Les den offisielle beskrivelsen

Inspirert av pionerarbeidet fra 1900-tallets lærer og tidligere antiochpresident Horace Mann, tilbyr Antioch University høyere utdanning som anerkjenner det felles gode, premier på praktisk måte, og er inspirert av et mangfoldig akademisk samfunn. Vi søker å innpode våre studenter til kunnskap og selvbevissthet for å bli livslang elever, medfølende ledere og verdensborgere.


Akkreditert av Nord-sentralforbundet av høyskoler og skoler og Høyere Læringskommisjonen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Antioch University Online

Den elektroniske MA i klinisk psykisk helse rådgivning tilbys av Antioch lar deg kanalisere din lidenskap for å hjelpe andre til en meningsfylt og givende karriere som me ... [+]

Hjelp folk til å ta opp personlige, familiemessige og sosiale problemer som gjør at levende og produktivt liv utfordrer dem. Graduate fra Antioch University klar til å jobbe i fellesskap byråer, rusmiddelmisbruk og avhengighet behandling, behandling i pasienten, og høyskole rådgivning innstillinger. Lær av nåværende utøvere som vil forberede deg på å påvirke folks liv og gi behandling som gjør en forskjell. Studentene kan velge et valgfritt studiefokus i Substance Abuse and Addiction Counseling, Counseling Military Service Personnel og deres familier, eller Trauma.

[-]
USA Yellow Springs
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk