitet som er utviklet på nivå med pågående forskning og utvikling.
 • EC-Council University engasjerer, diversifiserer og oppmuntrer læring av høy kvalitet ved å fremme samarbeid, tilby iLabs-fasiliteter og tilby stipend fra tid til annen.

EC-Council University Accreditations

EC-Council University er akkreditert av Distance Education Accrediting Commission (DEAC) , som er et non-profit myndighetsorgan og er anerkjent av US Department of Education som et akkrediteringsbyrå. DEAC er anerkjent av Council for Higher Education Accreditation (CHEA) . CHEA er en forening av nesten 3000 institusjoner og universiteter som gir grader og anerkjenner 60 institusjonelle og programmatiske akkrediteringsorganisasjoner.

Nasjonalt råd for gjensidighetsavtaler om statlig autorisasjon (NC-SARA) godkjenner EC-Council University . SARA er en frivillig avtale mellom medlemslandene og USAs territorier om å fremme etter-videregående kurs og programmer for fjernundervisning.

EC-Council University er også anerkjent av American Council on Education (ACE) .

EC-Council University Programs

Ved EC-Council University får studenter lov til å stille ut og utforske sitt fulle potensiale og bli teknologiledere i morgen. Studentene blir opplært til å utfordre de høyere stillingene innen informasjonssikkerhet og spesialistroller i globale organisasjoner over hele verden. Opplæringsmetodikken er inspirert av Bloom's Taxonomy of Thinking, og fokuserer derfor på den praktiske tilnærmingen til læring med kritisk og innovativ tenkning.

De viktigste programmene som tilbys av EC-Council University er -

 1. Bachelor of Science in Cyber Security (BSCS)
 2. Master of Science in Cyber Security (MSCS)
 3. Seks graduate Certificate, hver har kurs fra MSCS-læreplanen
 4. Non-graders130444_130425_bodyimage1.jpg

Hvordan EC-Council University bidrar til din cybersecurity-karriere

 • Benytt deg av en grad som er godkjent av DEAH og CHEA og er anerkjent av American Council on Education (ACE).
 • Universitetet har studenter fra hele verden, noe som gir en mulighet til nettverk med fagpersoner innen cybersikkerhet fra forskjellige land.
 • Instruktørene har erfaring fra Internett innen cybersecurity og fungerer som veiledere for profesjonelle cybersecurity-fagfolk.
 • Både grad- og avgangsprogrammene er online, noe som gir studentene de mange fordelene med e-læring.
 • Programmene er praktiske med dedikerte praktiske laboratorier gjennom iLabs.
 • Kursene er instruktørledet for å oppmuntre studentene til å være i takt med andre studenter og fullføre programmer innen en bestemt varighet.
 • De ukentlige vurderingene lar studentene samhandle med fakultetet og andre studenter regelmessig.
 • Studieprogrammene har bransjeanerkjente sertifikater fra EF-rådet som er innebygd i programmene.
 • Universitetet anerkjenner talent, effektivitet av studenter, fakultetets medlemmer og ansatte årlig for å stille frem enestående service til universitetet og samfunnet for øvrig.
 • Utveksling av studiepoeng er mulig mot deler av studiene til EC-Council University .
 • Studentene kan benytte seg av et fleksibelt betalingsalternativ.
 • Studentene kan benytte seg av de forskjellige stipendordningene som universitetet tilbyr.

Steder

Albuquerque

Address
Sun Avenue Northeast,101
87109 Albuquerque, New Mexico, USA