Les den offisielle beskrivelsen

For Concordia University Online Degree Programmer , vennligst klikk her

HVORFOR Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago er ledende innen høyere utdanning og høyere utdanning. Våre akkreditert, høyt rangert, på campus, cohort og online bachelor, master og doktorgradsprogrammer kan hjelpe deg med å oppnå dine utdannelses- og karrieremål:

  • Concordia-Chicago ble grunnlagt i 1864 og feiret sitt 150-årsjubileum for å få høyere utdanning til verden.

  • Mer enn 3500 studenter er registrert i våre online, kohort og på campus master og doktorgradsprogrammer.

  • Vi er den nest raskest voksende campus blant nonprofit Mastergradsstipendende institusjoner i USA for 2004-2009 (Chronicle of Higher Education, 2011 Almanac Edition).

  • Høyere læringskommisjonen ga akkreditering til Concordia-Chicago for å tilby en doktorgradsleder (Ph.D.) i ledelse. Som et resultat tilføyde Concordia Ph.D. til sin doktor for utdanning (EdD) i ledelse med åtte spesialiseringer.

  • I 2010 ga Nasjonalråd for akkreditering av lærerutdanning sin prestisjefylte "Fortsatt akkreditering av alle utdanningsprogrammer uten betingelser" på Concordias utdanningsprogrammer.

Utdanningsforberedelsesprogrammene ved CUC har blitt akkreditert siden 1962 av Nasjonalt råd for lærerutdanning (NCATE) og NCATEs etterfølger Rådet for Akkreditering Education Programs (CAEP). Både Advanced Endorsement Programmer og Initial Licensure Programmer har blitt tildelt denne svært ettertraktede anerkjennelse av excellence gitt til å velge programmer over hele landet. CAEP er det eneste nasjonale akkrediteringsorganet for utdanningsarbeidere som anerkjenner de sårbare programmene som forbereder lærere mot de strengeste standarder. På nasjonalt nivå omfatter nasjonalt anerkjente ekspertprogrammer Master of Arts i læreplan og instruksjon med ESL-endossement, leseopplæring, master i kunst i undervisning på grunnskolenivå og utdannelsesledelse (prinsipper).

Programmer gitt i:
Engelsk