University of Essex Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til University of Essex Online . Hvis du ønsker å forbedre din profesjonelle karriere, er våre online fjernundervisning grader og høyere kurs noen av de mest kostnadseffektive, praktiske og fleksible måtene å gjøre det. Forbedre både utdanning og karriere uansett geografisk plassering, arbeid eller personlige forpliktelser.

Ved å studere ved et University of Essex Online kurs, vil du motta kvalifikasjonen fra et høyt ansett britisk universitet og ha tilgang til all den faglige støtten du forventer å motta på campus.

Hvorfor studere med University of Essex Online ?

  • Øk din karriere og opptjeningspotensial med ferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.
  • Kvalitetsundervisning fra næringslivsfagfolk kombinert med den nyeste online pedagogiske teknologien.
  • Vi har konsekvent mottatt enestående samlede studenttilfredshetsvurderinger fra den uavhengige Nasjonale Studentundersøkelsen, og mottok en poengsum på 89% for total studenttilfredshet i 2019.

Om oss

Vi tilbyr undergraduate og postgraduate kurs online til både britiske og internasjonale studenter som gjør at de kan dra nytte av en fleksibel tilnærming til studier mens du opprettholder kvaliteten og støtten du kan forvente fra et topp britisk universitet.

Våre strukturerte fjernundervisningskurs lar deg jobbe mot graden din ved hjelp av et unikt virtuelt læringsmiljø og fortsatt ha tilgang til all støtten og fasilitetene du forventer å få på campus. Enten du er en student som ønsker å forbedre din yrkeskarriere eller en skolelev som har valgt en inntekt og verdifull arbeidserfaring mens du studerer for en grad, er online studie en kostnadseffektiv, praktisk og fleksibel måte å gjøre det på.

Steder

Colchester

Address
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Colchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

BA
BSc
Etterutdanning Diplom