American Heritage College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OPPDRAG

Å inspirere og utstyre fagpersoner gjennom praktiske, tilgjengelige ferdighetsfremmende programmer som fremmer karriereutvikling og personlig suksess.

SYN

American Heritage College forestiller et marked hvor ambisiøse, industrielle fagfolk kan få tilgang til overkommelig kompetanseopplæring for å hjelpe dem med å oppnå målbar karriereutvikling som beriker enkeltpersoner, bedrifter og samfunn som helhet.

VERDIER

Ansvarlighet: På samme måte som vi holder oss selv ansvarlige overfor våre studenter og vårt større samfunn, viser våre studenter ansvar for seg selv.

Profesjonalitet: Profesjonaliteten som vi driver på våre høyskoler reflekteres tilbake til oss i den profesjonalitet som våre studenter lærer og viser.

Excellence: Vi er forpliktet til å gi gode resultater til å tjene våre studenter og skape en mer utdannet arbeidsstyrke for samfunnet vårt - våre studenter streber også for dyktighet i sine akademikere og i deres liv.

Fleksibilitet: Vår fleksibilitet er en sentral faktor i vår evne til å svinge for å imøtekomme kravene til det stadig skiftende arbeidsmarkedet, og vi søker lærere og studenter som viser denne kvaliteten gjennom deres vilje til kontinuerlig å oppdatere sine ferdighetssett for å holde seg til tross for deres karriereveier 'stadig mer varierte krav.

Integritet: Integritet er kjernen til American Heritage College ; Det er det vi viser i alle våre handlinger, og er en integrert del av hva våre studenter bringer ut i samfunnet når de forlater vår fold.

GODKJENNING

American Heritage College er en privat institusjon godkjent av Bureau for privat innleggskunnskap og yrkesopplæring, i henhold til California Education Code Section §94311.

Bureauets godkjennelse betyr at institusjonen er i samsvar med statlige standarder, og ikke innebærer noen godkjenning eller anbefaling fra statsrådet.

American Heritage College er anerkjent eller godkjent av: California Employers Association, Rehabiliteringsdepartementet, California EDD-ETPL, og er en godkjent tjenesteleverandør for arbeidskraftinnovasjon og mulighetsloven (WIOA).

JOBBPLACEMENT ASSISTANCE

Med sin laserfokus på re-utdanning av fagfolk, er vellykket plassering av kandidater av kritisk betydning for American Heritage College . Alle kandidater får tilgang til plasseringstjenester - både før og etter oppgradering. Våre plasseringsspesialister hjelper ikke bare nyutdannede til å finne nye jobber, men hjelper også kandidater til å strategisere for karriereutvikling innenfor deres nåværende selskaper.

American Heritage College er sertifisert og / eller godkjent av følgende privatisert

Steder

oransje

Orange Campus

Address
765 The City Dr., Suite 380
92868 oransje, California, USA

Garden Grove

Garden Grove Campus

Address
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, California, USA

Lang strand

Long Beach Campus

Address
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Lang strand, California, USA

Oceanside

Oceanside Campus

Address
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss