American University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På American University, fokuserer våre smarte, lidenskapelige og engasjerte studenter og fakultet deres kunnskap for å skape meningsfylt forandring. Våre styrker i internasjonal tjeneste og offentlige anliggender inspirerer vår følelse av samfunnsansvar og engasjement for kulturelt og intellektuelt mangfold. Vi er definert av vårt globale perspektiv, praktisk idealisme og engasjement for offentlig tjeneste.

American University er et privat, høyskole-sentrert forskningsuniversitet lokalisert i nasjonens hovedstad. Det ble chartret av United States Congress i 1893 for å bygge offentlig tjeneste, og er nå hjemsted for en prestisjefylt fakultet, gjesteforelesere og besøkende verdensledere som er innflytelsesrike utøvere og fremtredende tankeledere.

Bli med på å skape nye muligheter for deg selv mens du bidrar til å skape en bedre verden. Bli en del av nettverket av ambisiøse prestasjoner, medfølende ledere og sosialt bevidste borgere ved American University.


I 2018, amerikanske nyheter

  • 69, Best National University
  • Nr. 35, beste høyskoler for veteraner
  • Nr. 61, best verdi skoler


Online studentopplevelse

American University Online programmer leveres via et format som er praktisk, fleksibelt og bærbart. Som på campus snakker studentene om sine kurs og dagens problemer med klassekamerater, stiller instruktører spørsmål og setter opp oppgaver, men det gjøres via e-post, diskusjonsfora, direktemeldinger og mer.

Online kurs på American University er like strenge og utfordrende som sine motparter på campus og undervist av de samme forbundne fakultetets medlemmer, innflytelsesrike gjestens høyttalere og fremtredende foredragsholdere. Interaksjon og kommunikasjon med instruktører og medstudenter er viktige komponenter i programmene og akademisk suksess.

Nettstudenter har tilgang til mange støtteressurser, inkludert ny studentorientering, en 24x7 helpdesk for tekniske problemer, en studenttjenester koordinator, finansrådgivere og mer.

Steder

Washington

Address
4400 Massachusetts Avenue
20016 Washington, District of Columbia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss