Creighton University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Creighton University, Som ligger i Omaha, Nebraska, tilbyr en topprangerte utdanning i jesuittenes tradisjon for folk som ønsker å bidra med noe meningsfullt til verden. Det er der elever, lærere og ansatte trives i et støttende fellesskap forpliktet til å Jesuit, Katolske verdier og tradisjoner. Og det er der elevene lærer å bli ledere gjennom tjeneste for andre. grunnlagt i 1878Er Creighton en av 28 jesuitt høgskoler og universiteter i USA Vår mer enn 8000 lavere, høyere og profesjonelle studenter kommer til Creighton hvert år for å finne sin plass i verden gjennom livene til ledelse og service.

online Experience Selv tar kurs online på Creighton, vil studentene fortsatt være koblet til andre elever og instruktører, ligner til å være på campus.

Kurs undervist online på Creighton er interaktive. Studentene skal arbeide med andre studenter og deres instruktører gjennom bruk av real-time web-konferanser, audiovisuelle læremidler, diskusjoner og andre teknologier.

De fleste kursene er asynkron, som gir fleksibilitet for studentenes travle timeplan. Men kurs er ikke i eget tempo. Overdragelse forfallsdatoer vil bidra til å sikre elevene går gjennom hvert kurs mot at alle viktige mål for oppgradering!

Online kurs på Creighton er like faglig strenge som på campus kurs; de innlemme Creighton satsing på sin misjon og verdier.

Fakultet medlemmer undervisning online på Creighton er forpliktet til student suksess. De er godt forberedt til å undervise i det elektroniske miljøet, og ser frem til å jobbe med studenter gjennom sitt studieprogram.

bemerkelsesverdige prestasjoner

  • Rangert # 1 Midtvesten Universitetet for 13. året på rad ved US News & World Report i 2016 "Americas Best Colleges" utgave - Nr 3 i Best master universiteter kategori i 2015 Washington Monthly College rangering - Nr 11 Best Online høgare utdanning programmer i 2015 US News & World Report beste Online programmer Rankings - en av landets øverste 379 høgskoler og universiteter i henhold til The Princeton Review er 2015 college guide

Akkreditering North Central Association of Colleges og Schools, The Higher Learning kommisjonen Klassifisering Master høyskole eller universitet jeg

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Masters » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Masters

Online Master I Kapitalforvaltning Og Finansiell Analyse

Nettstudie Deltid September 2018 USA Omaha

Investering er en av de mer komplekse, konkurransedyktige, og givende områder i finans. Creighton Master of Investment Management and Financial Analysis (MIMFA) tilbyr intens og avansert trening på å investere. [+]

Investering er en av de mer komplekse, konkurransedyktige, og givende områder i finans. Creighton Master of Investment Management and Financial Analysis (MIMFA) tilbyr intens og avansert trening på å investere. Med en læreplan designet rundt alle tre nivåer av Chartered Financial Analyst (CFA ®) eksamener, og undervises utelukkende ved fakultetet medlemmer som har gått det, dette online master tilbyr grundig opplæring som kan gjøre forskjellen mellom å bo hvor du er og oppnå din karrierejag. Selv om du ikke har tenkt å forfølge CFA charter med en gang, vil du fortsatt oppgradere med en verdifull mastergrad og den detaljerte investeringer og finansiell kompetanse som kreves for trygg investering fagfolk. Arbeids Basert på den virkelige verden I stedet for å fokusere utelukkende på teori, den elektroniske Master of Investment Management and Financial Analysis tilbyr en utøver orientert syn på finans og investering. Undervisning er tilpasset hvert år for å gjenspeile den raskt skiftende verden av finans og investering. Områder i studien omfatter: - Internasjonal handel og alternative investeringer - Finansiell regnskapsrutiner og deres implikasjoner - Metoder for verdipapirer risiko- og avkastningsanalyse - Etikk og faglige standarder [-]

Kontakt
Sosiale medier