Les den offisielle beskrivelsen

Rimelig utdanning for alle

Vi mener at kvalitetsutdanning bør være rimelig og tilgjengelig. CALIMT regnes som det viktigste universitetet for de som søker å forfølge sine ONLINE-studier i næringsliv med internasjonalt fokus, og tjener vår internasjonale studentpopulasjon ved å tilby en innovativ læringsplattform og bygge neste bølge av bedriftsledere! Vår unike MBA

rawpixel.com / Pexels

Hvem vi er

California Institute of Management

California Institutt for ledelse og teknologi tilbyr nettstudier av studier i næringslivet som spenner over ulike bransjer som produksjon, engineering, utdanning og regjering.

Ved å tilby våre programmer online kan vi overføre besparelsene til våre studenter ved å skape en innovativ læringsplattform som speiler miljøet i klasserommet, samtidig som elevene våre kan ta klasser i komforten av eget hjem eller hvor de kan være rundt kloden.

Hvorfor CALIMT ?

 • Fleksibel pensum - Designet for travle fagfolk
 • Akkrediterte amerikanske grad - Skiller seg ut blant jevnaldrende og fremskritt karriere.
 • Lær å bli en leder - Det varer et liv!
 • Rimelig - Laveste undervisningsnivå blant akkrediterte universiteter i USA
  • Rentefri betalingsplaner.
  • Stipend.
  • Graduate debt-free
 • Unparalleled Student Support - Lære for deg selv, men aldri av deg selv. CALIMT bryr seg!

Hvorfor CALIMT ? Vi er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå dine pedagogiske og karriere mål. Spør deg selv dette ... Hvorfor ikke CALIMT ?

Kampanjeoppbyggere / Unplattform

Vårt oppdrag

Oppdraget til California Institute of Management and Technology er å tilby et dynamisk fjernundervisningsmiljø som adresserer forretningsmessige, økonomiske og sosiale problemstillinger av global ledelse og karriereopplæring med vekt på tverrkulturell bevissthet.

Våre mål

 1. Fremme kulturell følsomhet og bevissthet om kulturelle forskjeller for å hjelpe enkeltpersoner når de gjør forretninger i forskjellige kulturer.
 2. Tren forretningsfolk som etiske og sosialt ansvarlige ledere.
 3. Utdanne studenter til å skaffe seg en bedre forståelse av viktige forretningsfunksjoner, for eksempel regnskap, økonomi, human resource management, markedsføring og drift.

Våre mål

 1. Gi kjernevirksomhetskurs som er grunnleggende for suksess i et svært konkurransedyktig globalt marked.
 2. Bruk en unik blanding av tradisjonell lederutdanning, kulturstudier og mulighet til å engasjere seg i samarbeidslæring med de fra andre kulturer.
 3. Innlemme kulturelle aspekter av hvert kurs slik at studentene kan søke kursets innhold på flere kulturelle steder.
 4. Legg vekt på samfunnsansvar (CSR) og forretningsetikk gjennom hele læreplanen.
 5. Fokus på lederskap i organisasjoner og utvikle effektive globale forretningskommunikasjonsferdigheter hos studenter.
Kontaktinformasjon:
Tlf: 1 949-872-2224
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

CALIMT

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) programmet introduserer grunnleggende for virksomheten som regnskap, økonomi, markedsføring, drift og ledelse. ... [+]

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) programmet introduserer grunnleggende for virksomheten som regnskap, økonomi, markedsføring, drift og ledelse. Enten du ønsker å starte bachelorgrad eller avslutte det du startet, kan CALIMT evaluere og tildele opptil 90 overføringspoeng mot vår bachelorstudium. Vi er her for å gjøre en høyskole grad en realitet.

Studentene har mulighet til å utforske disse ferdighetene gjennom vår gjennomtenkt utformede læreplan, samt gjennom å integrere kunnskapen i større prosjekter. BBA-programmet tilbys med generell ledelse eller gjestfrihetsledelse fokus.

Hvorfor CALIMT ?Fleksibel pensum - Designet for travle fagfolk.Ingen SAT-poeng kreves for opptak .Akkrediterte amerikanske grad - Skiller seg ut blant jevnaldrende og fremskritt karriere.Overføringskreditter akseptert - Maksimalt 90 overføringspoeng kan aksepteres.Engelsk språkfaglig eksamen - CALIMT tilbyr engelskspråklige testalternativer gjennom ACCUPLACER.Rimelig - Laveste undervisningsnivå blant akkrediterte universiteter i USARentefri betalingsplaner.Stipend.Graduate debt-freeUnparalleled Student Support - Lære for deg selv, men aldri av deg selv. CALIMT bryr seg!... [-]
USA USA Online Irvine
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

CALIMT

Bli ledende i dagens globale økonomi! Vårt MBA-program fokuserer på å utvikle studentens ledelses- og ledelsesevner - spesielt de som anerkjenner de flerkulturelle utford ... [+]

Hvorfor CALIMT ?

· Fleksibel læreplan - Designet for travle fagfolk

· Akkreditert U. S. grad - Stå ut blant dine jevnaldrende og fortsett din karriere.

· Ingen GRE eller GMAT score nødvendig for inntak.

· Engelsk språkfaglig eksamen - CALIMT tilbyr engelskspråklige testalternativer gjennom ACCUPLACER.

· Global Focus - Våre programmer er utformet med et verdensperspektiv, som tar opp våre forretningsmessige, økonomiske og samfunnsmessige problemstillinger på globalt nivå. Vi tilbyr praktiske og virkelige erfaringer; våre instruktører er utøvere og eksperter på deres felt.

· Rimelig - Laveste undervisningsnivå blant akkreditert universiteter i USA... [-]

USA USA Online Irvine
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
USA Online, USA
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, USA