A.T. Still University, Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt oppdrag

AT Stillehøgskolen i helsefag fungerer som et læringsentert universitet dedikert til å forberede høyt kompetente fagfolk gjennom innovative faglige programmer med en forpliktelse til å fortsette sin osteopatiske arv og fokusere på helhetshelsetjeneste, stipend, samfunnshelse, interprofessional utdanning, mangfold og underverdig populasjoner.

Lær mer om AT Still University

AT Still University (ATSU) er grunnleggende institusjon for osteopatisk helse, etablert i 1892 av Andrew Taylor Still. Som et ledende helsevitenskaps universitet, består ATSU av to universiteter (Kirksville, Mo., og Mesa, Ariz.) På mer enn 200 dekar med seks prestisjefylte skoler. Læringsmiljøer inkluderer bolig og online helsevesen relatert grad grader samt samfunnsbaserte partnerskap over hele verden. ATSU har over 700 ansatte dedikert til ikke-for-profit-oppdraget og en gjennomsnittlig årlig innmelding på over 3 100 studenter fra 35 land.


Vår skole er kjent for sin preeminence som en tverrfaglig helsepersonell. Universitetet fokuserer på å integrere de grunnleggende prinsippene for osteopatisk medisin og den fremvoksende kunnskapen om dagens vitenskap. ATSU tjener fortløpende forskjeller som utdannet helsevitenskapsuniversitet med best-in-class læreplan og et samfunnsoppsøkelsesoppdrag for å betjene de underverdige. Universitetet har en rik lederhistorie i både helseopplæring og korrelert forskning./>

ATSU gir studentene den medfølelsen, erfaring og kunnskap som kreves for å ta opp hele personen og forme helsetjenester i samfunn hvor behov er størst. Inspirert for å påvirke helhetshelsetjenesten, bidrar ATSU-kandidater til fremtiden for integrert omsorg, samtidig som de fører med uselvisk lidenskap i de samfunnene de tjener.

AT Still University er akkreditert av Higher Learning Commission.

College of Graduate Health Studies

Målet med College of Graduate Health Studies på AT Still University er å gi omfattende og relevant online helsestyringskunnskap gjennom overlegen kvalitet, nyskapende nettbasert utdanning.


Høgskolenes utdanningsprogrammer gir arbeidshelsepersonell en mulighet til å tjene en prestisjetunge grad i helsevesenet. Alternativer ved Høgskolen i Graduate Helse Studier inkluderer: doktor i utdanning i helsepersonell, doktorgrad i helsevitenskap, doktor i helseadministrasjon, master i helseadministrasjon, mastergrad i helsevesenet, mastergrad i folkhelse - tannlege vekt og mastergrad i kinesiologi./>

ATSUs College of Graduate Health Studies beskriver ATSUs grunnleggende prinsipper for osteopatisk medisin. Siden 1892 har Andrew Taylor Still's tenets fungert som grunnleggende prinsipper og har blitt den osteopatiske helseutdanningsmodellen verden over.

Helseadministrasjon er en av de raskest voksende yrkene i dag, med utvidede muligheter for å skape en sann forskjell i de samfunnene du vil tjene. Helsesektoren i dag og i fremtiden trenger mer medfølende og visjonære ledere for å overvinne utfordringene foran oss.

ATSU-CGHS utmerkede online doktorgrads- og mastergradsprogrammer gir den fleksibiliteten som er nødvendig for fagfolk som arbeider for å oppfylle deres karriereutviklingsmål. Pensum reflekterer de nyeste fremskrittene i bransjen og forbereder nyutdannede til å være proaktiv i å navigere i stadig skiftende helsetjenester tidevann. ATSU Online-studenter har også muligheter til å oppnå klinisk erfaring i verden i hjembyene, andre områder av landet og over hele verden.

Nyutdannede blir en del av den 125-årige historien om fortreffelighet og er knyttet til en familie av fagfolk som har lidenskapen til å tjene hvor det er mest nødvendig.

Våre programmer

  • Master of Health Administration
  • Master of Public Health
  • Mastergrad i folkhelse - Dental vekt
  • Master of Science i kinesiologi
  • Doktor i helseadministrasjonen
  • Doktor i helseopplæring
  • Doktor i helsefag

Steder

Kirksville

Address
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Missouri, USA