Robert Kennedy College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt oppdrag er å gi faglig fortreffelighet i fjernundervisning for studenter over hele verden, gjennom bruk av ledende teknologier.

Robert Kennedy College er en privat utdanningsinstitusjon i Zürich, Sveits, som ble grunnlagt i 1998. Collegeet ble grunnlagt i Sveits kvalitets online læring; Vi tilbyr strenge, men fleksible læringsprogrammer, forbedret av toppmoderne elektronisk e-læringsteknologi som er utviklet helt internt.

Universitetet i Cumbria, University of Salford og York St John University. Våre instruktører er utdannet fra noen av de beste universitetene over hele verden, og med over 5000 studenter fra 130 forskjellige land, er vi en virkelig internasjonal etablering. Våre programmer kombinerer sveitsisk kvalitetsopplæring på avstand med bosted på universitetets lokaler i Zürich, Sveits og i England på campusene til våre eksklusive partnere. Ukens oppholdssted representerer en unik mulighet for studenter å kombinere sin online læringserfaring med et tradisjonelt klasseromsmiljø.

Student-sentrert filosofi

På RKC er du ikke bare et studentnummer. Du er en del av vårt online læringssamfunn engasjert med fakultetets medlemmer og andre studenter.

Sammen er vi et lag

Et overordnet mål for dette teamet er å gjøre det mulig for oss å konsekvent forbedre kvaliteten på utdanningen - din utdanning.

Moderne teknologi

I vår forpliktelse til å gi toppmoderne tjenester til studenter, bruker vi banebrytende programvare som er skreddersydd for online kurslevering. OnlineCampus er en altomfattende, interaktiv og brukervennlig programvare som gjør at du studerer online en virkelig hyggelig opplevelse.

Fakultet i verdensklasse

RKC sysselsetter høyt kvalifiserte instruktører som er kandidater fra ledende universiteter som Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University og Wharton , for å nevne noen få.

Verdensomspennende anerkjennelse

Etter oppgradering, vil du få samme grad som studenter som studerer på campus ved University of Cumbria, University of Salford eller York St John University. Gradene er anerkjent over hele verden.

Steder

Zürich

Address
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

8005 Zürich, Zürich, Sveits

Sveits online

Address
Sveits online, Sveits

York

Address
York St John University
Lord Mayor's Walk

YO31 7EX York, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Salford

Address
The University of Salford
The Crescent, Salford

M5 4WT Salford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

UK Online

Address
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Carlisle by

Address
University of Cumbria,
Fusehill Street,

CA1 2HH Carlisle by, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

EMBA
Ettårig MBA
MBA
Denne skolen tilbyr også: