Claremont Graduate University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Claremont Graduate University (CGU) har tildelt master og doktorgrad i nesten 100 år. Gjennom vårt nye online læringsformat er CGUs spesialiserte mastergradsprogrammer og verdensberømte fakultet nå tilgjengelige for et bredere fellesskap av studenter som søker en streng og relevant utdannet grad.


Hvorfor CGU


Spesialiserte, anerkjente programmer

Claremont Graduate Universitys online mastergradsprogrammer er tilpasset behovene til dagens arbeidsgivere og de nyeste bransjetrender, og gir studentene praktisk kunnskap som umiddelbart kan brukes på karriere. CGU tilbyr online mastergrad i Evaluering


Globalt anerkjente fakultet lærde

Studenter som tjener sin mastergrader online fra Claremont Graduate University har mulighet til å lære fra de samme internasjonalt anerkjente professorer som underviser på campus. CGU fakultet medlemmer er anerkjent eksperter på sine felt med forbindelser og ressurser knyttet til næringer og organisasjoner over hele verden. De bringer deres ekspansive og kritiske kunnskap inn i klasserommet for å instruere og fortsetter å gjennomføre anvendt forskning som bidrar til å påvirke verden. CGU-fakultetets medlemmer er tilgjengelige og arbeider tett med alle elevene for å hjelpe dem med å utvikle og utvide sitt eget profesjonelle rykte.


Intim, samarbeidende læring

Claremont Graduate University er forpliktet til kulturelt og intellektuelt mangfold, og fremmer samspill mellom studenter og fakultet som fører til innovative og kreative løsninger på de viktige problemene som står vårt samfunn i dag. Gjennom små klassestørrelser og ukentlige virtuelle live-økter kan CGU-nettstudenter engasjere, samarbeide og lære av sine professorer og klassekamerater på en meningsfull måte som er utviklet for å forbedre sine læringsutfall og føre til meningsfylte karrierer.


Kraftig nettverk

Som en Claremont Graduate University student, vil du bli en del av et globalt læringssamfunn som består av modige personer som er ledende organisasjoner, påvirker samfunnet, og gjør positive endringer over hele verden. Med et oppnådd alumni nettverk av mer enn 22.000 medlemmer internasjonalt, har CGU kandidater kunnskap og forbindelser for å fremme karriere mens de påvirker verden.


Alle utdannet, hele tiden

I nesten 100 år har Claremont Graduate University vært leder i høyere utdanning. CGU er det eneste forsknings-omfattende universitetet i nasjonen viet helt til utdannelse på høyere nivå, tildelt mastergrad og doktorgrad i 24 faglige og akademiske disipliner. Mens professorer på de fleste andre høyere utdanningsskoler er delt mellom grunnskole- og utdannet studentansvar, ved CGU er dine professorer "bare utdannet", noe som betyr at de er dedikert utelukkende til å oppgradere studenter og de høyeste nivåene av undervisning, stipend og service.


Velkommen til virtuell læring i motsetning til alle andre.

Lev livet ditt mens du forbedrer din utdanning på CGU. Du kan oppnå samme respekterte grad i et elektronisk format som kombinerer fleksibiliteten til eLearning med sanntidsinstruksjon og personlig oppmerksomhet fra lidenskapelige fagfolk.


Ukentlig levende synkronforedrag fungerer som ditt virtuelle klasserom

Delta i ukentlig, leve, 90-minutters klasser. Møt dine professorer og jevnaldrende via webkamera og engasjere seg i sanntidsdiskusjoner. Det er til og med virtuelle pauserom for en-mot-en-møter og gruppeprosjekter.


Dedikerte og respekterte professorer med stor feltkunnskap

Verdenskjent fakultet, ta med den nyeste kompetansen i klasserommet gjennom anvendt forskning og industri erfaring og tjene som lidenskapelige mentorer.


Asynkron instruksjon og oppgaver for enkelhets skyld og fleksibilitet

Oppdag det beste fra begge verdener når du forplikter deg til ukentlige synkronleksjoner og velg asynkron læring på et tidspunkt og sted som er praktisk for deg.


Praktisk pensum designet for umiddelbar real-world applikasjon

Utnytte klasseromskunnskap til å bruke umiddelbart i din karriere. Deretter bringer du virkelige erfaringer tilbake i klasserommet som interaktive casestudier.


Samarbeidsmuligheter med likesinnede fagfolk

Start nettverk med professorer og jevnaldrende i klassen og fortsett gjennom hele karrieren din. CGU er tilknyttet hele Claremont University Consortium og dets legioner av alumner over hele verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master of Science i Evaluering

Nettstudie Deltid 4 semestre September 2019 USA USA Online

MS i evaluering [+]

MS i evaluering

Velg mellom en av to konsentrasjoner i utdanningsvurdering eller global helseevaluering. Du vil gjennomføre samarbeidende, industri-orientert forskning med CGU fakultet mentorer, som er utmerkede evalueringslærere og utøvere som bidrar til ledende tidsskrifter, konsulterer bransjeledende organisasjoner og holder fremtredende roller på globale konferanser og internasjonale råd.

Du vil analysere, diskutere og bidra til den kontinuerlig ekspanderende kunnskapsbanken for evaluering og anvendt forskning, og derved oppnå de ferdigheter og forbindelser som fører til lederroller i næringsliv, regjering, utdanning og mer.

Om CGU

I over 90 år har Claremont Graduate University vært leder i høyere utdanning. CGU ble grunnlagt på grunnlag av at utdanningen trives i et miljø der studenter og fakultet tett engasjerer stipend og forskning på et nivå som oppfordrer til omfattende samhandling og samarbeid. CGU er forpliktet til en tradisjon for etterforskning og forskning på tvers av disipliner som adresserer vesentlige sosiale problemer med akademisk rigor og forbereder nyutdannede til å påta seg lederroller for å påvirke positive endringer globalt. Universitetet forfølger dette målet med en menneskelig sentrert tilnærming i et intimt, mangfoldig, studentfokusert miljø som fremhever både teoretisk og anvendt læring og forskning.... [-]


Master of Science i informasjonssystemer

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 - 5 semestre September 2019 USA USA Online + 1 fler

MS i informasjonssystemer [+]

MS i informasjonssystemer

Velg mellom en av to konsentrasjoner innen datavitenskap og analyse eller IT innovasjon og design. Du vil gjennomføre samarbeidende, industri-orientert forskning med CGU fakultet mentorer, som er fremtredende IS

Om CGU

I over 90 år har Claremont Graduate University vært leder i høyere utdanning. CGU ble grunnlagt på grunnlag av at utdanningen trives i et miljø der studenter og fakultet tett engasjerer stipend og forskning på et nivå som oppfordrer til omfattende samhandling og samarbeid. CGU er forpliktet til en tradisjon for etterforskning og forskning på tvers av disipliner som adresserer vesentlige sosiale problemer med akademisk rigor og forbereder nyutdannede til å påta seg lederroller for å påvirke positive endringer globalt. Universitetet forfølger dette målet med en menneskelig sentrert tilnærming i et intimt, mangfoldig, studentfokusert miljø som fremhever både teoretisk og anvendt læring og forskning.... [-]


Master of Science i Marketing Analytics (MSMKT)

Nettstudie Deltid 4 semestre September 2019 USA USA Online

MS i Marketing Analytics (MSMKT) online forbereder studentene for krevende karriere i markedsføring analytics and research. [+]

MS i Marketing Analytics (MSMKT) online forbereder studentene for krevende karriere i markedsføring analytics and research.

MSMKT læreplanen er avrundet og legger vekt på det siste innen bransjetrender, slik at læreplanen er tilpasset arbeidsgiverens behov. MSMKT er fleksibel for å imøtekomme nyutdannede studenter og yrkesfagfolk som ønsker å øke sine ferdighetssett. Du lærer fra anerkjente CGU-fakultet mentorer, som er utmerkede evalueringslærere og praktikere som bidrar til ledende tidsskrifter, konsulterer bransjeledende organisasjoner og holder fremtredende roller på globale konferanser og internasjonale råd. Kursmaterialet presenteres fra et tverrfaglig perspektiv, og gir studentene et 360-graders perspektiv. MSMKT-studenter får praktisk kunnskap som kan brukes til deres nåværende roller, fremtidige stillinger eller til og med nye karrierevalg.... [-]