American National University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 1886 så en gruppe visjonære lærere og bedriftsledere behovet for en høyere utdanningsinstitusjon fokusert på karrierebasert opplæring for å møte arbeidsbehov i det sørøstlige USA. Sammen grunnla de med det som nå er kjent som American National University med hensikt å trene arbeidstakere i næringsliv, bank, regnskap, administrasjon og andre dyktige yrker.

American National University utviklet stadig et rykte for å gi menn og kvinner en effektiv og effektiv utdanning som forbereder dem til en verden av profesjonelt arbeid. Studenter fra mange stater gjorde trek til Roanoke, Virginia for å motta en praktisk utdanning som var mer fokusert og relevant enn den som tilbys av andre høgskoler og universiteter av tiden.

Etter hvert som institusjonens første 100 år hadde gått, hadde endringer allerede vært i gang, noe som ville gi institusjonen et annet utseende, selv om det fortsatte å være tro mot det opprinnelige formålet. I stedet for å bringe studenter fra omkringliggende stater til å bo på sovesaler og store sentrale campus i Roanoke, kom American National University til dem. Nye samfunnsbaserte campusene ble bygget over hele Sørvest-Virginia, Kentucky og Tennessee. Etter hvert som arbeidsstyrkenes behov ble utvidet, ble næringsopplæringen supplert med karrierefokuserte programmer i datamaskiner og helsevesen. Sertifikatprogrammene var ikke lenger norm-studentene forfulgt en mer grundig studie som førte til assosiate-grader, og universitetets første baccalaureatprogram ble introdusert.

I dag har American National University og National College utviklet seg til en masternivå institusjon som tilbyr mer enn 45 akademiske programmer gjennom 30 samfunnsbaserte steder i seks stater. En voksende eUniversity serverer et økende antall studenter i både 100% online og blandede formater, mens tusenvis av internasjonale studenter har vendt seg til National for både akademiske utdanningsprogrammer og engelsk som andre språk (ESL) instruksjon.

Universitetets rykte for fortreffelighet har blitt bekreftet gjennom en rekke priser og anerkjennelser, inkludert priser for grøntrods studentforsvar (Association for Private Sector Colleges

Mission Statement

American National University gir muligheter for enkeltpersoner som søker å oppnå sine karriere mål ved å tilby legitimasjon og grad programmer gjennom fjernundervisning og blandet læring. American National University er dedikert til å sikre at voksne studenter har tilgang til kvalitetsprogrammer i karrierefokuserte disipliner som gir de ferdighetene som trengs for å være konkurransedyktige i dagens skiftende markedsplass.

mål

  • Tilbyr legitimasjon og grad programmer fokusert på å forberede studentene til å være konkurransedyktig i dagens marked.
  • Integrer myke ferdigheter og praktisk kunnskap studentene må være effektive i sin valgte karriere.
  • Hjelp elevene til å oppnå sine akademiske mål gjennom proaktiv støtte og oppmuntring.
  • Maksimere bruken av dagens teknologi for å tilby tilgjengelige og relevante akademiske programmer.

Steder

Salem

Address
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, Virginia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss