University of Bolton - Online Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Western International College Online tilbyr utdanning innen spesialiserte områder som Business and Accounting. Studenter med forskjellige akademiske bakgrunner og nivåer kan delta i WINC Online som et middel til å tjene sine grunnleggende, grunnleggende og postgraduate kvalifikasjoner.

WINC Online er en del av den multinasjonale Knowledgucate gruppen av institusjoner, med hovedkontor i UAE.

Knowledgebase eier og driver en kjede med lekeskoler, K-12-skoler, høgskoler, høgskoler og forskere samt et universitet i India. Den eier og drifter utdanningsinstitusjoner i UAE og Storbritannia, i tillegg til å tilby programmer på nettet.

WINC Online er online / fjernundervisningsfløyen i WINC, Storbritannia, utelukkende satt opp for å gi studentene muligheten til å forfølge akkrediterte kvalifikasjoner uten at det går ut over deres arbeids- eller familieplaner. Programmer som tilbys gjennom WINC Online er i samarbeid med akkrediterte institusjoner eller universiteter og undervises og vurderes til samme standarder som de som tilbys i den tradisjonelle modellen.

128896_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Hvorfor studere med Western International College Online?

Med utgangspunkt i etableringen av Western International College, RAK, har vi etablert et BACs-akkreditert college i Tottenham Hale, London, England. WINC London er navet i vår virksomhet i Storbritannia, og vi er glade for å kunne tilby underviste så vel som online-kurs i samarbeid uten britiske partnere.

Kursutlevering

I motsetning til de fleste online gradsstudier, der mest samhandling mellom lærere og studenter skjer asynkront, tillater WINC OL-leveringssystemet regelmessige kontakter på synkront.

Læringsfasiliteter

De fleste kurs vil kombinere tilordnede lesninger fra lærebøker og annet materiale, online øvelser, problemer eller aktiviteter satt sammen av instruktøren, interaktive diskusjoner om saker, situasjoner.

Online vurdering

Evalueringene er utformet for å reflektere og utvikle de ferdighetene lederne bruker i sitt faglige miljø, så du vil bli vurdert på skriftlige oppgaver, presentasjoner, reflekterende porteføljer og planer for personlig utvikling.

Høydepunktene ved online læring

Klassene dine vil foregå i et online miljø. Du kan når som helst logge deg på LMS. Når du er online, kommuniserer du med instruktørene og medstudentene dine.

Steder

London

Address
Western International College,
Berol House Unit 3K, 25 Ashley Road

London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland