University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Carl von Ossietzky Universitetet i Oldenburg ble grunnlagt i 1973, noe som gjør det til et av Tysklands unge universiteter. Målet er å finne svar på de store utfordringene samfunnet står overfor i det 21. århundre - gjennom tverrfaglig, banebrytende forskning.

Pathways på Oldenburg-campus er korte: Universitetets akademiske ansatte og administrativt ansatte jobber tett sammen, ved hjelp av en tverrfaglig tilnærming. Mange er integrert i spesielle forskningsområder, forskningsgrupper og europeiske ekspertklynger.

Universitetet samarbeider tett med mer enn 200 andre universiteter over hele verden og er også tilknyttet ikke-universitetsinstitusjoner innen forskning, utdanning, kultur og næringsliv.

Universitetet i Oldenburg forbereder over 13 700 studenter for profesjonelt liv. Det tilbyr et bredt spekter av disipliner, fra språkstudier, kulturstudier og humaniora til utdanningsvitenskap, kunst og musikkologi, økonomi- og samfunnsvitenskap, matematikk, informatikk, naturvitenskap og ny medisin og helsefaglige programmer etablert i 2012 .116043_pexels-photo-864994.jpeg

Steder

Oldenburg

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Address
Carl von Ossietzky Universität Oldenburg,
Ammerländer Heerstraße 114-118

26129 Oldenburg, Niedersachsen, Tyskland