Brentwood University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Dette universitetet er IKKE et godt valg for deg.

Hvis du er ute etter et fleksibelt og ikke dyrt universitet med høy utdanningskvalitet, kan Brentwood University være det beste valget for deg. Vennligst søk.

Brentwood universitet Gir opplæringsprogrammer til kvalifiserte studenter. Undervisningen er levert via programmer som kan tilpasses elevenes behov eller interesser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Ettårig MBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Online mba | Ett år | Opptil 50% stipend tilgjengelig

Nettstudie Deltid 12 måneder Åpen påmelding USA Irvine

Dette programmet er kun på nettet (fjernundervisning). Online MBA-programmet ved Brentwood University er designet for fagfolk med alle erfaringsnivåer, hvorav noen kan være ute etter å gå videre i karrieren og andre for å endre forretningsområdet. [+]

Kostnad: $ 12 400 eller be om opptil 50% Stipend Dette programmet tilbys fullt ut online (fjernundervisning).

Hvis du er ute etter en prestisjetunge og høyt rangerte amerikanske universiteter, som Harvard eller MIT, vennligst ikke søk om Brentwood University. Dette universitetet er IKKE et godt valg for deg.

Hvis du er ute etter et fleksibelt og ikke dyrt universitet med høy utdanningskvalitet, kan Brentwood University være det beste valget for deg. Vennligst søk.

Den MBA-programmet ved Brent universitet Er utviklet for fagfolk med alle erfaringsnivåer, hvorav noen kan være ute etter å komme videre i karrieren og andre for å endre forretningsområdet. Enda viktigere, er MBA-programmet ved Brent universitetet en forberedelse for studenter som ønsker å starte og drive egen virksomhet.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
15615 Alton Pkwy
Suite #450

Irvine, California, 92618 US