Read the Official Description

Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Nottingham Universitet tilbyr et mangfoldig utvalg av kurs på tvers av næringsliv, økonomi, utdanning, geografi, lov, politikk og internasjonale relasjoner, og sosiologi og sosialpolitikk.

Omdømme for fortreffelighet

Universitetet i Nottingham er et verdensomspennende topp 100 universitet og er rangert i topp 50 for en rekke samfunnsvitenskapelige fag i den siste QS World University Rankings. En virkelig global institusjon, med universiteter i Kina og Malaysia, ønsker Nottingham velkommen studenter fra hele verden.

Den tilbyr et dynamisk læringssamfunn hvor undervisning støttes av verdensledende forskning. I den nyeste Research Excellence Framework, rangerte universitetet 8. i Storbritannia på et mål for "forskningskraft", og over 97% av sin forskning er anerkjent internasjonalt. Fakultetet gir et verdifullt bidrag til dette med forskning som har omfattende konsekvenser for samfunnet, inkludert økonomi, helse og velferd, kultur, offentlig politikk og miljø.

Inspirerende sted

Skoler innenfor fakultetet er basert i hjertet av England, på Universitetspark og Jubileumskampus. Universitetsparken dekker 300 hektar, og er allment ansett som en av de vakreste campusene i Storbritannia, med båtliv og rullende grønne åser. Det er bare 10 minutter med buss fra det pulserende sentrum av Nottingham, og er godt forbundet med et trikknettverk. Jubileumskampus har vunnet mange priser for sine innovative, miljøvennlige bygninger, og innsjøen og moderne skulpturer gjør det til et inspirerende læringsmiljø.

Dedikert støttenettverk

Universitetet veileder deg før du ankommer og støtter deg gjennom hele studiet. De gir informasjon og veiledning om en rekke saker, inkludert internasjonale kvalifikasjoner, visa, finans, arbeidsreguleringer og tilpasning til livet i Storbritannia.

Akkreditert av British Council for undervisning i engelsk i Storbritannia, tilbyr senter for engelsk språkundervisning kurs før og under studiene, for å utvikle dine språkkunnskaper til ønsket nivå.

Karriere- og ansettelsesvilkår gir karriere råd for livet, og Student Services bistår med eventuelle personlige eller akademiske problemer du måtte ha.

Real-world læring

Alle skolene i fakultetet har verdifulle forbindelser med industrien, og våre kurs utruster deg med de grunnleggende ferdighetene og spesialkunnskapene du trenger for å oppnå dine faglige mål.

---

Opplysningene som er oppført på denne nettsiden, er utarbeidet i forkant av det akademiske året som det gjelder. Alt arbeidet har blitt gjort for å sikre at informasjonen som er nøyaktig på utgivelsestidspunktet, men det vil sannsynligvis forekomme endringer (for eksempel kursinnhold) gitt intervallet mellom publisering og begynnelse av kurset. Det er derfor svært viktig å sjekke universitetets nettside for eventuelle oppdateringer før du søker på kurset ved å følge nottingham.ac.uk/studywithus . Hvor det er forskjell mellom innholdet på dette nettstedet og universitetets nettside, har innholdet på universitetets nettside forrang .

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Sertifikat

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Kunnskap om det internasjonale menneskerettighetssystemet har blitt et viktig krav for de som arbeider for å forbedre menneskerettighetene rundt om i verden. Dette fjernu ... [+]

Oversikt

Kunnskap om det internasjonale menneskerettighetssystemet har blitt et viktig krav for de som arbeider for å forbedre menneskerettighetene rundt om i verden. Dette fjernundervisningsprogrammet er utformet slik at du kan studere deltid for å passe dine forpliktelser.

Du vil få grundig grunnlag i menneskerettighetsloven og -systemene, samt muligheten til å forfølge mer spesialinteresser som barnets rettigheter og internasjonal straffelov.

Dette kurset er utformet slik at du får en god teoretisk forståelse av menneskerettighetsloven, samt den nyeste kunnskapen om hvordan internasjonale menneskerettighetsstandarder og systemer fungerer i praksis.

Kurset støttes av Human Rights Law Center , som ledes av professor David Harris og professor Dominic McGoldrick.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
September 2019
Deltid
1 år
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk

MA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette er en spennende mulighet for erfarne utdannede fagfolk til å utvikle den kritiske kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å gjennomføre egen forskning og d ... [+]

Oversikt

Den profesjonelle doktorgrad i utdanning (EdD) er egnet for de som jobber i:

utdanning fra tidlig år til høyere utdanningKommunal / sivil tjenesteutdanningsorganisasjonerutdanning i museer og fengslerveldedige organisasjoner / frivillige organisasjonerandre pedagogiske innstillinger

Programmet:

er knyttet til praksis slik at du vil trekke på dine egne pedagogiske erfaringerer designet for travle fagfolk, og tilbyr helg / sommeroppmøte for å passe i studie sammen med en heltidsjobblar deg være en del av en sterk sammenhengende kohorte av utdannelsesutøvere

Dette er en spennende mulighet for erfarne utdannede fagfolk til å utvikle den kritiske kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å gjennomføre egen forskning og dermed forbedre deres pedagogiske praksis og sammenhenger.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
August 2019
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Den læres av verdensledende akademiske og praktiserende eksperter fra vårt Rights Lab - verdens første store forskningsplattform for å avslutte slaveri som for tiden spor ... [+]

Oversikt

Den læres av verdensledende akademiske og praktiserende eksperter fra vårt Rights Lab - verdens første store forskningsplattform for å avslutte slaveri som for tiden sporer slaveri med satellitteknologi og sikrer at bedrifter ikke bruker slavearbeid.

Det vil gi deg ikke bare med den akademiske grunnlaget for studiet av moderne slaveri, men også omfattende opplæring om hvordan man best kan gjøre en forskjell gjennom frigjøring og sosial reintegrasjon av de som er i slaveri.

Du vil bli introdusert til viktige konsepter og utfordringer i slaveri, befrielse, anti-slaveri og menneskerettigheter, og vil dra nytte av:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
September 2019
Heltid studier
Deltid
9 - 24 måneder
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dette kurset er utformet for å utstyre deg med de nødvendige ferdighetene til å bli en kompetent, forskningsinformert og innovativ engelsk for akademisk formål (EAP) utøv ... [+]

Oversikt

Dette kurset er utformet for å utstyre deg med de nødvendige ferdighetene til å bli en kompetent, forskningsinformert og innovativ engelsk for akademisk formål (EAP) utøver.

Globalt har det vært en betydelig økning i etterspørselen etter EAP-lærere. Denne veksten har stått fra utvidelsen av engelsk som undervisningsmateriale, internasjonalisering av høyere utdanningssektoren, stadig mer dominerende stilling for engelsk som språk for utdanning og forskning, og rask utvidelse av tilgangen til høyere utdanning.

Dette kurset fokuserer på utvikling av lærerkompetanse for å forbedre studenters faglige ferdigheter. Det innebærer kunnskap og ferdigheter som inneholder mye mer enn grunnleggende mestring av klasseromsledelsesferdigheter og kunnskap om språksystemer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
September 2019
Deltid
2 år
Nettstudie
Les mer på norsk

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Location address
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Social Media