Les den offisielle beskrivelsen

California Southern University (CalSouthern) er et annet slags online universitet - tilbyr et 100% nettbasert program for den travle, voksende voksenstudenten. Dens akademiske programmer er strenge og robuste, kontinuerlig oppdatert for å gjenspeile de nyeste trender og utviklinger i feltet. Det proprietære læringssystemet er sofistikert, men intuitivt og enkelt å bruke.

Men det som mest utmerker CalSouthern er sin unike, student-sentrert kultur, sin "personlige berøring" og sin totale forpliktelse til å levere en overlegen læringsopplevelse. Det er CalSouthern-forskjellen. Det er det universitetet samfunnet stoler på, og det er det som skiller CalSouthern fra dine andre pedagogiske muligheter.

Gode gratis bilder / Unsplash

California Southern University - En annen type online universitet

California Southern University (CalSouthern) er et regionalt akkreditert, nettstudent som tilbyr grader i psykologi, næringsliv, lov, strafferettslig og sykepleie på tilknyttet, bachelor, mastergrad og doktorgradsnivå.

Siden universitetets begynnelse i 1978 har California Southern University fokusert på å gjøre høyere utdanning av eksepsjonell kvalitet, både praktisk og rimelig for ikke-tradisjonelle studenter, vanligvis arbeidende voksne.

Hva setter California Southern University bortsett fra dine andre elektroniske universitetsmuligheter er den unike kombinasjonen av akademisk kvalitet, bekvemmelighet, overkommelig pris og individuell støtte.

California Southern University er regionalt akkreditert av Western Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College og University Commission . Regional akkreditering er den mest respekterte og anerkjente form for akkreditering, og det gir en trygghet for akademisk kvalitet og integritet, i tillegg til et stort utvalg av muligheter for California Southern University elever. CalSoutherns utdanningsprogram er robust, relevant og kontinuerlig oppdatert for å gjenspeile de siste utviklingene i feltet.

På California Southern University , er alle kursene dine gjort online og på timeplanen din slik at du kan tjene din grad mens du balanserer dine travle profesjonelle og personlige liv. Uten eksamenseksamen og månedlig kurs starter, kan du komme i gang med det samme og jobbe i det tempoet som passer best for deg. Du vil jobbe en-mot-en med fakultet mentorer som er dedikert lærere samt erfarne fagfolk på de områdene de lærer.

CalSoutherns undervisning er rimelig og vil aldri øke så lenge du forblir kontinuerlig registrert. Vi tilbyr også en rekke rentefrie betalingsalternativer som gjør at du kan velge den som passer best for budsjettet og økonomiske forhold.

Kanskje viktigst er det uovertruffen nivået av personlig veiledning og støtte du mottar på CalSouthern. Fra innskrivingsprosessen gjennom oppgradering, vil et team av dedikerte fagfolk, fakultet, rådgivere, dekaner og støttepersonale være med deg hvert trinn på veien for å hjelpe deg med å nå dine faglige og faglige mål.

Mission Statement

California Southern er et globalt online universitet. Vi forbereder elevene til å lykkes i en verden som vi ennå ikke har forestilt oss. Vi gjør dette gjennom aktiv læring, respekterer mangfold og fremmer intellektuell frihet.

California Southern University oppfyller sitt oppdrag av:

 • Leverer instruksjon gjennom nettbasert utdanning ved å overvåke, evaluere og rapportere elevens faglige fremgang gjennom et fakultetets mentorforhold i hvert kurs.
 • Gi elevene mulighet til å forstå fakta og ideer, å tenke analytisk, og å begrunne og uttrykke konklusjoner tydelig.
 • Fremme intellektuell forespørsel som forbedrer den kulturelle, sosiale og faglige utviklingen av eleven.
 • Utvide omfanget og dybden av elevens kunnskap i de ulike fagområdene.
 • Gir mulighet for personlig berikelse.
 • Å gi opplæring i felt der et påvist behov er identifisert.

Universitetsmål

 • Gi grad programmer som kombinerer tradisjonelle utdanningsformer i et nettbasert format slik at elevene kan møte sine faglige, faglige og personlige mål.
 • Gi kvalitetsinstruksjon for utvikling av viktige ferdigheter innen adferdsvitenskap, næringsliv og lov.
 • Opprettholde fleksibilitet i levering av programmer for å møte behovene til universitetets elever.
 • Fostre bevissthet og respekt for mangfold ved å opprettholde en atmosfære av respekt og aksept for den mangfoldige verden der våre elever bor og jobber.
 • Opprettholde en institusjonell kultur kjennetegnet av godhet, åpenhet og beste profesjonelle praksis.
 • Demonstrere overholdelse av etiske standarder samtidig som den gir faglig støtte og intellektuell frihet.

Institusjonelle læringsresultater

Under studiet på California Southern University forventes alle lærere å:

 • Bruk bestemt emne i et valgt fagområde som fører til personlig og faglig utvikling.
 • Benytt en rekke opplysninger nøyaktig og passende.
 • Kommunikere effektivt på tvers av innstillinger, formål og publikum.
 • Effektivt kommunikere muntlig, demonstrere velorganiserte tanker, ideer og meninger i en sammenhengende presentasjon.
 • Bruk bruk av logikk, tall og / eller matematikk til et vitenskapelig undersøkelsessystem for å tegne logiske konklusjoner.
 • Lag informerte beslutninger som oppfyller faglige standarder for etisk og juridisk oppførsel.
 • Tren kritisk tenkning og resonnement i dommen, beslutningstaking og problemløsing.
 • Integrere bevissthet om kulturelle mangfoldsproblemer i et globalt samfunn.

Brooke Cagle / Unsplash

Med Online Learning, kan du tjene din grad når som helst, hvor som helst!

Alle CalSoutherns sertifikater og utdanningsprogrammer tilbys på nettet. Ingen obligatoriske innloggingstider. Ingen gruppeprosjekter.

Hva betyr dette for deg?

Det betyr at du har frihet og fleksibilitet til å tjene din grad rundt timeplanen din, uten å gå på bekostning av arbeid og familie liv. Mange av våre lærere forteller oss at hvis det ikke var for CalSoutherns unikt fleksible tilnærming til nettbasert læring, ville det bare vært umulig å oppnå sine utdannelsesdrømmer.

Online læring er mer enn bare fleksibel og praktisk. Det er også effektivt. Det er ingen bortkastet tid. Vi tvinger deg ikke til å overholde tempoet i klasserommet. Fremgang i ditt tempo. Flytt raskt gjennom materiale som du forstår umiddelbart. Ta mer tid for å sørge for at du får tak i mer utfordrende konsepter.

Online læring er også effektiv. Men ikke ta vårt ord for det. En studie utført av det amerikanske utdanningsdepartementet ("Evaluering av bevisbaserte praksis i nettbasert læring: en meta-analyse og gjennomgang av nettbaserte læringsstudier") fant at studenter som tok hele eller deler av sin instruksjon på nettet, utførte seg bedre, i gjennomsnitt enn de som tar samme kurs gjennom tradisjonell ansikt-til-ansikt instruksjon.

California Southern University : En regionalt akkreditert, Online Institusjon

California Southern University er akkreditert av WASC Senior College og University Commission (WSCUC) , 985 Atlantic Avenue, Suite 100, Alameda, CA 94501, 501.784.9001

Regional akkreditering er den mest respekterte og anerkjente form for akkreditering i USA, og den gir studentene en rekke viktige fordeler og muligheter. Det er en bekreftelse på rigor og kvalitet på universitetets akademiske programmer, og en forsikring om at institusjonen opererer med integritet. Regional akkreditering øker også overførbarheten av studiepoeng og anerkjennelsen av graden i fagmiljøet og arbeidsplassen.

Western Association of Schools and Colleges

CalSouthern er akkreditert av alt = "WASC Senior College og University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 1.510.748.9001. Www.wascsenior.org

Akkreditering Råd for Business Skoler og programmer

California Southern University forretningsprogrammer er akkreditert gjennom Accreditation Council for Business Schools og Programmer (alt = "ACBSP). Www.acbsp.org

Kommisjonen på kollegial sykepleieutdanning

Den baccalaureate grad i sykepleie og mastergrad i sykepleie ved California Southern University er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate Nursing Education, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791

Rådet for høyere utdanning akkreditering

WASC Senior College og University Commission er et anerkjent medlem av alt = "Council for Higher Education Accreditation. CHEA er en privat, ideell, nasjonal organisasjon som koordinerer akkrediteringsaktivitet i USA. Den fremfører en dyptliggende tro at anerkjennelse av akkrediterende organisasjoner bør være en nøkkelstrategi for å sikre kvalitet, ansvar og forbedring i høyere utdanning. Erkjennelse fra CHEA bekrefter at standardene og prosessene til akkrediterende organisasjoner er i samsvar med kvalitet, forbedring og ansvarlighet som CHEA har etablert. chea.org

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

California Southern University

Kunnskap og ferdigheter gitt av CalSoutherns Bachelor of Arts in Psychology (BA) -programmet fremmer både personlig og profesjonell vekst. Du vil utvikle evnen til å kart ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Kunnskap og ferdigheter gitt av CalSoutherns Bachelor of Arts in Psychology (BA) -programmet fremmer både personlig og profesjonell vekst. Du vil utvikle evnen til å kartlegge og syntetisere komplisert informasjon, finpusse dine kritiske resonnasjonsevner, og forbedre muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner når du studerer humaniora, matematikk og naturvitenskap. Psykologi kurs alternativer inkluderer menneskelig utvikling, kognisjon, unormal psykologi, menneskelig seksualitet, adferd modifikasjon, og mange andre.

Programlengde

4 år (heltidsstatus)

... [-]
USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

BBA

California Southern University

CalSoutherns Bachelor of Business Administration (BBA) programmet er utformet for å gi deg den kunnskap og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i dagens k ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

CalSoutherns Bachelor of Business Administration (BBA) programmet er utformet for å gi deg den kunnskap og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i dagens krevende, konkurransedyktige og teknologi-drevet forretningsmiljø. I tillegg til å få et godt avrundet faglig fundament i bedriftsøkonomi og ledelse, kan du velge å fokusere på studiene for å utvikle spesiell kompetanse i et bestemt område. Konsentrasjoner er tilgjengelige i human resources management, lederskap, internasjonal virksomhet, regnskap, ledelse, entreprenørskap og markedsføring. Alle kurs er undervist av dyktige lærere og praktiserende forretningsfolk.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

BSc

California Southern University

Uansett om du er interessert i rettshåndhevelse, privat etterforskning, retts- og korrektionssystemer, eller rettsforskning og kriminalitetsspørsmål - blant mange andre v ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Uansett om du er interessert i rettshåndhevelse, privat etterforskning, retts- og korrektionssystemer, eller rettsforskning og kriminalitetsspørsmål - blant mange andre voksende og teknologidrevne områder - CalSoutherns kriminelle rettighetsgrad tilbyr et bredt og aktuelt relevant læreplan. Du kombinerer grunnleggende kurs som juridisk prosedyre og straffelov med spesialiserte og banebrytende temaer som digital kriminalitet, rettsmedisinsk psykologi, terrorisme, rusmisbruk og kriminalitet, blant mange andre spennende emner.

Programlengde

4 år (heltidsstatus) Med maksimale overføringskreditter og ved å ta kurs samtidig, kan elevene fullføre studiet i så lite som 10 måneder. Eller, Elevene kan fortsette i et mer rolig tempo og fullføre om seks år eller mer.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Bachelor

California Southern University

CalSoutherns Bachelor of Applied Science er designet for de som har samlet høyskolepoeng, men på grunn av livsforhold har de aldri fullført sin grad. ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

CalSoutherns Bachelor of Applied Science er designet for de som har samlet høyskolepoeng, men på grunn av livsforhold har de aldri fullført sin grad. Programmet er strukturert for å maksimere verdien av overføringskredittene dine, enten de er opptjent på et annet universitet eller gjennom programmer som tilbyr høyskolekreditt for faglig eller militær trening og opplevelser, som CLEP, DSST / DANTES eller ACE CREDIT. Opptil 90 studiepoeng kan aksepteres i overføring, noe som vil ha deg bra på vei til slutt å fullføre din grad.

Bachelor of Applied Science er obligatoriske kjernekurs og gir en godt avrundet forretningsplan. Studentene kan bygge videre på dette grunnlaget ved å velge valgfrie emner som fokuserer sine studier på fagområder som blant annet ledelse, regnskap, menneskelige ressurser, ledelse, markedsføring eller internasjonal virksomhet. Du lærer fra dedikerte lærere som også er erfarne forretningsfolk. De vil samarbeide med deg en-mot-en for å hjelpe deg med å bruke det du har lært å løse i virkelighetsproblemer, ved hjelp av både kurs og livserfaring.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
4 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk

DBA

California Southern University

CalSoutherns doktor i Business Administration (DBA) akkreditert grad gir en rik, avansert utdanning for senior lederskap roller. Det er en flott mulighet for fagfolk med ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

CalSoutherns doktor i Business Administration (DBA) akkreditert grad gir en rik, avansert utdanning for senior lederskap roller. Det er en flott mulighet for fagfolk med MBAer å få forretningskompetanse på høyeste faglige nivå og skille seg fra andre MBAer.

DBA er utviklet for å utvikle praktisk og høyt spesialisert kompetanse som skal brukes til faktiske forretningsutfordringer i vår stadig mer komplekse og teknologisk drevne forretningsverden. Doktorgradsprosjektet krever at studentene skal undersøke og analysere et forretningsproblem i deres interesseområde. Det er en av de rikeste og mest givende faglige utfordringene du noensinne vil møte, og det kan etablere deg som en ekspert på ditt fagområde.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MA

California Southern University

MA grad i psykologi (Master of Arts) programmet er utformet for å gi et solid faglig grunnlag for de som er interessert i ekteskap og familie terapi (MFT) eller klinisk r ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Master of Arts i psykologi, med vekt på ekteskap og familie terapi grad programmet - Program Innledning

MA grad i psykologi (Master of Arts) programmet er utformet for å gi et solid faglig grunnlag for de som er interessert i ekteskap og familie terapi (MFT) eller klinisk rådgivning. Du lærer om en rekke psykoterapeutiske teknikker, blir tilpasset de etiske og kulturelle problemene som påvirker feltet, samt utvikler personlige egenskaper som er avgjørende for effektiv praksis, inkludert innsikt, følsomhet og integritet.

CalSoutherns MA i psykologi, med vekt på ekteskap og familie terapi grad programmet tilfredsstiller de pedagogiske kravene mot licenseure som en (MFT) ekteskap og familie terapeut per California Business and Professions Code (BPC) Seksjoner 4980.36, 4980.37, 4980.39, 4980.41 ( som kreves av BPC § 4980.38); og (LPCC) lisensiert profesjonell klinisk rådgiver per California Business and Professions Code (BPC) § 4999.32 og 4999.33 (som kreves av BPC Section 4999.40 (a)) i delstaten California. For lisenskrav i andre stater og jurisdiksjoner, vennligst kontakt gjeldende myndighet eller statsråd.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

California Southern University

CalSoutherns Master of Business Administration (MBA) grad programmet er utformet for å forberede elevene for lederstillinger i organisasjoner av alle størrelser og på tve ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

CalSoutherns Master of Business Administration (MBA) grad programmet er utformet for å forberede elevene for lederstillinger i organisasjoner av alle størrelser og på tvers av alle næringsliv. I tillegg til å beherske grunnleggende forretningsprinsipper, utvikler du evnen til å utarbeide strategier og implementere dem på tvers av virksomheten, i tillegg til å honey din kommunikasjon og lederegenskaper.

På CalSouthern kan du tilpasse MBA-programmet i henhold til dine interesser : Du kan velge å konsentrere studiene i ledelse, økonomi, helsestyring, internasjonal virksomhet, prosjektledelse eller menneskelige ressurser. Eller du kan designe ditt eget program rundt din tidligere utdanning, arbeidserfaring og karrieremål.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 48 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

California Southern University

CalSoutherns akkreditert online Master of Science i psykologi (MS) -programmet er designet for å gi det sterkeste og mest omfattende fundamentet i studiet av psykologi. ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

CalSoutherns akkreditert online Master of Science i psykologi (MS) -programmet er designet for å gi det sterkeste og mest omfattende fundamentet i studiet av psykologi. Enten du allerede har en bakgrunn i mental helse og ønsker å utvide ditt ferdighetssett eller er bare interessert i å studere psykologi på et post-graduate nivå, er det et utmerket grad valg.

MS er også en stepping stone til CalSoutherns PsyD-program, som tilfredsstiller de pedagogiske kravene til lisens som klinisk psykolog i California. Når du er registrert i MS-programmet, kan du velge å fokusere på studier i sportspsykologi, avanserte avhengighetsstudier, industriell psykologi, pastorale rådgivning eller generell psykologi.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Nettstudier
Les mer på norsk
California Southern University

CalSoutherns nyskapende Master of Science i Executive Management (MSLEEL) er en førsteklasses grad som er utviklet for å gi fagfolk i politiet de høyt spesialiserte kunns ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

CalSoutherns innovative Master of Science i Executive Management (MSLEEL) er en første klasse som er utviklet for å gi fagfolk i politiet de høyt spesialiserte kunnskaper og praktiske ferdigheter som kreves for å stige til lederstillinger i et 21. århundre rettshåndhevelse organisasjon.

Et team bestående av politifolk og andre politimyndigheter utviklet læreplanen, som gjenspeiler de nyeste trender og beste praksis i feltet.

Programlengde

2 år (heltidsstatus) Med maksimale overføringskreditter og ved å ta kurs samtidig, kan elevene fullføre studiet i så lite som 18 måneder. Eller, Elevene kan fortsette i et mer rolig tempo og fullføre om fire år eller mer.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 48 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

Masters

California Southern University

California Southern University 's School of Education tilbyr et utdannet program som fører til en mastergrad i utdanning (M. Ed) med konsentrasjoner i rådgivning i utdann ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

California Southern University 's School of Education tilbyr et utdannet program som fører til en mastergrad i utdanning (M. Ed) med konsentrasjoner i rådgivning i utdanning, læreplan og opplæringsdesign og organisatorisk lederskap. Dette er ikke et lærersertifiseringsprogram og fører ikke til innledende undervisning / administrativ lisens.

I M. Ed-programmet er det flere læringsmuligheter for elevene å bli godt avrundet i pedagogisk teori-til-praksis-strategier. Programmet integrerer fire hovedtemaer gjennom alle kursene: pedagogisk teori, aktuell forskning, pedagogisk praksis og tjeneste for det offentlige gode. I programmet skal elevene tolke pedagogiske teorier, anvende sin forståelse av gjeldende forskning og utnytte sine ferdigheter til å ta informerte beslutninger i komplekse og dynamiske innstillinger.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk

PhD

California Southern University

En av de mest populære gradene på CalSouthern er Doctor of Psychology (PsyD) en anvendt, klinisk fokusert grad som oppfyller de pedagogiske kravene til lisens som en klin ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

En av de mest populære gradene på CalSouthern er Doctor of Psychology (PsyD) en anvendt, klinisk fokusert grad som oppfyller de pedagogiske kravene til lisens som en klinisk psykolog i delstaten California. PsyD-programmet kulminerer i et doktorgradsprosjekt med fokus på et tema om hvilken du er mest lidenskapelig. Det er en av de mest eksepsjonelt givende akademiske opplevelsene du kan påta deg.

PsyD: Psychology's Applied Doctorate

Doktor i psykologi (PsyD) er forskjellig fra Ph.D. i det, mens ph.d. er fokusert primært på akademisk forskning og vitenskapelig publisering, er PsyD-graden en anvendt grad som er klinisk fokusert. Den legger vekt på rådgivning og terapi og gir deg stor innflytelse og mulighet i din karriere - du kan flytte inn i nesten hvilken som helst posisjon i et organisatorisk hierarki med PsyD.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 år
Nettstudier
Les mer på norsk

Sertifikat

California Southern University

CalSoutherns økonomistyringsprogram på nettet gir et solid fundament i økonomi. Det er et utdannet nettbasert sertifikatprogram undervist av et talentfullt fakultet med f ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Forbedre bedriftens omsorg med et sertifikat i finansiell ledelse

Ledere med ekspertise innen bedriftsfinansiering informere og drive noen av de mest kritiske beslutninger som påvirker enhver bedriftsorganisasjon, uansett om de innebærer fusjoner, oppkjøp, investering, egenkapitalallokering eller noe av et myriade av andre viktige områder. Et solid fundament i finans er også nødvendig for enhver entreprenør.

CalSoutherns økonomistyringsprogram online gir dette grunnlaget. Det er et utdannet nettbasert sertifikatprogram undervist av et talentfullt fakultet med forretningsførerskapserfaring. Onlineprogrammet er fleksibelt og praktisk. Du trenger aldri å kjempe trafikk for å delta i en klasse eller tilbringe helgene på campus. Du kan studere hjemmefra, på din tid uten å forstyrre arbeidet ditt og dine personlige forpliktelser. Månedlig kurs starter betyr at du ikke trenger å vente til begynnelsen av et semester for å starte programmet.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
California Southern University

CalSoutherns online sertifikat for menneskelige ressurser er en god måte for fagfolk på menneskelige ressurser å oppgradere sine ferdighetssett ved å studere de nyeste tr ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Forbedre dine ferdigheter i et voksende felt med CalSoutherns sertifikat i Human Resources Management

CalSoutherns online sertifikat for menneskelige ressurser er en god måte for fagfolk på menneskelige ressurser å oppgradere sine ferdighetssett ved å studere de nyeste trender på feltet, eller for ledere fra andre forretningspesialiteter for å utvikle kompetanse innen human resources management-et felt som vokser i begge størrelser (flere og flere muligheter er tilgjengelige) og i innflytelse (menneskelige fagfolk tar i økende grad ledende roller i bedriftsorganisasjoner, med et sete ved bordet når de mest kritiske spørsmålene blir bestemt).... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
California Southern University

CalSoutherns internasjonale sertifikatprogram for internasjonal virksomhet er en fantastisk utdannelsesmulighet for den internasjonale virksomheten som ønsker å utvide si ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Et sertifikat i internasjonal virksomhet for å møte utfordringene fra en økende global markedsplass

CalSoutherns internasjonale sertifikatprogram for internasjonal virksomhet er en fantastisk utdannelsesmulighet for den internasjonale virksomheten som ønsker å utvide sin ferdighet i et raskt skiftende bedriftslandskap, eller for en leder som ønsker å utvide sin forretningsvirksomhet for å inkludere en takknemlighet for og kunnskap om dagens problemer i global handel.

Kursene som består av CalSoutherns internasjonale forretningssertifikat er alle på MBA-nivå. Studenter som deltar i programmet må ha en bachelorgrad. Det er imidlertid ikke nødvendig at graden er i et forretningsmessig felt. Faktisk er sertifikatprogrammet perfekt for de som har en ikke-forretningsrelatert bachelorgrad, men som ønsker å legge til sin forståelse av forretningspraksis generelt, og internasjonale forretningskonsepter og -praksis spesielt.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
California Southern University

CalSouthern School of Business Management sertifikat består av seks kurs på høyere nivå som er utformet for å gi et solid fundament for alle som ønsker ledelse i en bedri ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

The CalSouthern Sertifikat i Management: En utmerket Foundation for Post-Graduate Business Study

CalSouthern School of Business Management sertifikat består av seks kurs på høyere nivå som er utformet for å gi et solid fundament for alle som ønsker ledelse i en bedriftsorganisasjon av enhver størrelse, på tvers av bransjer. Etter at du har fullført programmet, vil du ikke bare få en større forståelse av de seks spesifikke fagområdene, men du vil også utvikle en forståelse for hvordan de ulike forretningsoperasjonene er integrert.

Det er dette 360-graders perspektivet som kreves av en dyktig bedriftsleder som ønsker å implementere strategier på tvers av de ulike fasene i en bedriftsorganisasjon.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
California Southern University

CalSoutherns sertifikat i lederskap er designet for å gi nåværende og fremtidige bedriftsledere den svært spesifikke kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lede enke ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Sertifikatet for dagens og morgendagens bedriftsledere

CalSoutherns sertifikat i lederskap er designet for å gi nåværende og fremtidige bedriftsledere den svært spesifikke kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lede enkeltpersoner, lag og organisasjoner i forretningsøkonomien i det 21. århundre.

Kursene som består av sertifikatet fokuserer på lederskapskommunikasjonsferdigheter - både verbal og ikke-verbal-gruppedynamikk og prosjektledelse, samt de nyeste teoriene og beste praksis i organisatorisk lederskap. Det er en læreplan som er både omfattende og praktisk - og den oppdateres kontinuerlig for å sikre at den er aktuell og relevant.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
California Southern University

Flere og flere næringslivsorganisasjoner - av alle størrelser og på tvers av alle bransjer - vedtar en prosjektorientert modell. I følge denne trenden representerer CalSo ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Utvikle ekspertise i en voksende forretningsutvikling med CalSoutherns prosjektledelse sertifikat

Det er et faktum: Flere og flere bedriftsorganisasjoner - av alle størrelser og på tvers av alle bransjer - vedtar en prosjektorientert modell. I følge denne trenden representerer CalSoutherns prosjektstyrings online sertifikat en fantastisk pedagogisk mulighet, enten du er på utkikk etter videreutdanning for å holde tritt med de nyeste beste praksisene i prosjektledelse eller en bedriftsledelse som ønsker en grunnleggende forståelse av denne viktige operasjonelle strategien.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
California Southern University

CalSoutherns sertifikat i strategisk lederskap er utformet for å gi deg kunnskap og praktiske ferdigheter for å effektivt lede ledende organisasjoner fra det 21. århundre ... [+]

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Å levere spesifikke kunnskaper og praktiske ferdigheter som kreves av dagens forretningsledere

Selv om det krever å gjøre fundamentalt sunne forretningsbeslutninger, er det nødvendig med et eget sett med lederegenskaper effektivt å implementere disse beslutningene. Du må kunne artikulere visjonen, oppnå innkjøp fra teamet ditt og deretter motivere og lede organisasjonen til handling.

CalSoutherns sertifikat i strategisk lederskap er utformet for å gi deg kunnskap og praktiske ferdigheter for å effektivt lede ledende organisasjoner fra det 21. århundre. Den nyskapende læreplanen spenner over flere temaområder, blant annet ledelsesstrategier, ledelseskommunikasjon, menneskelige ressurser og konflikthåndtering, blant annet.... [-]

USA Costa Mesa
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk