University of Portsmouth Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor bli med oss?

Portsmouth er en port som er åpen for verden. Universitetet vårt er det samme. Våre deltid, online-kurs betyr at du kan studere hvor som helst i verden når det passer deg. Hos oss vil du få kunnskap og ferdigheter for å øke karriereutsiktene dine og utvikle et globalt nettverk underveis. Bli med på neste trinn i utdanningsreisen din. Se hvordan vi kan hjelpe deg med å ta deg dit du vil.

# 21
universitet i Storbritannia

(Guardian University Guide, 2020)

5
stjerner for ansettbarhet

(QS World University Rankings)

3
startdatoer per år

Februar, mai og september

woman, laptop, business

Studentene våre er fra hele verden. Vi har tatt imot studenter fra nesten 150 land og telling. Det ville være vår glede å ønske deg velkommen også!

University of Portsmouth deltid, online kurs er designet for å passe rundt deg. Du trenger ikke å flytte hjem eller få visum for å studere hos oss. Du kan få tilgang til kurset ditt fra hvor som helst i verden gjennom Moodle, vårt brukervennlige digitale læringsmiljø (DLE). Dette er mulig fordi alle modulene, læringsaktivitetene og vurderingene våre leveres online.

Alle kursmodulene våre er delt inn i håndterbare ukentlige seksjoner, slik at kurset passer rundt din livsstil og forpliktelser.

Når du er uteksaminert fra University of Portsmouth via et online kurs, vil graden din sertifikat ha samme faglige tyngde som en på campus grad.

Steder

Portsmouth

Address
Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss