Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Averett?

DET ER SÅ MYE MER enn en grad

Et læringsmiljø laget etter dine behov

I over 25 år har vår Graduate og Professional Studies divisjon (GPS) som tilbys videreutdanning spesielt for arbeidende voksne. Mer enn 8000 Averett GPS alumni har tatt nytte av våre akselerert studieprogrammene for å utvikle de verktøyene de trenger for å lykkes i sine karrierer, og i sitt liv. De har tjent bedre karrieremuligheter. De har tjent respekt for seg selv, og retten til å kalle seg et forbilde for andre. De har tjent så mye mer enn en grad. Og så kan du.

1. Akselerert kurs levering

 • Tjen din grad i så lite som to år

2. Designet for enkelhets skyld

 • Ingen sanntid deltakelse nødvendig og ukentlige oppgaver og forfallsdatoer er lagt ut før kurset begynner

3. Rimelige programmer

 • Averett er under gjennomsnittet når det gjelder totale kostnaden for MBA-grad. Den totale skole kostnaden for en MBA ved Averett er under $ 30 000 USD.

4. "Market-ready" pensum

 • Innhold i våre studieprogrammene er utviklet med et internasjonalt fokus. Det er en full kurs på internasjonal virksomhet, og du kan tilpasse noen av dine oppgaver å inkludere et internasjonalt perspektiv.

5. Personlig oppmerksomhet

 • Studenten-fakultetet forholdet i våre GPS-programmer er 19: 1; gjennomsnittlig klassestørrelse 15

6. Prosjektteam

 • Grupper på 3-5 studenter gi ekstra støtte og motivasjon

7. Dedikerte instruktører

 • Våre bransje opplevde fakultetet medlemmer har avanserte grader i sitt felt og er forpliktet til din suksess

8. støttende ansatte

 • Opptak og økonomisk støtte ansatte er forberedt på å hjelpe deg å nå dine mål

Degree Programs Bygd for deg

Vi tilbyr våre GPS elevene læringsopplevelser som speilet virkelige situasjoner. Dette betyr at du kan sette kveldens leksjon på prøve under morgendagens arbeidsdag.

Du vil få innsikt i små klasser ledet av bransje erfarne instruktører. Og med våre prosjektgrupper, bli med deg en sammenligningsgruppe som motiverer hverandre til å lykkes gjennom eksamen, og utover.

Til slutt, våre online kurs formater gjør balansere arbeid, familie og høyere utdanning mer praktisk:

 • Ingen sanntid deltakelse kreves
 • Ukentlige oppgaver og forfallsdatoer er lagt ut før kurset begynner
 • Logg deg på kurset til enhver tid hver uke til å fullføre oppdrag
2

Averett misjon

Averett Universitetet forbereder studentene til å tjene og lede som en katalysator for positiv endring. Averett oppfyller dette oppdraget ved å utdanne studenter fra ulike bakgrunner, kulturer og nasjoner gjennom liberal arts-baserte lavere og høyere i en personlig, kollegial, tverrfaglig miljø.

Averett VISJON

Averett Universitetet vil være en ledende student-sentrert universitet kjent for nyskapende undervisning og engasjert læring.

Averett kjerneverdier

5

Integritet

Vi praktiserer de høyeste etiske standarder.

Innovasjon

Vi oppfordrer og omfavne innovativ undervisning og læring i og utenfor klasserommet.

engasjement

Vi fremmer global bevissthet, service og ledelse.

Oppdagelse

Vi fremmer en ånd av oppdagelse, problemløsning og kritisk tenkning og innlemme liberal arts med faglig forberedelse i vår undervisning og læring.

Mangfold

Averett Universitetet ønsker alle elever, lærere og ansatte i et faglig fellesskap som fremmer bevissthet, inkludering, likeverd og service mens nådd vårt mål og visjon. Averett feirer individuelle særpreg og verdt samtidig som de respekterer forskjeller i et trygt og pleie miljø. Hvert medlem av Averett Fellesskapet deler ansvaret for å oppføre seg etisk og som gode borgere, og for å fremme utbygging av ferdigheter og intellektuell og emosjonell vekst. Vi verdsetter mangfold, for bare ved å se og bygge på det beste i hver enkelt elev kan vi hjelpe dem å utvikle seg til fremtidens ledere.

Tradisjon

Vi omfavner Averett er jødisk-kristne arv ved å hedre søken etter sannhet og åndelig formasjon.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Averett University Online

Ta ledelsen i menneskelige ressurser (HR) ledelse med en Master of Business Administration med en konsentrasjon i Human Resources (MBA-HR). Dette online eller på campus-p ... [+]

MBA - Human Resource Management Ta ledelsen i menneskelige ressurser (HR) ledelse med en Master of Business Administration med en konsentrasjon i Human Resources (MBA-HR). Dette online eller på campus-programmet dekker ledernivå emner i bedriftsøkonomi, med en modul av spesialiserte kurs som fokuserer på HR-funksjonen.

Mål og Kurs emner

Menneskelige ressurser er en av de mest avgjørende funksjoner i dagens konkurranseutsatte forretningsmiljø. Vi hjelper deg med å utvikle avansert kunnskap i arbeidsrett, forhandlinger, kompensasjon struktur og organisatorisk atferd, som tillater deg å forfølge leder-nivå HR roller.

Konsentrasjoner

The Masters i Human Resources-programmet dekker avanserte business administration konsepter inkludert den globale økonomien, økonomi og markedsføring. Spesialiserte HR temaer er:... [-]

USA Danville
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk
Averett University Online

Plasser deg selv å bygge produktive team, utvikle solide strategier og skape en vinner arbeidsplass kultur med Averett Master of Business Administration med fordypning i ... [+]

MBA - Lederskap Konsentrasjon

Plasser deg selv å bygge produktive team, utvikle solide strategier og skape en vinner arbeidsplass kultur med Averett Master of Business Administration med fordypning i ledelse (MBA-LDR). Online eller på campus, vil du lære effektive lederskap ferdigheter for det 21. århundre.

Mål og Kurs emner

Lederegenskaper som trengs for dagens globale, tverrkulturell forretningsmiljø er annerledes enn for bare noen få år siden. Du må forstå teoretiske begreper og kunne anvende dem i sanntid - selv når forholdene skifte rundt deg. MBA-LDR hjelper forberede deg for neste trinn i ditt lederskap karriere.

Konsentrasjoner

Den elektroniske lederskap MBA-programmet dekker de samme avanserte-level marketing, kvantitativ analyse, regnskap og finans emner som hoved-track MBA. Spesialiserte lederkurs, tatt på nettet, blant annet:... [-]

USA Danville
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk
Averett University Online

Hev markedsføring ferdigheter for å holde tritt med dagens globale utfordringer med en online MBA i markedsføring. Tjene en Master of Business Administration med fordypni ... [+]

MBA - Markedsføring Konsentrasjon

Hev markedsføring ferdigheter for å holde tritt med dagens gbal utfordringer med en online MBA i markedsføring. Tjene en Master of Business Administration med fordypning i markedsføring (MBA-MKT). Den elektroniske MBA i markedsføring grad vil forberede deg til å ta neste skritt i markedsføring ledelse karriere.

Mål og Kurs emner

Hvis jobben din innebærer å identifisere nye produktmuligheter, analysere forbrukeratferd og / eller kommunisere selskapets produkter og tjenester, vil Marketing MBA-programmet tar din kompetanse til neste nivå, og gjør at du kan ta online markedsføring kurs. Markedsføring MBA akademikere har kompetanse til å utvikle kunnskapsbaserte markedsføring strategier for et globalt publikum.... [-]

USA Danville
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk
Averett University Online

Gjør deg klar for dagens dynamiske globale forretningsmiljø med vår 41-kreditt Master of Business Administration (MBA) program. Online eller på campus, vil du få lederniv ... [+]

mba

Online MBA-programmer

Gjør deg klar for dagens dynamiske globale forretningsmiljø med vår 41-kreditt Master of Business Administration (MBA) program. Online eller på campus, vil du få ledernivå kunnskap om sentrale business funksjoner og hvordan du bruker den i den virkelige verden.

Mål og Kurs emner

Effektive ledere har sterk ledelses resonnement og kvantitative analyse ferdigheter, kan søke faglige begreper i hverdagsarbeidssituasjoner og demonstrere urokkelig etikk. Vi hjelper deg med å utvikle disse ferdighetene og kvaliteter, og utstyre deg å lede organisasjoner av alle størrelser.

Online MBA-programmer markedsføring Online Leadership MBA Human Resource Management ... [-]
USA Danville
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Nettstudier
Les mer på norsk