Les den offisielle beskrivelsen

På American University, fokuserer våre smarte, lidenskapelige og engasjerte studenter og fakultet deres kunnskap for å skape meningsfylt forandring. Våre styrker i internasjonal tjeneste og offentlige anliggender inspirerer vår følelse av samfunnsansvar og engasjement for kulturelt og intellektuelt mangfold. Vi er definert av vårt globale perspektiv, praktisk idealisme og engasjement for offentlig tjeneste.

American University er et privat, høyskole-sentrert forskningsuniversitet lokalisert i nasjonens hovedstad. Det ble chartret av United States Congress i 1893 for å bygge offentlig tjeneste, og er nå hjemsted for en prestisjefylt fakultet, gjesteforelesere og besøkende verdensledere som er innflytelsesrike utøvere og fremtredende tankeledere.

Bli med på å skape nye muligheter for deg selv mens du bidrar til å skape en bedre verden. Bli en del av nettverket av ambisiøse prestasjoner, medfølende ledere og sosialt bevidste borgere ved American University.


I 2018, amerikanske nyheter

  • 69, Best National University
  • Nr. 35, beste høyskoler for veteraner
  • Nr. 61, best verdi skoler


Online studentopplevelse

American University Online programmer leveres via et format som er praktisk, fleksibelt og bærbart. Som på campus snakker studentene om sine kurs og dagens problemer med klassekamerater, stiller instruktører spørsmål og setter opp oppgaver, men det gjøres via e-post, diskusjonsfora, direktemeldinger og mer.

Online kurs på American University er like strenge og utfordrende som sine motparter på campus og undervist av de samme forbundne fakultetets medlemmer, innflytelsesrike gjestens høyttalere og fremtredende foredragsholdere. Interaksjon og kommunikasjon med instruktører og medstudenter er viktige komponenter i programmene og akademisk suksess.

Nettstudenter har tilgang til mange støtteressurser, inkludert ny studentorientering, en 24x7 helpdesk for tekniske problemer, en studenttjenester koordinator, finansrådgivere og mer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Sertifikat

American University Online

American Universitys online Graduate Certificate in Human Resource Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-profesjonelle ansi ... [+]

American Universitys online Graduate Certificate in Human Resource Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-profesjonelle ansikt - hvordan å øke organisatorisk effektivitet ved hjelp av de nyeste HR-teknologiene. Lær av bransjepersonell som deler sin kompetanse innen teknologi, måling, risikostyring og kommunikasjon for å gi deg de ferdighetene du trenger for å fremme din organisasjon.

Læreplanen ble utviklet med innspill fra et råd fra bransjepersonell som ga råd om kompetanse, standarder og bransjestrender for å sikre relevans til arbeidsplassen.

[-]
USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
9 - 15 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

American Universitys online Graduate Certificate in Instructional Design and Learning Analytics bygger grunnleggende ferdigheter du trenger for å administrere disse progr ... [+]

Dagens organisasjoner investerer i læring, instruksjonsdesign og talentutviklingsprosjekter for å øke effektiviteten og oppfylle kravene til overholdelse. American Universitys online Graduate Certificate in Instructional Design and Learning Analytics bygger grunnleggende ferdigheter du trenger for å administrere disse programmene ved å søke og tilpasse anerkjente analytiske metoder for å forbedre læring.

Dette fleksible, helt online-programmet ble utviklet i samråd med et rådgivende råd fra dagens instruktørdesign og talentutviklingsprofessorer for å sikre at den gjenspeiler den nyeste tenkningen og forskningen i instruksjonsdesign.

[-]
USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
9 - 15 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

American Universitys online Graduate Certificate i Sports Analytics og Management bygger styrken din i fremvoksende teknologier og dataanalysevner som sportsorganisasjone ... [+]

American Universitys online Graduate Certificate in Sports Analytics og ledelse bygger dine sterke sider i fremvoksende teknologier og dataanalysevner som sportsorganisasjoner ser etter som digital omformer sin bransje. Ta kurs i strategisk styring av idrettsorganisasjoner, sportsanalyser og sosialt engasjement og sportsinnovasjon for å forberede deg på en rekke roller i bransjen som trengs for mobil teknologi, fantasittsport, e-sportspill og interaktivt tilskuerskap.

Pensumet ble utviklet med innspill av et fagråd på feltet som ga råd om kompetanse, standarder og bransjestrender for å sikre at kursarbeid er relevant og aktuelt for dagens arbeidsplass.

[-]
USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
9 - 15 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MA

American University Online

American University's online Master i Strategic Communications programmet lærer deg å planlegge strategiske kampanjer, håndverk overbevisende meldinger, og effektivt målr ... [+]

Styr din stemme for en digitalt koblet verden

American University's online Master i Strategic Communications programmet lærer deg å planlegge strategiske kampanjer, håndverk overbevisende meldinger, og effektivt målrette forskjellige målgrupper. Du lærer å utnytte det nyeste innen digitale og sosiale verktøy for å sikre at meldingene dine har størst effekt.

Du samarbeider med innenlandske og internasjonale kolleger gjennom gruppearbeid, rundbordsdiskusjoner og fokusgrupper. Det er et format skreddersydd for dagens livsstil, med lett fordøyelige kurs som er tilgjengelig når som helst og på en hvilken som helst enhet.

Med en online mastergrad i strategisk kommunikasjon, vil du være kvalifisert for en kommunikasjons karriere som kan inkludere arbeidsplasser i næringslivskommunikasjon, markedsføringskommunikasjon, politisk kommunikasjon, organisatorisk kommunikasjon, PR kommunikasjon, eller ethvert selskap som trenger sterke forfattere og kritiske tenkere. Du vil være rustet til å håndtere et raskt skiftende miljø med et solid fundament i fortellingen og en klar forståelse av verktøy og plattformer tilgjengelig for dagens media.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

Fokuser din lidenskap for positiv samfunnsendring i kommunikasjonsteknikker som engasjerer og mobiliserer publikum til handling. Advokat og samfunnsmessig konsentrasjon i ... [+]

Kommuniser for en årsak: Advocacy og Social Impact Concentration

Fokuser din lidenskap for positiv samfunnsendring i kommunikasjonsteknikker som engasjerer og mobiliserer publikum til handling. Advokat og samfunnsmessig konsentrasjon innen American Universitys online MA i strategisk kommunikasjon vektlegger strategier og taktikker for å skape endring på individnivå, fellesskap og offentlig politikk. Kursoppgaver støtter karriereutfall på ulike områder, inkludert politikk, helsevesen, fellesskapsspørsmål og nonprofit-sektoren.

Curriculum HighlightsOpprett og administrer advokat- og sosial endringskampanjer basert på sentrale meldingsprinsipper og publikum-forskningsteknikkerBruk sosialvitenskapsteorier til å drive strategier som oppnår ønsket oppførsel-endringsutbytteMaster sosiale medier strategier og taktikkLær state-of-the-art digital advocacy og organiseringsteknikkerForstå de juridiske og etiske prinsippene som styr kommunikasjonspraksis... [-]
USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

Den elektroniske Master of Arts i økonomi, anvendt økonomi spesialisering fra American University gir deg real-world analyse fra dagens mest relevante forskere, forskning ... [+]

Den elektroniske Master of Arts i økonomi, Anvendt økonomi spesialisering fra American University gir deg real-world analyse fra dagens mest relevante forskere, forskningsinstitutter og internasjonale organisasjoner - online, når som helst. Det setter deg i forkant av økonomiske debatter - lokalt og globalt. MA i økonomi bruker state-of-the-art statistisk programvare for å hjelpe deg med å mestre økonomiske forskningsmetoder og politisk analyse.

Bli en anerkjent økonom

Den elektroniske MA i økonomi bruker eksempler på ekte verden for å gi deg den kunnskapen og ferdighetene du trenger for å få en ekte innvirkning på økonomien. Program høydepunkter inkluderer:

Konsentrert fakultetsstyrke i de viktigste anvendte fagområdene økonomi og en policy-orientert læreplanFakultet som er knyttet til tenketanker, forskningsinstitutter og internasjonale organisasjonerPraktisk trening med statistisk programvare som brukes i anvendt økonomiforskningEt Washington, DC, sted som gir tilgang til et ekstraordinært utvalg av profesjonelle muligheter for trente økonomerLed andre ved hjelp av nøkkelkunnskap... [-]
USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

American University Online

Dette 30-timers online-programmet fokuserer på å lære studentene den innovative Agile-metoden for å styre prosjekter og ledende lag mer effektivt i dagens raskt bevegelig ... [+]

Dette 30-timers online-gradsprogrammet gir studentene muligheten til å bruke Agile-metoden til å styre prosjekter og lede lag mer effektivt i dagens raskt og globale forretningslandskap. Dette fokuset på iterative og inkrementelle prosjektstyringsteknikker setter AUs program bortsett fra andre gradsprogrammer, som gir teamsamarbeid og gjør organisasjoner mer operasjonelle effektive og effektive i møte med risiko og endring. Programmet kobler bransjens kunnskaper, teknologi og lederskapskompetanse til å utstyre elevene til å lykkes med å møte utfordringene og mulighetene i et raskt utviklende, komplekst og økonomisk betydelig felt.

American University designet programmet med støtte og godkjenning fra et rådgivende råd bestående av ledende IT- og prosjektledelse fagfolk ansatt i en rekke organisasjoner og fagområder, og rådet vil fortsette å gi råd for å sikre at læreplanen forblir relevant og relevant for markedsbehov og trender.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

American Universitys Master of Science i bekjempelse av terrorisme og hjemlandssikkerhet er en online 33-kreditt grad for rettshåndhevelse og etterretningsfagfolk som øns ... [+]

American Universitys Master of Science i bekjempelse av terrorisme og hjemlandssikkerhet er en online 33-kreditt grad for rettshåndhevelse og etterretningsfagfolk som ønsker å spesialisere seg i hjemlandssikkerhet. Programmet bygger kunnskap og ferdigheter i mot terrorisme, nasjonal sikkerhet, lov og politikk, cybersikkerhet og teorier om politisk vold, med et unikt fokus på terrorisme som et sosialt og psykologisk fenomen.

Dette fleksible online-programmet kombinerer fordelene med praktisk nettbasert læring og en praksisbasert læreplan med et kort opphold på stedet i Washington, DC. I tillegg til denne unike muligheten tilbyr American University forbindelser til føderale byråer og muligheten til å studere med fakultet som leder utøvere i feltet.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

Online Master of Science i Instruktjonsdesign og Learning Analytics fokuserer på applikasjon og tilpasning av analytiske metoder for å administrere læring, instruksjonsde ... [+]

Master of Science i Instruktjonsdesign og Learning Analytics

Online Master of Science i Instruktjonsdesign og Learning Analytics fokuserer på å utvikle studentenes kunnskaper og ferdigheter innen instruksjons teknologi feltet for å hjelpe organisasjoner til å administrere læring, instruksjonsdesign og talentutvikling programmer som forbedrer organisatorisk effektivitet. Spesielt lærer elevene innovative læringsmetoder og analytiske tilnærminger for design, levering og vurdering av læring.

Programmet støtter karriere mål i høyere utdanning eller andre innstillinger i den private og offentlige sektoren der utdanning, opplæring og utvikling er påkrevd.

Den elektroniske MS i Instructional Design and Learning Analytics ble utformet i samarbeid med et råd for lærings- og talentutvikling fagfolk ansatt i en rekke organisasjoner og felt. Løpende innspill fra rådet sikrer at læreplanen forblir relevant og aktuell på arbeidsmarkedet.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

American Universitys online Master of Science i menneskelige ressurser Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-fagpersoner st ... [+]

Lead HR Med Exceptional, 21st Century Skills

American Universitys online Master of Science i menneskelige ressurser Analytics og ledelse forbereder deg til å svare på det kritiske spørsmålet dagens HR-fagpersoner står overfor - hvordan å øke organisatorisk effektivitet ved hjelp av de nyeste HR-teknologiene. Du lærer å kontrollere e-HR-miljøet for å kjøre velværeprogrammer, skaffe nytteportaler, og engasjere ansatte i høyere grad med nye ferdigheter i analyse og fremvoksende HR-teknologier.

American tilbyr deg en unik online grad dedikert til å kombinere komplekse HR konsepter, nye HR teknologier, og viktige analytiske ferdigheter for å drive organisatorisk vekst. Denne 30-kreditt, 12-retters programmet kan fullføres på så lite som 20 måneder. Den nyskapende læreplanen gir deg mulighet til å:... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

American University's online Master of Science i måling ... [+]

American University's online Master of Science i måling

Denne graden vil forberede deg til arbeid i roller som fører til evaluering, overvåking og rapportering av prosjekter, programmer og politikk i miljøer som inkluderer statlige institutter, universiteter, ideelle organisasjoner og bedrifter og bedrifter. Typiske roller kan omfatte direktør for evaluering, forsknings- og evalueringsanalytiker, evalueringsvitenskapsmann, evalueringsjef, seniorforskerforbund og andre relaterte tekniske stillinger på tvers av en rekke bransjer.

93 prosent av amerikanske studenter med høyere grad finner jobb eller fortsetter videre innen seks måneder etter oppgradering.

[-]
USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Online

Dette programmet forbereder mid-karriere fagfolk og karrierevekslere for en ledelse karriere i sport. Denne mesteren er unik blant programmene i sitt slag med fokus på å ... [+]

Dette programmet forbereder mid-karriere fagfolk og karrierevekslere for en ledelse karriere i sport. Denne mesteren er unik blant programmene i sitt slag med fokus på å utvikle kompetanse i analysen, ny teknologi og sosiale medier, som forvandler $ 500 milliarder verden av sport.

Denne graden vil forberede deg på lederroller over sportbransjen, et foretak som fortsatt opplever jevn vekst. Du vil være forberedt på nye ledelsesmuligheter i idrettsområder som krever forståelse av analytikk og ny teknologi, inkludert sosiale medier, interaktivt tilskuerspill, mobil teknologi, fantasjesport, e-sportspill, prestasjonsdataanalyser og virtuell virkelighet. Typiske roller kan omfatte direktør for operasjoner, idrettsinformasjonsleder, forretningsutviklingsleder, reklamesalgsrepresentant, sponsorsalgsrepresentant, eSports-leder og andre relaterte stillinger over hele bransjen.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk

Masters

American University Online

American University's online Master of Public Administration and Policy (MPAP) program kombinerer vår School of Public Affairs 'topprangerte, nasjonalt anerkjente og NASP ... [+]

Hvorfor velge mellom politikk og administrasjon når du kan lære og perfekt kjernekompetanse i begge fagområder? American University's online Master of Public Administration and Policy (MPAP) program kombinerer vår School of Public Affairs 'topprangerte, nasjonalt anerkjente og NASPAA-akkrediterte MPA og MPP grad programmer i en grunnleggende, høyt markedsførbare legitimasjon.

Ligger i Washington, DC, plasserer American University deg midt i regjeringens samspill. Som student ved American University, er du unikt posisjonert for suksess gjennom vår student-sentrert læringsstrategi parret med kraften i det amerikanske alumni-nettverket og tilkoblinger.

Høyt konkurransedyktig internship gjennom US Government Pathways programmet, samt post-graduate internships i Presidential Management Fellows (PMF) -programmet, er felles praksisplasser våre studenter har under og etter deres MPAP-program.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk