American University - School of International Service (SIS)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen


Den Skolen for internasjonal tjeneste (SIS) ved American University forstår at komplekse globale utfordringer krever tverrfaglige, samarbeidsløsninger. Det mangfoldige SIS-fellesskapet er forenet med ideen om service.

Ekspertfakultetet, støttende medarbeidere og nettverk av oppnådde jevnaldrende forbereder studentene på karriere i internasjonale saker, med fokus på tverrkulturell sensitivitet og forståelse, faglig kompetanse og sterke analytiske ferdigheter. SIS er konsekvent rangert som en topp ti skole av internasjonale saker av utenrikspolitisk magasin.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma i internasjonale relasjoner (online)

Nettstudie Heltidsstudier

AUs MA i internasjonale relasjoner kombinerer avanserte internasjonale relasjonsteori og -metoder med en konsentrasjon i global sikkerhet og konfliktløsning, eller bærekraftig internasjonal utvikling. [+]

Den online Master of Arts i internasjonale relasjoner er spesielt utviklet for å gi studentene et grunnlag i avanserte internasjonale relasjonsemner, samt en spesialisering i et tverrfaglig fagfelt. Nåværende konsentrasjoner inkluderer global sikkerhet og konfliktløsning og bærekraftig internasjonal utvikling.

Studentene og fakultetets medlemmer samhandler i sanntid under ukentlige live online klasser levert via en nyskapende videokonferanse plattform. Studentene forventes å gjennomføre kurs og avlesninger i forkant av disse små, levende diskusjonssesjonene.

Gjennom bruk av nyskapende teknologier og virkelige opplevelser, kombinerer International Relations Online fleksibiliteten til et globalt nettbasert program med intensiv, kvalitets- og klasseromsinteraksjon av en campus opplevelse. Studenter av programmet drar nytte av:... [-]


Kontakt