University of Glasgow Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Glasgow

Ved University of Glasgow drømmer vi om en bedre verden og blir inspirert til å hjelpe andre med å endre den. Rangert blant de 100 beste av verdens universiteter av QS World University Rankings 2021, gjør Glasgows online masterprogrammer deg i stand til å oppfylle dine ambisjoner fra hvor som helst i verden.

Finne ut mer

I kraft av vår omfattende erfaring som en ledende akademisk organisasjon har vi utviklet disse 100% programmene som legger vekt på original forskning og innovative tilnærminger for å hjelpe deg med å øke karrieren din, uansett hvor din interesse / spesialisme ligger.

Glasgow School of Medicine og School of Education er begge rangert 1 st i Storbritannia i henhold til Complete University Guide 2021.

Å studere på nettet betyr at du ikke trenger å ofre din nåværende karriere eller forpliktelser. Du vil kunne få tilgang til våre interaktive ressurser hvor som helst og når som helst; dette inkluderer video, lyd, live økter og diskusjoner der du kan få kontakt med foreleserne og medstudentene dine.

I Glasgow støtter vi deg for å oppnå dine ambisjoner, studere online med oss og begynne å forandre verden i dag.

Finne ut mer

Steder

Glasgow

Address
Glasgow, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss