IUBH University of Applied Sciences – Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studer ved IUBH

Du vil starte en internasjonal karriere i Europa og søke etter en fleksibel og rimelig måte å nå dette målet på? Våre online master- og MBA-programmer gir deg en internasjonal orientering med fokus på næringsliv og generelle ledelseskompetanse.

Samtidig bruker de en innovativ måte å gjøre det mulig for deg å studere i ditt eget tempo, sted og tid. Med vår studiemodell la vi stor vekt på maksimal fleksibilitet og tilpasser oss perfekt til livet ditt og dine behov.

IUBH online studie - den mest fleksible ruten til suksess

Med våre Master og MBA online kurs tilbyr vi deg det mest innovative, moderne online studieprogrammet over hele verden.

Våre programmer er svært fleksible og høy kvalitet med sterk vekt på den praktiske siden og mange tjenester og innovasjoner for å gjøre studiene enklere. Våre nyutdannede viser interkulturelle ferdigheter, god engelskkunnskap og omfattende kunnskap om generell ledelse, åpner dører til attraktive internasjonale arbeidsplasser og er en start for deres karrierer i ledelse i alle bransjer.

Din karriere er vår motivasjon

Fjernundervisning ved IUBH gir våre studenter muligheten til å utvikle seg på et personlig og faglig nivå og fremme karrieren gjennom fleksibel, praksisorientert studie. Vi ser spesielt etter fagfolk og ellers travle personer som ønsker å vokse på et personlig og faglig nivå, mens de fortsatt fortsetter sine kjerneoppgaver.

Det er derfor vi designer våre programmer og kurs for å være så fleksible og innovative som mulig, men uten å ofre den vanlige høye IUBH-kvaliteten.

Vi mener også at det er viktig å kombinere vår spesialistkompetanse og fokusere på service i form av fremragende studenttjenester og rådgivning samt faglige og innovative læringsmateriell.

Hva skiller oss fra hverandre:

  • Vi fremmer profesjonell og personlig utvikling, skreddersydd for hver elevs individuelle behov.
  • Vi forbereder våre studenter så godt som mulig for en vellykket karriere - enten det er i hjemlandet eller lenger unna.
  • Vårt fjernundervisningsprogram er så fleksibelt som mulig - du kan studere når som helst, hvor som helst.
  • Våre studenter drar nytte av høykvalitets multimedia læringsmateriell.
  • Våre læreplaner er høyt praksisorienterte.
  • Vi integrerer mange bransjeeksperter i våre programmer.
  • Våre studenter, forelesere og samarbeidspartnere kan aktivt ta del i utviklingen av pensum, undervisningsmateriell og tjenester.
  • Vi kan dermed garantere jevn kvalitet på alle våre kurs, undervisningsmateriell og tjenester.

Akkreditering og rangeringer

IUBH har en rekke akkrediteringer og seler som markerer kvalitet og fortreffelighet. Vi har oppnådd dette ved kontinuerlig å øke kvaliteten på våre programmer og undervisning.

Stipendinitiativ

IUBH University of Applied Sciences – Online : Stipendinitiativ: Spar opptil 80%!

IUBH Online ønsker å gjøre det mulig for alle å ta sjansen i livet. Derfor tilbyr de sterke regionale stipend som varierer med hensyn til kulturell, sosial, utdannings- eller arbeidserfaringsbakgrunn. Alt du trenger å gjøre er å bruke stipendkalkulatoren på skolens nettside og vente på at studentrekrutteringsteamet kommer tilbake til deg med ditt endelige resultat.

(Vær oppmerksom på at stipendene våre ikke er tilgjengelige for studenter fra Tyskland, Østerrike og Sveits)

Steder

Bad Honnef

Address
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss