Bryan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Alt du trenger å vite om karriereopplæring fra Bryan University

Bryan University har gitt fokuserte, relevante karriereopplæringsprogrammer til studenter siden 1982, og vi er like lidenskapelige og forpliktet til studentenes suksess nå som vi var den gang. Bryan ble grunnlagt på et urokkelig ønske om å forbedre studentene våre. Derfor er det en del av vår misjonserklæring:

Vårt oppdrag er å forbedre livene til studentene våre, teamet og arbeidsgiverne våre. Vi fullfører oppdraget vårt ved å tilby utdanning av høy kvalitet i et miljø som gjør at teamet vårt kan trives og studentene våre til å realisere potensialet sitt, og skaper en positiv innvirkning i lokalsamfunnene våre.

Mer enn 30 år senere forblir disse tingene kjernen i våre mål og oppdrag som en karriereopplæringsskole. Vi streber etter å forbedre livene til studentene våre, enten de har en familie, er i militæret, eller bare ser etter en ny start i livet.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. Vær deg.

På Bryan University er det vårt hovedfokus ... deg!

Vårt oppdragsmål er fokuset i vårt engasjement for studentene våre:

 • Å tilby omfattende programmer og opplæringsmuligheter som støtter identifiserte arbeidsutviklingsbehov i lokalsamfunnene vi betjener.
 • Å skape et utfordrende læringsmiljø som hjelper studentene med å nå sine utdannelses- og karrieremål i en rekke relevante fagområder.
 • Å gi studentene tilgang til pedagogiske opplevelser ved bruk av en rekke instruksjonsmetoder.
 • Å tilby karriere tjenester til studenter og nyutdannede.
 • Å oppmuntre til livslang læring og profesjonell vekst .
 • Å støtte lokalsamfunn gjennom frivillighet og veldedige aktiviteter.

Feirer vår rike historie, streber etter en stor fremtid

Bryan Travel College. Slik startet det hele. Ved stiftelsen i 1982 tilbød Bryan et campusbasert, sertifikatnivå-program til potensielle studenter som ønsket å komme inn i reisebransjen.

I dag tilbyr Bryan University karrierevei muligheter for de som søker diplom, stipendiat, bachelorgrad eller mastergrad. For en transformasjon. Og vi vil at studentene våre skal oppleve den samme transformasjonen gjennom treningsprogrammene våre.

I tillegg til studietilbudene våre tilbyr Bryan også et titalls karriereopplæringsprogrammer i en rekke yrkesområder. Vi tilbyr kortvarige opplæringskurs som ikke holdes kreditt og som holdes på campus, online eller hybrid - alt for våre studenters bekvemmelighet. Vår ekspansjonsinnsats har blitt utført med et entall fokus på vårt engasjement for studentprestasjoner, utvikling av arbeidsstyrken og livslang læring.

Karriereforbindelser

Ja, ved Bryan University får du den bransjespesifikke, praktiske karriereopplæringen du trenger for å komme langt i karrieren. Men gjett hva annet du får? Karriereforbindelser .

Uvurderlig.

Når du har fullført programmet ditt på Bryan, fortsetter vårt engasjement for deg. Vi hjelper deg og guider deg inn i din karriere. Vår karriereserviceavdeling er der for å hjelpe deg i jobbsøkingen din, ikke bare som nyutdannet, men pågående som en alumnus.

Det er riktig.

Når du har mottatt opplæringen din fra Bryan, forplikter vår avdeling for karrierer og tjenester kontinuerlig å hjelpe deg med det du trenger for å avansere i din karriere.

Enten du trenger hjelp til å strukturere CVen, skrive følgebrevet, øve på et intervju eller søke etter stillinger, Bryan karriere tjenester er forpliktet til å hjelpe deg.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

En skole for andre sjanser

På Bryan University tror vi at det ikke handler om hvor du starter, men om hvor du slutter. Det er aldri for sent å gjøre fremtiden din bedre og lysere enn i går. Bryan utstyrer deg med karriereopplæring for din fremtidige karriere og gir deg en lærerik opplevelse du kan ta med deg hele livet.

Hos Bryan er det mer enn bare karriereopplæring. Du får livsferdigheter og karriereforbindelser som kan fremme deg personlig og profesjonelt. Vi gjør alt for deg fordi vi vil at du skal lykkes!

 • Rimelig utdanning
 • Personlig trening
 • Relevante kursoppgaver
 • Dedikert fakultet
 • Tallrike karriereforbindelser

Steder

Tempe

Address
West Washington Street,350
85281 Tempe, Arizona, USA