Chaminade University of Honolulu

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som den eneste katolske universitetet i Hawai'i, og en av tre Marianist høyere utdanningsinstitusjoner i USA, er vi på Chaminade universitetet ledet av den forståelse at både fornuft og tro er viktige forhold i jakten på sannheten. Vårt samfunn er en familie hvor elevene modnes til verdensborgere som respekterer kompleksiteten og mangfoldet av andre, verdi samfunnstjeneste, og strever for å skape et mer rettferdig samfunn. Vårt fakultet heve kritisk tenkning og kreativ problemløsning mens mentoring studenter i mer enn 25 lavere og høyere i kunst og humaniora, vitenskap og matematikk, atferdsvitenskap, business og kommunikasjon, utdanning og sykepleie. Ligger i den internasjonale byen Honolulu på øya O'ahu, er Chaminade ansett for sin usedvanlig mangfoldig studentmasse - studenter kommer fra Hawai'i, fastlandet USA, Stillehavsregionen, og utover. Klasse størrelser er små, med en lav student-til-fakultetet forholdet. Her, studentene utvikle faglig gjennom tjenesten læring prosjekter, forskning og internship erfaringer og lederskap og samfunnet nettverk muligheter. På Chaminade, studentene får en personlig utdanning som forbereder dem for en stadig skiftende framtid.

Vår historie Chaminade University of Honolulu ble grunnlagt i 1955 under ledelse av fem Marianists ivrige etter å etablere en katolsk institusjon for høyere utdanning i Hawai`i. I utgangspunktet Chaminade startet som en to-årig høyskole, St. Louis Junior College, og velkommen tretti unge menn til innvielses klassen. Innen to år, utvidet skolen til et fireårig, co-pedagogisk intuisjon og skiftet navn til Chaminade College i ære av Faderen William Joseph Chaminade, grunnleggeren av Society of Mary (Marianists). Chaminade utvidet sine tjenester til fellesskapet i 1967 med etablering av en kveldsøkt for å tjene voksne med business, familie og militære oppgaver som ønsket å forfølge en høyskole grad. I 1977 universitetet avsluttet sin utvikling, og legger til graduate-programmer til å bli Chaminade University of Honolulu. Foreløpig 23 lavere grader og 7 graduate programmer er tilgjengelig.

The History of Our Campus Den ikoniske spanske Mission inspirert bygninger av Clarence TC Ching Hall, Eiben Hall og Henry Hall har satt tydelig på bakken av Kalaepohaku for nesten et århundre. Mange av funksjonene i vår vakre campus, som E Komo Mai Circle og statuen av Father Chaminade har vært inventar siden de første elevene ved Saint Louis skole kom i 1928. I den sanne ånd av vår misjon, ble campus tilkalt for å tjene samfunnet under andre verdenskrig. Klassene ble flyttet til nærliggende institusjoner og campus ble forvandlet til et midlertidig sykehus, hosting Hærens 147th General Hospital i fem år. Klasser gjenopptatt i januar 1946, og velkommen til første klasse av studenter i 1955. I løpet av de siste ti årene, har vår campus gjennomgått en enorm andre transformasjon, utvide fasiliteter og oppdaterer vår tekniske infrastruktur for å inkludere Sullivan Family Library, Dr. og Mrs. Lawrence KW (BoHing Chan) Tseu Senter for sykepleierutdanning, og renoverte laboratorier.

Mission

Chaminade University tilbyr sine studenter en utdanning i et samarbeids læringsmiljø som forbereder dem for livet, service og vellykkede karrierer. Veiledet av sin katolske, Marianist og liberal arts pedagogiske tradisjoner, oppfordrer Chaminade utvikling av moralsk karakter, personlig kompetanse, og en forpliktelse til å bygge en rettferdig og fredelig samfunn. Universitetet tilbyr både kommunal og kirkesamfunn i Stillehavet regionen sine akademiske og intellektuelle ressurser i jakten på felles mål.

Uttalelse fra Kjerne Commitments

Fra vår Mission flyte følgende kjerne Engasjementer som både forsterker og spesifisere Mission. Vi forstår våre kjerne forpliktelser som guiding både tjenesten vi tilbyr, og dannelsen av vår pedagogiske samfunnet:

Forpliktelser til service

Å tilby kvalitet akademiske programmer, både de som fører til en viss grad, og de fokuserer på videreutdanning, på en måte lydhør overfor behovene til våre studenter og samfunn; Til hovedfagsstudenter som er anerkjent for sine liberal arts læring, forberedelse til yrkeskarriere, anlegget i bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi, interesse for livslang læring, anerkjennelse av mangfold, sans for etisk ansvar og forpliktelse til lederskap gjennom tjenesten til påvirke positivt individuelle liv og det felles beste; For å være et samfunn som ser ut over seg selv og engasjerer seg i offentlig tjeneste, som beriker livet av samfunnet; Å vise en sterk sosial bevissthet som uttrykkelig gjennomsyrer alle læreplaner; Å engasjere seg i partnerskap med Hawaii samfunnet, våre Pacific Island naboer, kirken og de med hvem vi deler Marianist sponsing; For å utforske kritisk kryss fra tro og kultur, og i tråd med vår identitet, engasjere våre studenter i denne dialogen og delta i prosessene av offentlig læring og politikkutforming og byggingen av en mer rettferdig og fredelig samfunn.

Forpliktelser til karakteren av vår pedagogiske fellesskap

Å være en enhetlig pedagogisk fellesskap der medlemmene er forpliktet til vårt felles oppdrag og deres egen utvikling; For å være et lærere og ansatte med hovedfokus på studentens læring og utvikling av hele mennesket; Å holde en omfattende visning av gjestfrihet, noe som betyr hjertelighet til ideer og talenter i andre; å lytte med et åpent sinn som forbedrer vår integritet og reasserts vår menneskelighet; For å holde liv i en kultur som hedrer og fremmer åpen forespørsel, refleksjon, kritisk dialog med kolleger på og utenfor campus og formidling av vår stipend; For å være en vitenskapelig samfunn som utforsker og oppfordrer forbindelser mellom disipliner og gir de ulike erfaringer som er nødvendige for å gjøre disse tilkoblingene. Dette innebærer intens, dedikert samarbeid mellom kolleger og studenter; For å fremme et godt flerkulturelt læringsmiljø tegning på vår unike Pacific Island plassering; Å oppføre oss med personlig integritet, kanskje den mektigste pedagogisk redskap vi har; å tjene som mentorer og forbilder; måten vi samhandler med elevene gjør dem i stand til å arbeide med andre i en lignende måte; For å være et samfunn som holder kurset gjennom vanskelige perioder. Tålmodighet, selvdisiplin og offer er nødvendig å bygge et sterkt fellesskap. Vi ser i oss for løsninger og vilje til å arbeide gjennom vanskeligheter.

Academic Excellence

Chaminade studenter studerer under veiledning av en utmerket, involvert fakultetet. Våre studieprogrammene er grundig forberedelse for yrker på arbeidsplassen, eller for videre studier i gradsstudier. Våre programmer er rettet slik at hver enkelt elev kan utvikle seg til sitt fulle faglige potensial.

På Chaminade er vi dedikert til å utdanne studenten som en hel person. Vår campus er en livlig klasserom for å lære om å leve og arbeide i det 21. århundre. Chaminade studentene er forberedt gjennom utfordrende diskurs; trening i ulike metoder for undersøkelse; og moralsk veiledning og åndelig leting. Deltakelse i Chaminade flerkulturelle samfunn beriker og utdyper perspektiver på menneskeheten, og bidrar til å utvikle ferdigheter og bevissthet trengs av ledere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BScs » Se MSc - OnlineStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bachelor Of Science Psykologi (online)

Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Honolulu

Psykologi er det vitenskapelige studiet av sinnet og menneskelig atferd. Studentene er forberedt på høyere studier i felt som rådgiving psykologi, samt yrker innen sosiale tjenester, næringsliv, medisin, utdanning, og regjeringen. [+]

Psykologi er det vitenskapelige studiet av sinnet og menneskelig atferd. Studentene er forberedt på høyere studier i felt som rådgiving psykologi, samt yrker innen sosiale tjenester, næringsliv, medisin, utdanning, og regjeringen.

Nødvendig Arbeids

Studentene arbeider mot en bachelorgrad må gjennomføre minimum 120 studiepoeng med kurs, som inkluderer generelle utdanningskrav, valgfag, pre-store krav (hvis aktuelt) og store krav.

Generelle Utdanning Krav til bachelorgrader (59 studiepoeng)

Major Krav (33 studiepoeng)

PSY 200 Levetid Development (3 studiepoeng) PSY 315 Behavioral Sciences Statistics (3 studiepoeng) PSY 316 Forskningsmetode i psykologi (3 studiepoeng) PSY 321 Psychology of Personality (3 studiepoeng) PSY 322 Sosialpsykologi (3 studiepoeng) PSY 406 Counseling Psychology (3 studiepoeng) PSY 424 Abnormal Psychology (3 studiepoeng) PSY 434 Organisasjonspsykologi (3 studiepoeng) PSY 451 Health and Stress psykologi (3 studiepoeng) PSY 464 Evolutionary Psychology (3 studiepoeng) PSY 490 Senior Seminar i psykologi (3 studiepoeng) ... [-]

MBA

Online Master Of Business Administration

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Honolulu

Chaminade universitet mba studenter kan nå fullføre hele sin MBA-program på nettet. Dette alternativet kan være ideelt for studenter som befinner seg utenfor øya, er i militæret, eller kan ikke komme til campus for alle sine MBA kurs. [+]

Chaminade universitet mba studenter kan nå fullføre hele sin MBA-program på nettet. Dette alternativet kan være ideelt for studenter som befinner seg utenfor øya, er i militæret, eller kan ikke komme til campus for alle sine MBA kurs. Alle sentrale MBA kurs tilbys på nettet minst én gang i løpet av hvert studieår. Mange, men ikke alle, er MBA valgfag også tilbys på nettet i løpet av året. Samarbeid med MBA rådgiver for å sikre at du er i stand til å fullføre online kurs i ønsket tidsramme.

Online MBA studentene ta MBA sentrale kurs pluss MBA valgfag.

FOUNDATION COURSES

Regnskap og kvantitative ferdigheter er en forutsetning for MBA-programmet. Disse forutsetningene kan fravikes for studenter som har fullført lavere kurs i økonomiske og ledelsesmessige regnskap og kvantitative metoder eller statistikk kurs med karakteren "B" eller bedre. ... [-]


MSc

Master Of Science I Rettssystemet Administrasjon (online)

Nettstudie Deltid 10 uker September 2018 USA Honolulu

Den MSCJA Online Programmet er utviklet for å møte de pedagogiske behovene til alle personer som ikke er i stand til å følge undervisningen på de viktigste campus av Chaminade University of Honolulu. [+]

Den MSCJA Online Programmet er utviklet for å møte de pedagogiske behovene til alle personer som ikke er i stand til å følge undervisningen på de viktigste campus av Chaminade University of Honolulu. Den MSCJA Online grad krever totalt førtito (42) studiepoeng selvfølgelig arbeid. Læreplanen for MSCJA Online programmet er som følger:

CJA 602 Agency Administration CJA 604 Constitutional Law CJA 605 kriminologi CJA 606 forskningsmetode CJA 610 Law Enforcement CJA 612 Kriminal Administration CJA 708 Terrorism and Justice CJA 740 Community Korrigeringer, Prøvetid og Parole CJA 760 Moderne Issues CJA 766 Etikk i Criminal Justice og forvaltningsloven CJA 770 Crisis (Hostage) Forhandlinger CJA 780 Criminal Evidence CJA 790 Survey forskningsmetode og statistikk CJA 791 Capstone ... [-]

Videoer

Think Education. Think Chaminade.

Student Life at Chaminade University

Chaminade University Campus Tour