Delta State University, College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University har gitt kurstilbud i virksomhet siden 1925, året institusjonen åpnet for sitt første ordinære sesjon. Kurstilbud ble organisert langs avdelinger linjer i 1928 da en Department of Commerce ble dannet. Navnet på avdelingen har endret en rekke ganger, med hver endring som reflekterer en bredere omfang i tilbudet og målsettinger. The Department of Commerce ble omdøpt til Division of Business Education i 1944, endret til Department of Business i 1948, omdøpt til Division of Business and Economics i 1958, i 1969 ble navnet endret til School of Business, og i 1999, navnet ble endret til College of Business.&nbsp Grad programmene som tilbys i College inkluderer Bachelor of Business Administration grad med hovedfag i regnskap, informasjonssystemer, finans, generell forretningsjuridisk, forsikring og eiendom, ledelse, markedsføring og kontor administrasjon, Bachelor of Science in Education grad med en stor i næringslivet utdanning for de som er interessert i å bli lærere, og Bachelor of Commercial Aviation grad med hovedfag i luftfarten ledelse og flyoperasjoner. Alle studieprogrammene er nasjonalt akkreditert. &nbsp&nbsp Mission &nbsp For å forberede studentene på markedet ved å tilby utfordrende utdanningsmuligheter. &nbsp&nbsp Vision &nbsp Service til samfunnet, vår profesjon, og universitetet er et viktig aspekt ved College 's oppdrag.Ved pleie samarbeidsrelasjoner med næringsliv, organisasjoner og andre institusjoner, vil College forbli dynamisk og dets aktiviteter relevant.

Se Masters » Se BBA'er » Se MBA på deltid » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Masters

Master I Kommersiell Luftfart

Nettstudie Deltid 1 år September 2018 USA Cleveland

Master of Commercial Aviation programmet gir en fokusert forståelse av luftfart konsepter og operasjoner. Programmet er rettet mot luftfart ledelse og luftfart utdanning. [+]

Master of Commercial Aviation

&nbsp

Master of Commercial Aviation programmet er en 30-timers kreditt-timers studium akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools (SACS) og tilbød sin helhet på nettet, og noen studenter kan ikke besøke campus til konfirmasjonen seremonien. Dette programmet er spesielt populært blant fagfolk som allerede er etablert i luftfarten karrierer, siden de kan fullføre graden krav på sin egen timeplan. Formålet med programmet er å gi studentene en fokusert forståelse av luftfart konsepter og operasjoner. Programmet er rettet mot luftfart ledelse og luftfart utdanning.

&nbsp

&nbsp

Obligatoriske kurs ... [-]