University of Birmingham Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

116285_logos3.png

Utfordrende store sinn og utforming av deres fremtid

Bli ledende på ditt felt med en doktorgrad fra University of Birmingham . En av Storbritannias beste akademiske institusjoner , kombinerer den en lang historie med strenge akademikere og informert kompetanse fra fakultetet med innovative pedagogiske metoder.

Universitetet i Birminghams fleksible online læringskurs forbinder deg med internasjonale fakultet og jevnaldrende, slik at du får avgjørende karriereferdigheter og et informert globalt perspektiv. Som medlem av Russell-konsernet omgir universitetet i Birmingham også studenter med den beste faglige forskningen og faglige lenker i både privat og offentlig sektor.

En verdens 100 beste institusjon (QS World University Rankings 2018) og Russell Group member, University of Birmingham har vært utfordrende og utviklet ledende sinn i mer enn et århundre. Den tradisjonen fortsetter i dag, rundt studenter med høyt vitenskapelig forskning og faglige lenker i både privat og offentlig sektor - uansett hvor eller hvordan du studerer.

"Universitetet i Birmingham bruker en god" hands-on "tilnærming til å undervise på nettet - enten via online-økter, via e-post eller Skype. Det er også gode nettverksmuligheter - det mest effektive tror jeg er gjennom de ulike gruppeprosjektene."

Safiya Carroll, nåværende online MSc International Business student (Jamaica)

Vi er glade for å tilby følgende 100% online høyere grad:

Ta tak i din fremtid med online læring designet for den moderne forskerstudenten.

Finne ut mer

Steder

UK Online

Address
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland