Central European Management Institute (CEMI)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til fremtiden for 100% online MBA!

Hvem er vi?

Central European Management Institute ( CEMI ), som ligger i hjertet av Europa - byen Praha , der det første universitetet er etablert så tidlig som i 1348, tilbyr unike akkrediterte , 100% online MBA-programmer i Storbritannia som er undervist på engelsk av teamet av erfarne universitetslærere fra hele verden. MBA-programmer på CEMI er designet for behovene til internasjonale studenter og det globale arbeidsmarkedet. Med mer enn 1600 studenter hører CEMI blant de viktigste leverandørene av MBA- studier på nettet i Europa.

Graduation ceremony of our MBA student in Prague

Hvorfor skal du velge vår skole?

1. Anerkjent britisk akkreditering

Vi holder den prestisjetunge internasjonale akkreditering fra den britiske myndigheten ASIC (Akkrediteringstjeneste for internasjonale skoler, høyskoler og universiteter). Ved å møte de mest utfordrende kriteriene for kvaliteten på forelesninger, forelesere og lærerpraksis, er vi den eneste institusjonen i Sentral-Europa for å oppnå den høyeste topprangerte statusen til ASIC Premier Institution. Denne akkreditering er gyldig til mai 2022 .

2. Internasjonalt team av veiledere

Din MBA-program vil bli undervist av erfarne universitetslærere fra land som USA , Storbritannia , Spania , Italia , Frankrike , Irland , Brasil , Tsjekkia - virkelig global kunnskapsdeling, tror du ikke?

CEMI institute" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/118572_MyPost1.jpg" alt="Some of our MBA tutors at CEMI institute" />

3. Rimelig undervisning, personlig tilnærming

Undervisningen vår starter på 3.956 € uten moms for hele MBA-programmet (dette tilbudet gjelder bare til 31.12.2019) . Videre kan du betale undervisningen i opptil 12 avdrag . Siden programmet er 100% online, er det ingen overnatting og reisekostnader nødvendig for å fullføre programmet. Studenter utenfor EU betaler ikke moms .

I løpet av hele studiene vil din personlige studiekonsulent ta seg av alle studiebehovene dine og veilede deg gjennom studiene dine - fra utarbeidelse av studiekontrakt til konfirmasjonen.

Our premises for part-time MBA students

Hvordan vil du ha nytte av vår MBA?

  • 84% av våre kandidater sier at de har nyttig praktisk kunnskap og ferdigheter i løpet av deres MBA-studier.
  • 74% av våre kandidater har hatt nytte av MBA-studiene ved å løse bestemte problemer og spesielle situasjoner i deres nåværende jobber.
  • 73% av våre kandidater føler en konkurransefortrinn og fortjeneste på arbeidsmarkedet takket være en MBA-grad i forhold til personer som ikke har en MBA-grad.
  • 62% av våre kandidater sier at de har en høyere verdi for selskapet de jobber med etter å ha blitt uteksaminert med en MBA.
  • 61% av våre kandidater hevder at kunnskapen om MBA åpnet nye muligheter for sine virksomheter.
  • 58% av våre kandidater fikk en bedre jobb i et annet selskap eller ble forfremmet i det selskapet de faktisk jobbet med.
  • 57% av kandidatene sier at deres nettverk av profesjonelle kontakter utvides takket være MBA-studier.

Denne forskningen fra STEM / MARK-forskningsbyrået ble utført mellom i 2018 på en undersøkelsesprøve av 200 MBA-kandidater fra CEMI .

Hva sier våre kandidater om deres MBA?

Anastasija Zapletalova, MBA - Salg og markedskonsulent , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - Manager ved Career Development Center , Amsterdam University

Christopher Seviour, MBA - Bunker Trader , ARTE Bunkering

118528_1-male.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - forretningsdirektør, Banking University Bratislava

"Foreleserne var gode, de er mennesker med reell erfaring at de kan videresende til oss, og det finnes ikke i bøker, men i deres interessante og spennende opplevelser. Veilederne var helt fantastisk. Jeg kunne føle at de var fagfolk med erfaring. Jeg tror alle veilederne var veldig kvalifiserte. Det presset meg fremover innen strategisk ledelse og kontroll. "

MBA graduate Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Kundeservice , ArcelorMittal

"De internasjonale foredragsholdere fra ulike fagområder, deres oppfatning av givne problemer og påfølgende søknad i daglig praksis, lærte meg å være et bedre og mer effektivt medlem av et stort arbeidsteam . Jeg begynte å bruke mye teoretisk informasjon med en gang i praksis, og takket være den kunnskapen jeg fikk, er jeg avgjørende, og jeg kan tydelig definere mål . "

MBA graduate Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - Sektorsalgssjef , Candy Hoover

”Jeg valgte CEMI for studiene mine, fordi det tilbyr et omfattende e-læringssystem som gjorde det mulig for meg å kombinere min travle arbeidsplan med studiene . Jeg kan si at alle veiledere jeg kommuniserte med gjorde et godt inntrykk på meg takket være deres faglige og faglige kvalitet . Jeg vil absolutt anbefale å studere ved CEMI . Det var en stor fordel for meg, og det vil være en god ressurs for min fremtidige karriere. ”

MBA graduate Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - Skatterådgiver , HLB Proxy

"Jeg ble hyggelig overrasket med veilederne; Jeg likte at de var strenge, alltid online , veldig støttende og motiverende , og jeg likte spesielt deres internasjonale tilnærming . "

MBA graduate Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - Kommersiell direktør , Business Lease

"Jeg ser den største fordelen med studiet i diplomoppgaven min, der jeg viet meg til å sette en strategi for de neste to årene for selskapet jeg for tiden jobber i. Jeg vil absolutt anbefale CEMI til mine venner og kolleger . Jeg anser denne erfaringen som veldig nyttig i jobben min ! ”

Ikke nøl med å kontakte oss, vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine!

119678_mikaorez.jpg

Stepan Mika, administrerende direktør, CEMI Institute

119688_KeystoneAJ1.png

Steder

Praha

Address
Mezi Vodami 639/27 143 00
Prague - Modřany

Praha, Praha, Tsjekkia