Les den offisielle beskrivelsen

Rask fakta om Adelphi University

Våre tall forteller en overbevisende historie om våre studenter og deres suksess.

STUDENT DEMOGRAFIK

 • Gjennomsnittlig undergrad klassestørrelse: 20,8
 • Student til fakultetforhold: 10: 1
 • 5 266 grunnskoleelever
 • 43 stater representert (inkludert amerikanske territorier)
 • 57 land representert

TILTAK OG KOSTNAD FOR TILHOLD

 • Gjennomsnittlig high school GPA: 3.5
 • 1155: Gjennomsnittlig SAT-poengsum (kombinert matematikk-bevisbasert lesing og skriving)
 • 50 studieprogrammer (undervisning)
 • $ 37.170 Undervisning og avgifter
 • 73% Søkere Godta
 • 94,9% av freshmen-studentene mottar økonomisk hjelp
 • $ 14.360 Rom og styret (årlig kostnad for standard dobbeltboende aktivitetsavgift) Målplan (årlig kostnad for gullplanen)

FRIIDRETT

 • 23 Divisjon II Sport
 • 4 Nordøst-10 presidentkamp
 • 81 Northeast-10 Conference Championships
 • 213 NCAA Turneringsutseende
 • 16 nasjonale mesterskap

Utmerkelser og anerkjennelse for Adelphi University

Adelphi er stolt av å bli anerkjent av topporganisasjoner.

Adelphi University har blitt nasjonalt anerkjent og citert av flere respekterte organisasjoner og publikasjoner som The Princeton Review, US News og World Report, Fiske Guide to Colleges and Forbes som et toppvalg for en kvalitetsutdanning. På en tid da høyere utdanning er under intens kontroll for å vise sin relevans og verdi, er vi stolte over å vite at andre mennesker tar merke til de store tingene som skjer på Adelphi.

Amerikanske nyheter

Amerikanske nyheter

US News har også kalt Adelphi til sin beste Graduate Schools-liste for våre programmer innen sykepleie, talespråkpatologi, klinisk psykologi, audiologi og sosialt arbeid; Vi har også blitt rangert som en av de beste høyskolene for veteraner.

PRINCETON REVIEW

Princeton Review har rangert Adelphi University blant de beste nordøstlige høyskolene, så vel som det er liste over grønne høyskoler for eksepsjonelle forpliktelser til bærekraft basert på faglige tilbud og karriere forberedelse for studenter, campus politikk, tiltak og aktiviteter.

FISKE GUIDE TIL COLLEGES

Adelphi har blitt anerkjent av Fiske Guide til Colleges som en av landets "beste og mest interessante" institusjoner og i 11 år på rad har blitt oppført blant et utvalgt antall Best Buys i høyere utdanning. Bare 25 private institusjoner i landet mottar dette skillet hvert år. Godtgjørelser som dette gir en uavhengig evaluering av hvordan skolen tar utgangspunkt i undervisnings-sentrert emne avkastning på investering.

COLLEGES OF DISTINCTION

Adelphi har igjen blitt anerkjent av Høgskolen for Distinction organisasjon for vår fortreffelighet på fire områder: Engasjement, Undervisning, Fellesskap og Utfall. Deres evaluering inkluderer faktorer som å respekteres av utdannede fagfolk, har et sterkt fokus på å undervise studenter, gir et bredt spekter av erfaringsmessige læring muligheter, fremme et aktivt campus liv og tilby en lavere utdanning som er høyt verdsatt av kandidatprogrammer og arbeidsgivere.

USA TODAY COLLEGE

USA i dag College fløyet Adelphi som en topp 10 skole i USA på sosialt arbeid. Adelphi rangerte sjette i nasjonen ut av 513 akkreditert Bachelor i sosialt arbeid programmer, en eksepsjonell rangering for en skole omtrent en tiende størrelsen på de fleste av de andre topp ni. Denne listen ble basert på studentutfall og evne til å finne en jobb. Med BSW, MSW, Ph.D. og sertifiseringsprogrammer, skoler for samfunnsarbeid trener utøvere for å forbedre liv og talsmann for sosial rettferdighet og etisk sosialt arbeidspraksis.

FORBES

Som en av Forbes-magasinens America's Top Colleges, har Adelphi blitt godkjent for hva elevene kommer ut av utdannelsen deres i motsetning til hva som får dem inn i skolen. Forbes viser høgskoler og universiteter som gir den beste avkastningen på utdanningsinvesteringsdollene dine: lav studentgjeld, tidskompetanse, kvalitetsakademikere, høyt opptjeningspotensial og karriereutvikling.

COLLEGE CHOICE

Adelphi University har blitt anerkjent blant College Choices "50 Best Disability Friendly Colleges and Universities" i 2017 for å ha vist "en konsistent verdi og prioritet for å møte de fysiske, sosiale og akademiske behovene til studenter med læringshemming og spesielle behov."

CRAIN'S NEW YORK BUSINESS

Crains New York Business hilste Robert B. Willumstad Business School som en av de største MBA-programmene i New York basert på innmelding.

PENGEMAGAZINE

Money Magazine har kalt Adelphi University på sin liste over Best Colleges for excellence i utdanningskvalitet, rimelig og alumni inntekter. Som et av de beste valgene familier kan gjøre, gir Adelphi University studentene en global læringserfaring som fullt ut forbereder dem til vellykket, å oppfylle karrierer gjennom nyskapende programmering, dedikert fakultet, omfattende støtte og tjenester og ulike læringsmuligheter. Adelphi-studentene klarer seg med verktøyene for å konkurrere og utmerke seg i sine utvalgte fagområder, og ferdighetene til å møte behovene til deres lokalsamfunn. Vedvarende forhold opprettes og vedlikeholdes ved universitetet gjennom mange forskjellige former. Adelphi alumni-nettverket er mer enn 100 000 sterke.

BETHPAGE BEST OF LONG ISLAND

Hvert år ber Long Island Press leserne å stemme på sine favoritter til papirets Best of Long Island Awards. I 2017 stemte Long Islanders Adelphi nr. 1 i syv kategorier: Beste College eller University-foran 19 andre høgskoler-Beste offentlige hage, beste konsertlokal, beste lokale live teater, Kali Chan for beste publicist og Dominic Scala for beste College Sports Coach. Og vår president, Christine M. Riordan, Ph.D., ble kåret til Best College President.

SENTRUM FOR VERDENS UNIVERSITETRANGNINGER

Adelphi University Gordon F. Derner Psykologisk Psykologi har blitt rangert fjerde verdensomspennende blant psykologi og psykoanalyse skoler av Senter for World University Rankings (CWUR). Mer enn 26.000 graderende institusjoner ble inkludert i årlig rangering.

MILITÆRE OG VETERANSER

Som en militær vennlig skole® er Adelphi rangert i topp 20 prosent av høyskoler, universiteter og handelsskoler i landet som gjør det meste å omfavne militærtjenestemedlemmer, veteraner og ektefeller som studenter og sikre deres suksess på campus. Listen anerkjenner bare de 15 prosent av høyskoler, universiteter og handelsskoler som gjør det mest til å omfavne Amerikas veteraner som studenter.

US Department of Veterans Affairs har kalt Adelphi som en Yellow Ribbon GI Education Enhancement Program School. Dette betyr at kvalifiserte veteraner kan delta på Adelphi til liten eller ingen pris.

CARNEGIE FOUNDATION

Som mottaker av 2010 Carnegie Community Engagement Classification, har Adelphi University blitt oppkalt i den nylig utgitte 2015-listen over utpekte honorar. Utnevnt av Carnegie Foundation for undervisningstrening, styrker denne kunngjøringen Adelphis forpliktelse til sitt større samfunn for gjensidig fordelaktig utveksling av kunnskap og ressurser i en sammenheng med partnerskap og gjensidighet.

Adelphi er en av 361 institusjoner som nå holder Fellesskapets engasjementsklassifisering, anerkjenner universitetets engasjement og bidrag til viktige fellesskapsdagsordener. Universitetet er en av kun 24 institusjoner valgt fra New York.

NORTHEAST-10 CONFERENCE PRESIDENTS 'CUP

Adelphi's friidrettprogram ble igjen gjentatt med Nordøst-10 presidentkamp i 2017. Presidents Cup er tildelt institusjonen som samler de mest kumulative poengene, basert på slutt i vanlige sesongstanderinger, fra alle sine programmer som konkurrerer i ligamesterskap. Adelphi ble med i Nordøst-10 i 2009.

PRESIDENT'S HØYER UTDANNING FELLESSKAPS SERVICE HONOR ROLL

For det femte året på rad, har Adelphi blitt kalt til presidentens høgskole fellesskapstjeneste. Dette er en nasjonal pris gitt til anerkjennelse for høgskoler og universiteter som har vist seg å være utmerket i å utvikle og gjennomføre effektive fellesskapsengasjementer og samfunnstjenesteprogrammer på sine institusjoner. Igjen i år ble Adelphi også æret ved å motta prisen "With Distinction", en rangering reservert for "topp tier søker institusjoner" i kategoriene General Community Service and Education.

PAYSCALE.COM

Payscale.com lister Adelphi som leder blant nasjonale universiteter i forhold til den avgjørende avkastningen på investeringsfaktor (ROI). Det beskriver utfallet av studenter, analyserer gjennomsnittslønnen til studenter og studenter på utdanningsnivå og hvilke arbeidsgivere ansetter kandidater i hvilke geografiske steder. Disse dataene ble også brukt av AffordableCollegesOnline.org som identifiserte Adelphi som en av 84 høgskoler i New York hvor graden betalte seg og elevene tjente mer over livet enn andre institusjoner. Payscales årlige studieavkastning for avkastning (ROI) finner Adelphi med den høyeste årlige prosentenavkastningen - når økonomisk hjelp er funnet i en hvilken som helst høyskole på Long Island. Adelphi nyutdannede opplever en 10,6 prosent årlig studieavkastning og en 30 års netto avkastning på 545.000 dollar.

TOP MANAGEMENT GRADER

Adelphi University Robert B. Willumstad School of Business er rangert som nr. 16 blant toppledere på topp 25 MBA-programmer i New York i 2017, og er rangert blant toppledelsenes topp 25 grunnskole i New York Business Schools i 2017. Adelphis MBA er anerkjent for sin "kombinasjon av pedagogisk fortreffelighet og overkommelig pris", mens dets undergrad program er sitert for akkrediteringer av AACSB International og Middle States Commission on Higher Education, samt dens prestisjefylte rangeringer av US News

UTDANNELSESSTYRET

Utdannelsestilliten har notert at Adelphi er en "Topp 25 gevinst i spansk studentepraksis blant private institusjoner." Rapporten undertitlet "Økende grad oppnåelse ved å forbedre eksamenskurs og lukke gap for spanske studenter" - indikerte at Adelphi har gjort sterke gevinster i å forbedre resultatene for latino studenter.

FORENTE NASJONER

I 2003 godkjente FNs komité for ikke-statlige organisasjoner ved Institutt for offentlig informasjon Adelphi som en ikke-statlig organisasjon i anerkjennelse av universitetets forpliktelse til å bringe "global bevissthet om internasjonale spørsmål og FN til universitetssamfunnet og offentligheten."

Lærerutdanning anerkjennelse fra NYCDOE

Adelphi bundet til en annen regional skole for den høyeste prosentandelen av lærere-12 prosent, ansett å være svært effektiv i studentforbedring på standardiserte matte- og engelskprøver mellom fjerde og åttende klasse i Lærerforberedelsesrapporter fra New York City Department of Education. Denne anerkjennelsen ble skrevet om i The Wall Street Journal og på Politico nettsiden.

MYMAJORS MAGAZINE

Adelphi ble omtalt i MyMajors magazine som en av de 20 beste skolene med de mest samsvarte majors. Potentielle studenter tar MyMajors quiz og matches til skoler fra sin database på 7 200 institutter for høyere utdanning.

Høringsoversikten

Hearing Review heter Adelphi University og dets partnere i Long Island Doctor of Audiology (Au.D.) Consortium til sitt beste av listen for høring av helsepersonell.

SIERRA CLUB

Adelphi viktigste Hageby campus er et registrert arboret, en del av hvorfor Sierra Club kalt universitetet en "Cool School".

VIKTIG Læringsfokusert institusjon for høyere utdanning

Adelphi's College of Professional and Continuing Studies (tidligere University College) er medlem av rådet for voksen og erfaringslæring (CAEL) koalisjon av vitenskapelige læringsinstitusjoner (ALFI). College of Professional and Continuing Studies er bare en av tre ALFI-medlemsinstitusjoner i New York State.

NØDFORVALTNINGSGRADSPROGRAM GUIDE

Emergency Management Degree Program Guide rangert Adelphi University # 10 som en topp college for online beredskap masterstudier.

KVINNES VALG TILGJENGELIG

The Women's Choice Award har tatt med Adelphi University som en av de 300 beste høyskolene for kvinner basert på kriterier, blant annet campus sikkerhet, omdømme, student til fakultet ratio, dybde på utdanning og fire års oppgradering priser.

ANIMASJONSBERETNING

Adelphi University har blitt kåret til listen over Top 50 Schools i USA for Game Design and Development av Animation Career Review.

BESTE UNIVERSITET UTFORMENDE ARTS SENTRER I USA

ClickitTicket kalt Adelphi PAC, en av de 35 beste universitetets utøvende kunstsentre i landet, med sin fantastiske teknologi og kreativitet.

TOP 50 ONLINE SPORTS MANAGEMENT PROGRAMMER

Adelphi University har blitt kåret til listen over nasjonens Top 50 Online Master i Sports Management Programs 2018 av online business utdanning og karriere guide Top Management Degrees.

Å reflektere over de eksepsjonelle forskjellene som skjenkes på skolen, er Adelphi stolt av å stå på sitt rykte for excellence i akademikere, atletisk erfaringskompetanse og avkastning på investeringen. Universitetet vil fortsette å utfordre seg selv for å tilby de eksepsjonelle lærings- og tjenestemulighetene som tillater studenter og samfunn som helhet å vokse.

Teacher.org August 2016 Beste høyskoler for master i utdanning rangert Adelphi University No.13 på sin liste ut av 352 kvalifiserende skoler.

Carnegie Foundation for undervisningsfremmende utvalgte 115 amerikanske høyskoler og universiteter for sin 2010 engasjementsklassifisering for 2010. Adelphi University var en mottaker.

På US News

Forbes rangerte Adelphi University nr. 381 på sin America's Top Colleges liste.

Adelphi University i et øyeblikk

Et moderne storbyuniversitet med en personlig tilnærming til høyere læring.

Adelphi University er et høyt tildelt, nasjonalt rangert, kraftig forbundet doktorgradsuniversitet som tilbyr eksepsjonelle liberale kunst- og naturvitenskapsprogrammer og faglig opplæring med særlig styrke i sin Core Four-Arts og Humanities, STEM og samfunnsvitenskap, Business and Education Professions og Health og velvære. Adelphi er dedikert til å transformere elevers liv gjennom små klasser, hands-on læring og innovative måter å støtte student suksess.

Adelphi ble grunnlagt i Brooklyn i 1896 og er Long Islands eldste private coeducational universitet. I dag serverer Adelphi nesten 8000 studenter på sin vakre hovedcampus i Garden City, New York, bare 23 miles fra New Yorks kultur- og praktikopphold - og ved dynamiske læringshubber på Manhattan, Hudson Valley og Suffolk County, og online.

Mer enn 100 000 Adelphi-kandidater har oppnådd ferdighetene til å trives profesjonelt som aktive, omsorgsfulle borgere, som gjør sitt preg på universitetet, deres lokalsamfunn og verden.

Historien om Adelphi University

Se hvordan Adelphi har forvandlet til en kraftig institusjon.

Adelphi University røtter kommer tilbake til 1863 og grunnleggelsen av Adelphi Academy, en privat forberedende skole i Brooklyn, New York. Akademiet ble innlemmet i 1869, og dets styre var ansvarlig for å etablere en førsteklasses institusjon for den bredeste og mest grundige opplæringen, og for å gjøre sine fordeler så tilgjengelige som mulig for det største antallet av befolkningen. Skolen fikk raskt et rykte for sin nyskapende læreplan, særlig i fysisk kultur og tidlig barndomsutdanning.

Utnevnelsen av Charles H. Levermore, Ph.D., som leder for akademiet i 1893, var et viktig øyeblikk i Adelphis historie. Realisere byen Brooklyn var uten en liberal arts college, grep Levermore muligheten til å etablere Adelphi College. Gjennom arbeidet til Timothy Woodruff, tidligere leder av løytnant guvernør i New York State og fremtidig president for Adelphi's styreleder, Adelphi College, med 57 studenter og 16 instruktører, ble det gitt et charter - en av de tidligste charterene som ble tildelt en kollegium ved Regjeringsstyret i staten New York - 24. juni 1896. Fremdeles utgav grader seglene til Adelphi College og University of the State of New York og ble underskrevet av offiserene i kollegiet og av kansler og Universitetssekretæren. I de neste 25 årene forblir akademiet intakt, men skilt fra kollegiet.

I løpet av de neste 100 årene vokste Adelphi og endret seg betydelig. I 1929 ble Adelphi University den første private, coeducational institusjon for høyere utdanning på Long Island. Siden den tiden har mer enn 100 000 studenter passert gjennom dørene våre, og la sin karakter på universitetet og verden utover.

I dag er Adelphi blomstrende. Våre høyskoler og skoler inkluderer College of Arts and Sciences; Gordon F. Derner School of Psychology; Honours College; Robert B. Willumstad Business School; Ruth S. Ammon School of Education; Nursingskolen; Skolen for sosialt arbeid; og College of Professional and Continuing Studies. Vi har reinvigorert vårt faglige samfunn og investert i vår fremtid. Fakultetet vårt fører til at studentene får den beste utdanningen i regionen, og at Adelphi fortsetter å tjene som en viktig ressurs for våre lokalsamfunn. Når vi gjør vår strategiske plan til en visjon for vår fremtid, har campussamfunnet kommet sammen for å oppnå felles mål som er sentrert på stipend og studentprestasjon.

Mens universiteter rundt om i landet har eliminert fakultetet, har Adelphi ansatt mer enn 280 nye professorer siden 2001. Nåværende full- og deltidsfakultet er totalt 956, med et student / fakultetforhold på 10: 1. For å sikre at våre lærde har de ressursene som trengs for å nå sine mål, har vi investert millioner av dollar i infrastruktur. Vi har renovert våre fasiliteter; oppgradert vår teknologi og opprettet smarte klasserom; dramatisk forbedret våre biblioteker - både fasiliteter og samlinger; og investert i nytt utstyr, inkludert toppmoderne lasere for to nye fysikklaboratorier, et atomskanningsmikroskop og en kjernemagnetisk resonansmaskin for kjemiprogrammet, nye pianoer fra Steinway

Lærere over hele universitetet gjør betydelige bidrag til disipliner. I de senere år har Adelphi-fakultetsmedlemmer blitt anerkjent som Fulbright og Hartford Scholars, og har mottatt midler fra National Endowment for Humanities, National Institutes of Health og National Science Foundation. Skolen for sosialt arbeid er akkreditert for den maksimale tiden som akkrediteringstilsynet gir. Faktisk ble vår skole for sosialt arbeid reakkreditert med ingen anbefalinger for forbedring av Rådet for sosialtjenesters utdannings nettstedevalueringskomité, og skolens selvstudiedokument så imponert rådet at det nå brukes som modell i reaksesskursopplæring for andre programmer.

For tiden er nesten 8000 studenter blomstrende i våre klasserom, i våre programmer, på våre idrettsbaner på hovedhagebyen og på sentre i Manhattan, Hauppauge og Poughkeepsie. Våre studenter har gått på å oppnå priser og nasjonal anerkjennelse for deres stipend, tjeneste og ledelse.

Adelphi søker også å betjene sin lokalitet, stat og nasjon gjennom forskning og praksis av fakultetet; styrking av bånd mellom profesjonelle skoler og samfunn; Staging av utmerkede kulturelle arrangementer på sine campuser; og i hovedsak utdanning av en generasjon fremtidige ledere og informerte borgere, fagfolk og medlemmer av samfunnet.

Adelphi University Mission og Vision

Mission Statement

Universitetet forvandler livet til alle studenter ved å skape et særegent miljø av intellektuell rigor, forskning, kreativitet og dypt samfunnsengasjement over fire hovedfokusområder: kunst og humaniora, STEM og samfunnsvitenskap, yrker og helse og velvære.

Syn

Vi vil bli en nasjonalt respektert leder - en standardbærer - for å redefinere den praktiske og personlige verdien av utdanning for studenter, og hjelpe dem med å definere suksess i klasserommet, på campus, i karriere og samfunn, og videre.

verdier

Vi styres av seks kjerneverdier som eksemplifiserer hvilken type fellesskap vi søker å skape:

 1. Akademisk fortreffelighet
 2. Kreativitet og innovasjon
 3. Fellesskap og samarbeid
 4. Globalt bevissthet og mangfold
 5. Respekt for individet
 6. Sannhet og integritet

Denne skolen tilbyr også:

Associate Degrees

Adelphi University

Adelphi University nettbaserte vitenskapsassistent i Emergency Services Administration (AS i ESA) gir deg raskt byggeblokkene for å komme inn eller fremme i dette dynamis ... [+]

Lær hva som kreves for å være klar for noe - og ta utdanning og karriere til neste nivå.

Adelphi University nettbaserte vitenskapsassistent i Emergency Services Administration (AS i ESA) gir deg raskt byggeblokkene for å komme inn eller fremme i dette dynamiske, utfordrende og givende feltet. Du får ikke bare praktisk kunnskaper og ferdigheter som du umiddelbart kan søke om yrke, samfunn og liv, men også en karrierefremmende legitimasjon.

Vår banebrytende læreplan for all-risk planlegging gjelder på tvers av disipliner, organisasjoner, næringer og sektorer, og åpner dører for ulike arbeidsplasser i nødtjenestefeltet. Det ble utviklet og undervist av ledende lærere, forskere og praktikere, mange med erfaring fra ledelsen av store planlagte og uplanlagte hendelser, blant annet presidentbesøk, globale møter, terrorangrep, helsepidemier, nødhjelp og naturkatastrofer.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Avansert Sertifikat

Adelphi University

Forbered deg på en dypt givende karriere med de elektroniske avanserte sertifikatprogrammene i autisme og alvorlige eller flere funksjonshemninger (Advanced ASMD) og auti ... [+]

Få kompetanse, få anerkjennelse og sett deg opp for karriereutvikling med våre sertifikatprogrammer.

Forbered deg på en dypt givende karriere med de elektroniske avanserte sertifikatprogrammene i autisme og alvorlige eller flere funksjonshemninger (Advanced ASMD) og autismespektrumforstyrrelser (Advanced ASD) som tilbys av Ruth S. Ammon School of Education. Programmene gir deg en eksepsjonelt rik læringserfaring, kunnskap som du umiddelbart kan søke på arbeidsplassen, og en verdifull pedagogisk legitimasjon.

De tilbyr også en unik mulighet til å studere med og få innblikk fra Stephen Shore, Ed.D., en nasjonalt anerkjent akademiker og Adelphi University fakultet medlem hvis kompetanse er fullt informert av hans erfaring som lever på autismespektret.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Adelphi University

Forbered deg på en dypt givende karriere med de elektroniske avanserte sertifikatprogrammene i autisme og alvorlige eller flere funksjonshemninger (Advanced ASMD) og auti ... [+]

Få kompetanse, få anerkjennelse og sett deg opp for karriereutvikling med våre sertifikatprogrammer.

Forbered deg på en dypt givende karriere med de elektroniske avanserte sertifikatprogrammene i autisme og alvorlige eller flere funksjonshemninger (Advanced ASMD) og autismespektrumforstyrrelser (Advanced ASD) som tilbys av Ruth S. Ammon School of Education. Programmene gir deg en eksepsjonelt rik læringserfaring, kunnskap som du umiddelbart kan søke på arbeidsplassen, og en verdifull pedagogisk legitimasjon.

De tilbyr også en unik mulighet til å studere med og få innblikk fra Stephen Shore, Ed.D., en nasjonalt anerkjent akademiker og Adelphi University fakultet medlem hvis kompetanse er fullt informert av hans erfaring som lever på autismespektret.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Sertifikat

Adelphi University

Adelphi University Online Graduate Certificate in Emergency Management utstyrer effektivt og effektivt studenter med kunnskaper og ferdigheter som gjelder for alle fagomr ... [+]

Få kunnskap, ferdigheter og innsikt fra bransjeledere og tjene en karriereforbedrende legitimasjon - på egen hånd.

Adelphi University Online Graduate Certificate in Emergency Management utstyrer effektivt og effektivt studenter med kunnskaper og ferdigheter som gjelder for alle fagområder og bransjer, på bare ett år. Som nylige hendelser demonstrerer, må ledere i organisasjoner av alle størrelser og hver region være forberedt når en nødsituasjon slår. Uansett hva du jobber med, tjener ditt nødhåndteringsbevis online fra Adelphi, kan du bruke nødhåndteringsprinsipper til arbeidsplassen, samfunnet og livet ditt.

Den brede anvendelige all-hazards læreplanen er utviklet og undervist av Adelphi University fakultet medlemmer, mange med frontlinje erfaring administrere store planlagte og uplanlagte hendelser, inkludert presidentbesøk, globale møter, terrorangrep, helsepidemier, luftfartssituasjoner og naturkatastrofer. De vet at beredskap ikke bare beskytter folks levebrød og eiendom, det sparer også liv, og de er forpliktet til å forberede nasjonen til stadig uunngåelig nødsituasjon - en student om gangen.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Adelphi University

Adelphi University har bygget et høy kvalitet, akademisk rigorøst online engelsk til spansk oversettelsesstudie sertifikat program for å gi tospråklige personer mulighet ... [+]

Skru av tospråklige ferdigheter og oppgradere forberedt på å utnytte karrieremuligheter i et raskt voksende felt.

Adelphi University har bygget et høy kvalitet, akademisk rigorøst online engelsk til spansk oversettelsesstudie sertifikat program for å gi tospråklige personer mulighet til raskt og enkelt å utvikle ferdigheter som er i høy etterspørsel.

Programmet er åpent for publikum. Du trenger ikke å være en Adelphi-student for å melde deg på kurs og kan bo hvor som helst i verden. Den helt online, instruktørledede ikke-kreditter engelsk / spansk sertifikat forbereder nyutdannede til å ta American Certification Examination Association (ATA) -eksamen og kan bli gjennomført i seks til åtte måneder.... [-]

USA Garden City
September 2019
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, USA
Nettsted