Université Virtuelle (UIV)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva er Virtual University?

The Virtual International University (urografi) tilbyr fjernundervisning (kjent som e-læringskurs). Alle som ikke kan reise jevnlig til universitetet kan ha nytte av nettbasert opplæring og har rett til å håpe på en viss grad av høyere utdanning.

Urografi ble opprettet av International University (ITU) for å aktivere folk med bevegelsesbegrensninger for å få tilgang til høyere utdanning og opplæring, takket være ressurser og nettbaserte læringsverktøy (plattform , veiledning, videokonferanser, media, virtuelt bibliotek). Eksamen blir holdt en eller to ganger i året for å ITU eller i godkjente sentre ved urografi, og etter som avstanden student får en grad (bachelor, master, ingeniør).

Treningen bort fra Virtual International University er foreslått til:

  • arbeider fagfolk som ønsker å utdype sin grunnleggende og anvendt kunnskap; som ikke kan delta i klassene regelmessig,
  • studenter med overføringsbegrensninger: mennesker dekkede områder og områder til utenlandsk kapital eller studenter med begrensede midler,
  • studenter med nedsatt funksjonsevne.

Opptak oppfyller de samme utvalgskriteriene som for studenter i grunnutdanningen, og etter en kommisjon for å validere mobilitet begrensninger.

organisasjon

Gjennom innovasjon og informasjonsteknologi, ble Virtual International University (urografi) ble grunnlagt i 2012 for å gi elektronisk opplæring. Organiseringen av urografi tillater fjernstudenter å administrere deres læringsprogram i henhold til deres behov.

OPPTAK

Du kan søke om en av kursene som tilbys basert på faglig nivå: Degree, Sivilingeniør, Master. Etter gjennomgang av filen, vil du ha et intervju (i høyskole eller online), og du kan registrere om du er akseptert av kommisjonen.

Trening

Du vil motta adgangskoder og du kan følge online kurs; Flere verktøy er tilgjengelige: plattform med flyet selvfølgelig, ulike medier (tutorial, dokumenter, videoer ..), virtuelt bibliotek. En lærerik og faglige team også vil følge deg gjennom studiene.

eksamener

Den tilsyn lekser og slutten av semesteret eksamen avholdes ved universitet eller i et av sentrene som er godkjent av urografi ved slutten av hvert semester (i januar og juni). Med en spesiell påtaleunnlatelse, kan du også ta eksamener på slutten av studieåret.

Steder

Tunisia Online

Université Virtuelle (UIV)

Address
48, rue des minéraux, Charguia 1, Tunis
2035 Tunisia Online, Tunisia
Telefon
+216 71 809 000