WINGS - Wismar University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

WINGS - Wismar International Graduation Services - et datterselskap av Wismar University (Tyskland) - tilbyr deltidsprogrammer og sertifisert videreutdanning for fagpersoner. Studieprogrammene tilbys innen fagområdene økonomi, teknologi og design der du kan oppnå en høyere grad av offentlig utdanning som en bachelor, diplom eller master. WINGS ble bygget på dette og ble opprettet i 2004. De viktigste oppgavene er å utvikle, organisere og markedsføre deltids- og videreutdanningsprogrammer under faglig kompetanse fra Wismar University.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business and Design er en avansert og innovativ utdannings- og forskningsinstitusjon som ser tilbake til over 100 års akademisk dyktighet. Det er et internasjonalt universitet som er praksis- og forretningsrettet med over 8 100 studenter som studerer både på campus og gjennom deltid. Hver deltidsstudent er offisielt registrert ved Wismar University og omfattende og individuelt støttet av WINGS.

På grunn av flere kontakter i Europa, Baltikum, Amerika, Latin-Amerika, Asia og spesielt Sør-Øst-Asia, kan en rekke interkulturelle kjennetegn sentralt finnes i vår forskning og online undervisningsmetoder. For tiden er det studenter fra hele verden som deltar i deltidsprogrammene våre. Med mer enn 5200 deltidsstudenter har WINGS blitt en av de ledende leverandørene av deltidsprogrammer for profesjonelle i Tyskland.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Steder

Wismar

Address
Wismar, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland

Bangkok

Address
Bangkok, Thailand

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

København

Address
København, Danmark

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss