Les den offisielle beskrivelsen

Den eneste FernUni i Sveits

Fjernundervisning Universitetet Sveits (FernUni Sveits) er et moderne akademisk institusjon og en ledende universitet innen fjernundervisning i Sveits.

Alle bachelor- og masterprogrammer er i overensstemmelse Bologna-direktiver etablert. Mer enn 1500 studenter utdannet for tiden studerer på tysk eller fransk. På tre steder i Sveits betjene våre studentledere, studenter og kontaktperson for spørsmål om fjernundervisning.

Institusjonen er anerkjent:

  • av den føderale regjeringen i henhold til art. 11 i Universitets Promotion Act (UFG)
  • ifølge distrikts av kantonen Valais lov om utdanning og forskning ved universiteter og forskningsinstitutter

En leder i fjernundervisning universitet

Suksesshistorien om Fjernundervisning Universitetet Sveits (FernUni Sveits) begynner 25 år siden. Siden 1992 tilbyr vi våre tre steder i Brig, Pfäffikon SZ og Sierre fjernundervisning på på universitetsnivå. Mer enn 1500 studenter fra inn- og utland til dato for å studere på tysk eller fransk.

Alle kursene er utformet i henhold til Bologna retningslinjer. Dermed programmene utover Sveits er anerkjent internasjonalt støttet og justert.

Utformingen av undervisning i fjernundervisning er basert på ideen om åpen, fleksibel og individuell læring. Den FernUni Sveits følger konseptet av moderne fjernundervisning som "blended learning", en kombinasjon av e-læring og tradisjonell klasseromsundervisning. Avhengig av kurset uttrykk for de ulike komponentene er annerledes.

Programmer gitt i:
  • Tysk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

BA

FernUni Schweiz

Kurset gir studentene en dypere forståelse av utviklingen av moderne samfunn (19 og 20. Århundre). Denne utviklingen er preget av det motsatte trenden av globaliseringen ... [+]

Kurset gir studentene en dypere forståelse av utviklingen av moderne samfunn (19 og 20. Århundre). Denne utviklingen er preget av det motsatte trenden av globaliseringen og åpningen av grenser på den ene siden og styrke nasjonale identiteter og kulturelle partikularisme på den andre siden. Et fokus på trening er plassert på mestring av ny informasjonsteknologi (analyse av bilder og elektroniske kilder).

Den første del av studiet består av fire moduler og gir den forberedende delen av studien viser. Disse modulene tillater elevene en nøyaktig og kritisk reflektert kunnskap om historien til det 19. århundre. og 20. for å erverve Century og historiografiske metoder og teknikker. ... [-]

Sveits Sveits online
Februar 2020
Tysk
Deltid
9 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk

BSc

FernUni Schweiz

Programmet gir et godt faglig grunnlag opplæring i grunnleggende psykologi og sine fag og applikasjoner. Studentene tilegne mangfoldig kunnskap i statistikk, eksperimente ... [+]

Programmet gir et godt faglig grunnlag opplæring i grunnleggende psykologi og sine fag og applikasjoner. Studentene tilegne mangfoldig kunnskap i statistikk, eksperimentelle metoder og diagnostikk. Du lærer og praktiserer intervju, rådgivning og intervensjon. Konklusjonen er en vitenskapelig avhandling.

Kurset er basert på de nyeste forskningsresultater og moderne undervisningsformer. Medfølgende selvstudium funnet hver tredje uke på en lørdag i stedet for forelesninger.

moduler M01 Innføring i psykologi M02 Metoder I: forskningsmetode og statistikk I M03 Utviklingspsykologi M04 Metoder II: forskningsmetode og statistikk II M05 Social Psychology M06 General Psychology I: persepsjon, tenkning, problemløsning M07 personlighet og differensialpsykologi M08 Metoder III: Eksperimentelle øvelser M09 General Psychology II: Learning & Memory M10 Methods IV: Diagnose og test teori M11 Biological Psychology - Nevro M12 Clinical Psychology I: Klinisk Psych og psykopatologi. M13 Metoder V: forskningsmetode og statistikk III M14 klinisk psykologi II: Rådgivning & Intervention M15-1 proseminar A M15-2 proseminar B M16 General Psychology IV: Emotion & Motivasjon M17 Industrial Psykologi - Organisasjonspsykologi M18 avhandling Inngang Krav ... [-]
Sveits Sveits online
Februar 2020
Tysk
Deltid
9 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk

Bachelor

FernUni Schweiz

Den moderne Programmet gir en solid vitenskapelig grunnlag opplæring i grunnleggende av økonomien med en økonomisk orientering og sine fag og applikasjoner. Studentene ti ... [+]

Den moderne Programmet gir en solid vitenskapelig grunnlag opplæring i grunnleggende av økonomien med en økonomisk orientering og sine fag og applikasjoner. Studentene tilegne seg teoretiske grunnlaget og ferdigheter til å gjenkjenne den globale økonomiske kontekst og lærevansker ved å velge et egnet vitenskapelig metode og riktig anvendelse uavhengig å løse. Konklusjonen er en vitenskapelig avhandling.

Kurset er basert på de nyeste forskningsresultater og moderne undervisningsformer. Medfølgende selvstudium funnet hver tredje uke på en lørdag i stedet for forelesninger.

moduler M01 Forretningsmatematikk M02 grunnleggende økonomi M03 Law & Economics M04 makroøkonomi og mikroøkonomi M05 Financial Accounting M06 økonomisk statistikk M07 Driftsregnskap M08 informasjon økonomi M09 Eierstyring og ledelse M10 Applied Economics M11 finansmarkedene M12 miljøøkonomi og økonomisk politikk M13 globalisering og internasjonal økonomisk M14 Næringsliv og etikk M15 Behavioral Economics M16 helseøkonomi M17 seminar papir M18 avhandling Inngang Krav ... [-]
Sveits Sveits online
Februar 2020
Tysk
Deltid
9 semestre
Nettstudier
Les mer på norsk