University of Birmingham Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

116285_logos3.png

Utfordrende store sinn og utforming av deres fremtid

Bli ledende på ditt felt med en doktorgrad fra University of Birmingham . En av Storbritannias beste akademiske institusjoner , kombinerer den en lang historie med strenge akademikere og informert kompetanse fra fakultetet med innovative pedagogiske metoder.

Universitetet i Birminghams fleksible online læringskurs forbinder deg med internasjonale fakultet og jevnaldrende, slik at du får avgjørende karriereferdigheter og et informert globalt perspektiv. Som medlem av Russell-konsernet omgir universitetet i Birmingham også studenter med den beste faglige forskningen og faglige lenker i både privat og offentlig sektor.

En verdens 'topp 100' institusjon (QS World University Rankings 2020) og Russell Group-medlem, University of Birmingham, har vært utfordrende og utviklet ledende hoder i mer enn et århundre. Denne tradisjonen fortsetter i dag, og omgir studenter med topp vitenskapelig forskning og profesjonelle lenker i både privat og offentlig sektor - uansett hvor eller hvordan du studerer.

"Universitetet i Birmingham bruker en god" hands-on "tilnærming til å undervise på nettet - enten via online-økter, via e-post eller Skype. Det er også gode nettverksmuligheter - det mest effektive tror jeg er gjennom de ulike gruppeprosjektene."

Safiya Carroll, nåværende online MSc International Management student (Jamaica)

Vi er glade for å tilby følgende 100% online høyere grad:

Ta tak i din fremtid med online læring designet for den moderne forskerstudenten.

Finne ut mer

Steder

UK Online

Address
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss