Les den offisielle beskrivelsen

Alt du trenger å vite om karriereopplæring fra Bryan University

Bryan University har gitt fokuserte, relevante karriereopplæringsprogrammer til studenter siden 1982, og vi er like lidenskapelige og forpliktet til studentenes suksess nå som vi var den gang. Bryan ble grunnlagt på et urokkelig ønske om å forbedre studentene våre. Derfor er det en del av vår misjonserklæring:

Vårt oppdrag er å forbedre livene til studentene våre, teamet og arbeidsgiverne våre. Vi fullfører oppdraget vårt ved å tilby utdanning av høy kvalitet i et miljø som gjør at teamet vårt kan trives og studentene våre til å realisere potensialet sitt, og skaper en positiv innvirkning i lokalsamfunnene våre.

Mer enn 30 år senere forblir disse tingene kjernen i våre mål og oppdrag som en karriereopplæringsskole. Vi streber etter å forbedre livene til studentene våre, enten de har en familie, er i militæret, eller bare ser etter en ny start i livet.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. Vær deg.

På Bryan University er det vårt hovedfokus ... deg!

Vårt oppdragsmål er fokuset i vårt engasjement for studentene våre:

 • Å tilby omfattende programmer og opplæringsmuligheter som støtter identifiserte arbeidsutviklingsbehov i lokalsamfunnene vi betjener.
 • Å skape et utfordrende læringsmiljø som hjelper studentene med å nå sine utdannelses- og karrieremål i en rekke relevante fagområder.
 • Å gi studentene tilgang til pedagogiske opplevelser ved bruk av en rekke instruksjonsmetoder.
 • Å tilby karriere tjenester til studenter og nyutdannede.
 • Å oppmuntre til livslang læring og profesjonell vekst .
 • Å støtte lokalsamfunn gjennom frivillighet og veldedige aktiviteter.

Feirer vår rike historie, streber etter en stor fremtid

Bryan Travel College. Slik startet det hele. Ved stiftelsen i 1982 tilbød Bryan et campusbasert, sertifikatnivå-program til potensielle studenter som ønsket å komme inn i reisebransjen.

I dag tilbyr Bryan University karrierevei muligheter for de som søker diplom, stipendiat, bachelorgrad eller mastergrad. For en transformasjon. Og vi vil at studentene våre skal oppleve den samme transformasjonen gjennom treningsprogrammene våre.

I tillegg til studietilbudene våre tilbyr Bryan også et titalls karriereopplæringsprogrammer i en rekke yrkesområder. Vi tilbyr kortvarige opplæringskurs som ikke holdes kreditt og som holdes på campus, online eller hybrid - alt for våre studenters bekvemmelighet. Vår ekspansjonsinnsats har blitt utført med et entall fokus på vårt engasjement for studentprestasjoner, utvikling av arbeidsstyrken og livslang læring.

Karriereforbindelser

Ja, ved Bryan University får du den bransjespesifikke, praktiske karriereopplæringen du trenger for å komme langt i karrieren. Men gjett hva annet du får? Karriereforbindelser .

Uvurderlig.

Når du har fullført programmet ditt på Bryan, fortsetter vårt engasjement for deg. Vi hjelper deg og guider deg inn i din karriere. Vår karriereserviceavdeling er der for å hjelpe deg i jobbsøkingen din, ikke bare som nyutdannet, men pågående som en alumnus.

Det er riktig.

Når du har mottatt opplæringen din fra Bryan, forplikter vår avdeling for karrierer og tjenester kontinuerlig å hjelpe deg med det du trenger for å avansere i din karriere.

Enten du trenger hjelp til å strukturere CVen, skrive følgebrevet, øve på et intervju eller søke etter stillinger, Bryan karriere tjenester er forpliktet til å hjelpe deg.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

En skole for andre sjanser

På Bryan University tror vi at det ikke handler om hvor du starter, men om hvor du slutter. Det er aldri for sent å gjøre fremtiden din bedre og lysere enn i går. Bryan utstyrer deg med karriereopplæring for din fremtidige karriere og gir deg en lærerik opplevelse du kan ta med deg hele livet.

Hos Bryan er det mer enn bare karriereopplæring. Du får livsferdigheter og karriereforbindelser som kan fremme deg personlig og profesjonelt. Vi gjør alt for deg fordi vi vil at du skal lykkes!

 • Rimelig utdanning
 • Personlig trening
 • Relevante kursoppgaver
 • Dedikert fakultet
 • Tallrike karriereforbindelser
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate Degrees

Bryan University

Karriere innen informasjonsteknologi vokser raskt, og du vil ikke gå glipp av muligheten til å tjene dine online informasjonssystemer - nettverk fra Bryan University . Me ... [+]

Karriere innen informasjonsteknologi vokser raskt, og du vil ikke gå glipp av muligheten til å tjene dine online informasjonssystemer - nettverk fra Bryan University . Med en tilknyttet grad av informasjonsteknologi fra Bryan University , kan du lære det du trenger å vite for å avansere profesjonelt og skape et solid treningsgrunnlag for din fremtidige IT-karriere.

En på campus eller online Associate of Applied Science-grad i datainformasjonssystem-nettverk fra Bryan University vil gi deg et bredt spekter av ferdigheter du trenger for å lykkes. Med IT-kurs fra nettverksskripting til administrasjon av informasjonsteknologi, vil du være forberedt på å finne den veien som passer for deg - og få rett til å jobbe. Instruktørene våre har førstehåndserfaring og tilbyr verdifull innsikt og praktiske strategier designet for å hjelpe deg med å lykkes.... [-]

USA Tempe
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
70 uker
Nettstudier
Les mer på norsk

BSc

Bryan University

Har du allerede fullført et tilknyttet program, men ønsker mer dyptgående opplæring? I så Bryan University er Bryan University Business Administration Bachelor of Science ... [+]

Har du allerede fullført et tilknyttet program, men ønsker mer dyptgående opplæring? I så Bryan University er Bryan University Business Administration Bachelor of Science-graden ideell for deg.

Studieprogrammet i forretningsadministrasjon går langt utover administrativ støtte. Det vil dekke effektive styrings- og forretningsprinsipper, samt veilede deg gjennom de økonomiske, teknologiske og teoretiske sidene av virksomheten.

Bryans Business Administration Bachelor of Science-grad tilbys online, slik at du kan fullføre programmet når det passer deg.

Studieprogrammet Bachelor of Science in Business Administration er designet for å gi avanserte utdanningsmuligheter for studenter som har fullført et tilknyttet studium ved en akkreditert institusjon for videregående opplæring.... [-]

USA Tempe
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
140 uker
Nettstudier
Les mer på norsk

MBA

Bryan University

Klar til å tjene MBA og realisere dine karriere ambisjoner? Lurer du på hvordan du muligens kan passe det inn i din travle timeplan? Bryan University gjør det mulig å få ... [+]

Klar til å tjene MBA og realisere dine karriere ambisjoner? Lurer du på hvordan du muligens kan passe det inn i din travle timeplan? Bryan University gjør det mulig å få din online Master of Business Administration grad på knappe ett år.

Hvis du har fullført et bachelorgrad fra en regionalt eller nasjonalt akkreditert post-videregående institusjon, tilbyr vår fleksible tilnærming den avanserte graden det tar å skape fremtiden du søker.

Online Master of Business Administration-programmet kan fullføres om et år, slik at du kan gå videre i arbeidsstyrken med et ferdighetssett som vil gjøre deg uvurderlig for bedriften din. Bryan University karrierefokuserte opplæring sikrer at du skal oppgradere med relevant kunnskap og evnen til å anvende den kunnskapen i et reelt forretningsmiljø. Ikke bare vil du være i stand til å ta presise beslutninger under press og effektivt lede et team av ansatte, men du kan være trygg på din evne til å gå videre i karrieren.... [-]

USA Tempe
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk