Les den offisielle beskrivelsen

Studer ved IUBH

Du vil starte en internasjonal karriere i Europa og søke etter en fleksibel og rimelig måte å nå dette målet på? Våre online master- og MBA-programmer gir deg en internasjonal orientering med fokus på næringsliv og generelle ledelseskompetanse.

Samtidig bruker de en nyskapende måte som gjør at du kan studere i ditt eget tempo, sted og tid. Med vår studiemodell legger vi stor vekt på maksimal fleksibilitet og perfekt tilpasse seg ditt liv og dine behov.

IUBH Online studie - den mest fleksible ruten til suksess

Med våre Master og MBA online kurs tilbyr vi deg det mest innovative, moderne online studieprogrammet over hele verden.

Våre programmer er svært fleksible og høy kvalitet med sterk vekt på den praktiske siden og mange tjenester og innovasjoner for å gjøre studiene enklere. Våre nyutdannede viser interkulturelle ferdigheter, god engelskkunnskap og omfattende kunnskap om generell ledelse, åpner dører til attraktive internasjonale arbeidsplasser og er en start for deres karrierer i ledelse i alle bransjer.

Din karriere er vår motivasjon

Fjernundervisning ved IUBH gir våre studenter muligheten til å utvikle seg på et personlig og faglig nivå og fremme karrieren gjennom fleksibel, praksisorientert studie. Vi ser spesielt etter fagfolk og ellers travle personer som ønsker å vokse på et personlig og faglig nivå, mens de fortsatt fortsetter sine kjerneoppgaver.

Det er derfor vi designer våre programmer og kurs for å være så fleksible og innovative som mulig, men uten å ofre den vanlige høye IUBH-kvaliteten.

Vi mener også at det er viktig å kombinere vår spesialistkompetanse og fokusere på service i form av fremragende studenttjenester og rådgivning samt faglige og innovative læringsmateriell.

Hva skiller oss fra hverandre:

  • Vi fremmer profesjonell og personlig utvikling, skreddersydd for hver elevs individuelle behov.
  • Vi forbereder våre studenter så godt som mulig for en vellykket karriere - enten det er i hjemlandet eller lenger unna.
  • Vårt fjernundervisningsprogram er så fleksibelt som mulig - du kan studere når som helst, hvor som helst.
  • Våre studenter drar nytte av høykvalitets multimedia læringsmateriell.
  • Våre læreplaner er høyt praksisorienterte.
  • Vi integrerer mange bransjeeksperter i våre programmer.
  • Våre studenter, forelesere og partnere kan aktivt delta i utviklingen av læreplanen, undervisningsmaterialer og tjenester.
  • Vi kan dermed garantere den konsistente kvaliteten på alle våre kurs, undervisningsmaterialer og tjenester.

Akkreditering og rangeringer

IUBH har en rekke akkrediteringer og seler som markerer kvalitet og fortreffelighet. Vi har oppnådd dette ved kontinuerlig å øke kvaliteten på våre programmer og undervisning.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

IUBH Online

Vår MBA fjernundervisningsprogram er det ideelle utgangspunktet for neste trinn i din profesjonelle sti - en karriere som en vellykket leder. Programmet kvalifiserer deg ... [+]

Master of Business Administration

Ta karrieren din til nye høyder.

Døren din til næringslivet

Vår MBA fjernundervisningsprogram er det ideelle utgangspunktet for neste trinn i din profesjonelle sti - en karriere som en vellykket leder. Programmet kvalifiserer deg innen business administrasjon, bedriftsledelse, markedsføring, økonomi og lederskap for krevende aktiviteter i mellom til øverste ledelse i mange bransjer og spesialområder. Og den internasjonale orienteringen gjør deg i stand til det globale arbeidsmarkedet.

Forresten: I MBA fjernundervisning rangering 2017 av vergleich.org var studiet vårt vinner med høyest karakter på 1,3.

En kort oversikt over studien dinGrad: Master of Business Administration (MBA)Studiepoeng: 60 eller 90 studiepoengStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller innmeldingsfrister)Studievarighet: Standard studietid: 12 eller 18 måneder. Ulike tidsmodeller muligStudiemodell: Online studie inkl. online eksamener 24/7Post-studie arbeidsmulighet: 18 måneder etter studie studie visum, EU Blue CardAvgifter: MBA 60 studiepoeng: starter fra 554 euro per måned * (stipend tilgjengelig). MBA 90 studiepoeng: starter fra 439 euro per måned * (stipend tilgjengelig for ikke-EU-studenter)La oss komme i gang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IUBH Online

Enten det er klassisk handel eller online shopping, i finansielle tjenester, luftfart, reise og turisme eller i telekommunikasjon: i nesten alle bransjer er det data som ... [+]

MBA i Big Data Management

Nøkkelen til suksess.

Døren din til næringslivet

Enten det er klassisk handel eller online shopping, i finansielle tjenester, luftfart, reise og turisme eller i telekommunikasjon: i nesten alle bransjer er det data som bestemmer suksess for en bedrift. Det handler ikke bare om store mengder innsamlet data.

I stedet handler det om å behandle disse dataene og utnytte det på en lønnsom måte. I tillegg til ekspertkunnskap vil MBA hjelpe deg med å få grundig kunnskap innen General Management med en spesialisering i Big Data Management.

En kort oversikt over studien dinGrad: Master of Business Administration (MBA)Studiepoeng: 90 studiepoengStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller innmeldingsfrister)Studievarighet: Standard studietid: 18 måneder. Ulike tidsmodeller muligStudiemodell: Online studie inkl. online eksamener 24/7Post-studie arbeidsmulighet: 18 måneder etter studie studie visum, EU Blue CardAvgifter: Fra 439 euro per måned * (stipend tilgjengelig for ikke-EU-studenter)La oss komme i gang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IUBH Online

Ingeniører er pålagt å vise et stort antall kvaliteter som presisjon, effektivitet og pålitelighet. I ingeniørledelse lærer du hvordan du håndterer disse talentfulle indi ... [+]

MBA I Engineering Management

Bli ekspert på forespørsel på grensesnittet mellom ledelse og teknologi.

Døren din til næringslivet

Ingeniører er pålagt å vise et stort antall kvaliteter som presisjon, effektivitet og pålitelighet. I ingeniørledelse lærer du hvordan du håndterer disse talentfulle individer, samtidig som du utvikler og forbedrer markedsstrategier, merkevarestyring og lønnsomhet.

I vårt MBA-program med spesialisering i Engineering Management, vil du lære å skille mellom flere aspekter av internett av ting, inkludert forbruker-, forretnings-, sosiale og miljøspørsmål.

Kort oversikt over studien dinGrad: Master of Business Administration (MBA)Studiepoeng: 90 studiepoengStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller innmeldingsfrister)Studievarighet: Standard studietid: 18 måneder. Ulike tidsmodeller muligStudiemodell: Online studie inkl. online eksamener 24/7Post-studie arbeidsmulighet: 18 måneder etter studie studie visum, EU Blue CardAvgifter: Fra 439 euro per måned * (stipend tilgjengelig for ikke-EU-studenter)La oss komme i gang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IUBH Online

Vår MBA-program med en spesialisering i økonomi ... [+]

MBA i finans

Din internasjonale karriere innen økonomi.

Døren din til næringslivet

Hvilke prosjekter er verdt å investere i? Hva er den faktiske verdien av et selskap? Hvilke instrumenter er tilgjengelige for å måle verdien av et selskap og vurdere finansmarkeder? Hvordan kan man sikre en optimal balanse mellom konkurrerende mål om likviditet, sikkerhet, avkastning og vekst?

Vår MBA-program med en spesialisering i økonomi

Kort oversikt over studien dinGrad: Master of Business Administration (MBA)Studiepoeng: 90 studiepoengStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller innmeldingsfrister)Studievarighet: En Standard studietid: 18 måneder. Ulike tidsmodeller muligStudiemodell: Online studie inkl. online eksamener 24/7Post-studie arbeidsmulighet: 18 måneder etter studie studie visum, EU Blue CardAvgifter: Fra 439 euro per måned * (stipend tilgjengelig for ikke-EU-studenter)La oss komme i gang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IUBH Online

Informasjon er den viktigste kapitalen for bedrifter. Men hvem bestemmer hvilken informasjon som er verdifull? Hvordan får du det beste ut av denne informasjonen? Og hvil ... [+]

MBA i IT-ledelse

Broen mellom ledelse og teknologi.

Døren din til næringslivet

Informasjon er den viktigste kapitalen for bedrifter. Men hvem bestemmer hvilken informasjon som er verdifull? Hvordan får du det beste ut av denne informasjonen? Og hvilken teknologi kan være nyttig? Dette er spørsmålene som er besvart av IT-spesialistene.

I vår IT Management MBA vil du lære om utvikling og styring av IT-infrastrukturer, internasjonale prosjektledelseskonsepter og implementering av IT-tjenester for interne interessenter og kunder. Du vil også lære grunnleggende programvareutvikling og undersøke emner som IT-samsvar, databeskyttelse og informasjonssikkerhet. I tillegg til ekspertkunnskap, vil du utdype din kunnskap innen generell ledelse.... [-]

Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IUBH Online

Du vil lede internasjonale markedsførings- og reklamekampanjer og samarbeide med partnere, kolleger og byråer over hele verden. En MBA i markedsføring vil åpne døren for ... [+]

MBA i markedsføring

Design vellykket merkevarebygging.

Døren din til næringslivet

Du vil lede internasjonale markedsførings- og reklamekampanjer og samarbeide med partnere, kolleger og byråer over hele verden. En MBA i markedsføring vil åpne døren for en karriere som markedsføringsleder for et globalt selskap.

Dette MBA-programmet utvider din kunnskap om markedsføring spesielt innen internasjonal merkevarebygging og markedsføring av produkter og tjenester. Blant annet vil du lære å implementere systematisk relasjonsmarkedsføring (Customer Relationship Marketing) og øke kundens levetidsverdi gjennom forståelse og kunnskap om langsiktig kundeloyalitet.

En kort oversikt over studien dinGrad: Master of Business Administration (MBA)Studiepoeng: 90 studiepoengStudiestart: Når som helst (ingen fast startdato eller innmeldingsfrister)Studievarighet: En standard studietid: 18 måneder. Ulike tidsmodeller muligStudiemodell: Online studie inkl. online eksamener 24/7Post-studie arbeidsmulighet: 18 måneder etter studie studie visum, EU Blue CardAvgifter: Fra 439 euro per måned * (stipend tilgjengelig for ikke-EU-studenter)La oss komme i gang... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland