University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Nottingham Universitet tilbyr et mangfoldig utvalg av kurs på tvers av næringsliv, økonomi, utdanning, geografi, lov, politikk og internasjonale relasjoner, og sosiologi og sosialpolitikk.

Omdømme for fortreffelighet

Universitetet i Nottingham er et verdensomspennende topp 100 universitet og er rangert i topp 50 for en rekke samfunnsvitenskapelige fag i den siste QS World University Rankings. En virkelig global institusjon, med universiteter i Kina og Malaysia, ønsker Nottingham velkommen studenter fra hele verden.

Den tilbyr et dynamisk læringssamfunn hvor undervisning støttes av verdensledende forskning. I den nyeste Research Excellence Framework, rangerte universitetet 8. i Storbritannia på et mål for "forskningskraft", og over 97% av sin forskning er anerkjent internasjonalt. Fakultetet gir et verdifullt bidrag til dette med forskning som har omfattende konsekvenser for samfunnet, inkludert økonomi, helse og velferd, kultur, offentlig politikk og miljø.

Inspirerende sted

Skoler innenfor fakultetet er basert i hjertet av England, på Universitetspark og Jubileumskampus. Universitetsparken dekker 300 hektar, og er allment ansett som en av de vakreste campusene i Storbritannia, med båtliv og rullende grønne åser. Det er bare 10 minutter med buss fra det pulserende sentrum av Nottingham, og er godt forbundet med et trikknettverk. Jubileumskampus har vunnet mange priser for sine innovative, miljøvennlige bygninger, og innsjøen og moderne skulpturer gjør det til et inspirerende læringsmiljø.

Dedikert støttenettverk

Universitetet veileder deg før du ankommer og støtter deg gjennom hele studiet. De gir informasjon og veiledning om en rekke saker, inkludert internasjonale kvalifikasjoner, visa, finans, arbeidsreguleringer og tilpasning til livet i Storbritannia.

Akkreditert av British Council for undervisning i engelsk i Storbritannia, tilbyr senter for engelsk språkundervisning kurs før og under studiene, for å utvikle dine språkkunnskaper til ønsket nivå.

Karriere- og ansettelsesvilkår gir karriere råd for livet, og Student Services bistår med eventuelle personlige eller akademiske problemer du måtte ha.

Real-world læring

Alle skolene i fakultetet har verdifulle forbindelser med industrien, og våre kurs utruster deg med de grunnleggende ferdighetene og spesialkunnskapene du trenger for å oppnå dine faglige mål.

---

Opplysningene som er oppført på denne nettsiden, er utarbeidet i forkant av det akademiske året som det gjelder. Alt arbeidet har blitt gjort for å sikre at informasjonen som er nøyaktig på utgivelsestidspunktet, men det vil sannsynligvis forekomme endringer (for eksempel kursinnhold) gitt intervallet mellom publisering og begynnelse av kurset. Det er derfor svært viktig å sjekke universitetets nettside for eventuelle oppdateringer før du søker på kurset ved å følge nottingham.ac.uk/studywithus . Hvor det er forskjell mellom innholdet på dette nettstedet og universitetets nettside, har innholdet på universitetets nettside forrang .

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Etterutdanning Sertifikater » Se Online MA » Se Høyere Diplomer » Se Etterutdanning Sertifikater » Se Summer courses » Se BA'er » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Law Sertifikater » Se Law PhD » Se Law LLB » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Law LLM » Se Bachelor » Se Master » Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Sertifikat

PGCert i internasjonal menneskerettighetslov

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Kunnskap om det internasjonale menneskerettighetssystemet har blitt et viktig krav for de som arbeider for å forbedre menneskerettighetene rundt om i verden. Dette fjernundervisningsprogrammet er utformet slik at du kan studere deltid for å passe dine forpliktelser. [+]

Inntakskrav2: 1 (eller internasjonalt tilsvarende) i lov, humaniora eller samfunnsvitenskap; søkere med andre relevante kvalifikasjoner eller erfaring også vurdertIELTS7,0 (ikke mindre enn 7,0 skriftlig, 6,5 i lesing og 6,0 i snakk og lytting) Hvis disse karakterene ikke er oppfylt, er engelsk forberedende kurs tilgjengeligKunnskap om det internasjonale menneskerettighetssystemet har blitt et viktig krav for de som arbeider for å forbedre menneskerettighetene rundt om i verden. Dette fjernundervisningsprogrammet er utformet slik at du kan studere deltid for å passe dine forpliktelser.

Du vil få grundig grunnlag i menneskerettighetsloven og -systemene, samt muligheten til å forfølge mer spesialinteresser som barnets rettigheter og internasjonal straffelov.... [-]


MA

MA / PGDip / PGCert Slaveri og befrielse (fjernundervisning)

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 9 - 24 måneder September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham + 1 fler

Undervist av verdensledende akademiske og praktiserende eksperter, dette internasjonalt anerkjente fjernundervisningskurset er det første av sitt slag i verden. [+]

Oversikt

Dette internasjonalt anerkjente fjernundervisningskurset er det første av sitt slag i verden.

Den læres av verdensledende akademiske og praktiserende eksperter fra vårt Rights Lab - verdens første store forskningsplattform for å avslutte slaveri som for tiden sporer slaveri med satellitteknologi og sikrer at bedrifter ikke bruker slavearbeid.

Det vil gi deg ikke bare med den akademiske grunnlaget for studiet av moderne slaveri, men også omfattende opplæring om hvordan man best kan gjøre en forskjell gjennom frigjøring og sosial reintegrasjon av de som er i slaveri.

Du vil bli introdusert til viktige konsepter og utfordringer i slaveri, befrielse, anti-slaveri og menneskerettigheter, og vil dra nytte av:... [-]


MA Undervisning Engelsk for akademiske formål

Nettstudie Deltid 2 år February 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Dette kurset er utformet for å utstyre deg med de nødvendige ferdighetene til å bli en kompetent, forskningsinformert og innovativ engelsk for akademisk formål (EAP) utøver. [+]

Oversikt

Dette kurset er utformet for å utstyre deg med de nødvendige ferdighetene til å bli en kompetent, forskningsinformert og innovativ engelsk for akademisk formål (EAP) utøver.

Globalt har det vært en betydelig økning i etterspørselen etter EAP-lærere. Denne veksten har stått fra utvidelsen av engelsk som undervisningsmateriale, internasjonalisering av høyere utdanningssektoren, stadig mer dominerende stilling for engelsk som språk for utdanning og forskning, og rask utvidelse av tilgangen til høyere utdanning.

Dette kurset fokuserer på utvikling av lærerkompetanse for å forbedre studenters faglige ferdigheter. Det innebærer kunnskap og ferdigheter som inneholder mye mer enn grunnleggende mestring av klasseromsledelsesferdigheter og kunnskap om språksystemer.... [-]


Videoer

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Kontakt
Besøksadresse
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Sosiale medier