Cumberland University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En Cumberland Degree, Levert Nesten

Den eneste forskjellen mellom vår online og på campus studieprogrammene er hvordan du lærer. Online, vil du motta samme akkreditert utdanning, undervist av topp fakultetet. Du vil utvikle de samme kritiske lederskap og ledelse som du ville få på campus og oppgradere med en grad arbeidsgivere verdi.

Alltid pålogget. Aldri alene.

Med NET.WORK ™, vil du bli koblet til dine medstudenter - som arbeider voksne som deg. Du vil lære, delta, og utmerke seg sammen på en unik virtuell campus tilpasset dine behov. Fordi du lærer på nettet, vil du spare penger, og har mulighet til å styre tempoet i utdanningen din - slik at du kan oppgradere raskere hvis du velger.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig MBA-programmer » Se MA » Se BScs » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Mba

Nettstudie Deltid 1 år September 2018 USA Lebanon

Tjen MBA som kan tjene mer for deg. Vår online MBA er rimelig, rask og enda mer fleksibel enn de fleste. [+]

Kjør Momentum i din karriere

Tjen MBA som kan tjene mer for deg. Vår online MBA er rimelig, rask og enda mer fleksibel enn de fleste. Det er ingen fast klasse eller logg inn ganger slik at du kan fullføre kurs når som fungerer best for deg. Deretter tar det du lærer på nettet og umiddelbart bruke det på jobben.

100% online Ingen nødvendige påloggingstider Få en grad i så lite som ett år Læring online på Cumberland

Den eneste forskjellen er hvordan du lærer. Ikke det du lærer. Tjen samme, akkreditert MBA arbeidsgivere etterspørsel, men studere når og hvor du vil. THE NET.WORK ™ kobler deg til et mangfoldig fellesskap av ambisiøse fagfolk som er klare til å bygge nettverk med deg.... [-]


MA

Master Of Arts In Education

Nettstudie Deltid 12 måneder September 2018 USA Lebanon

Teknologi. Forskning. Kreativitet. Cumberland online master i utdanning er designet for både lisensierte lærere som ønsker å flytte inn i administrasjon og lærere som ønsker å utvikle avanserte ferdigheter. [+]

Inspirere på nye måter.

Teknologi. Forskning. Kreativitet. Cumberland online master i utdanning er designet for både lisensierte lærere som ønsker å flytte inn i administrasjon og lærere som ønsker å utvikle avanserte ferdigheter. Vår fleksible online program kombinerer det nyeste innen undervisningsteknologi med teori og feltarbeid for en godt avrundet grad utformet for å arbeide fagfolk.

100% online Ingen nødvendige påloggingstider Heltid eller deltid Akkrediteringer

Cumberland universitetets online MAE programmet er akkreditert av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE).

Læring online på Cumberland

Den eneste forskjellen er hvordan du lærer. Ikke det du lærer. Tjen samme, akkreditert mastergrad som skoler og distrikter krever, men studere når og hvor du vil. THE NET.WORK ™ kobler deg til: Forlovet klassekamerater • ekspert professorer • praktiske kurs... [-]