University of Bath Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Bath ble opprettet av Royal Charter i 1966. Vår campus har utsikt over den vakre UNESCOs verdensarvby City of Bath, og tilbyr et innbydende, støttende og inspirerende miljø for forskning eller studier.

Vibrasjonen i vår campus samfunn sprer seg fra en kultur med høy ambisjon, bedrift, kreativitet og mangfold. Våre forsknings- og undervisningsaktiviteter fokuserer på vår faglige styrke innen vitenskap, teknologi, ingeniørfag, ledelse og samfunnsvitenskap. Innenfor disse områdene har vi skapt en dygtig sirkel av forskning og undervisningspraksis, og vår engasjerte, smidige tilnærming er tilpasset den raskt utviklede globale agendaen.

Vår forskning har praktiske anvendelser med sosial og økonomisk fordel og utføres i en sann ånd av internasjonalt og tverrfaglig samarbeid.

Vi er bransjeledere i å oversette funn til økt praksis, policy, design, effektivitet og effektivitet.

Vi er et første valg universitet for studenter over hele verden. Vi tilbyr en karakteristisk blanding av akademisk rykte, fremragende utdannet rekrutteringsreklame, førsteklasses idrettsanlegg og et fullt program med sosiale, kulturelle, rekreasjons- og personlige utviklingsmuligheter.

Vårt partnerskapsstudium støtter vår forskning, våre plasseringsnettverk og vår utdannelsesgrad / utdanning. Tilrettelegging av plasseringsmuligheter på tvers av fagområdet er unikt blant ledende britiske forskningsuniversiteter.

Vi bidrar positivt til veksten i regionens økonomi, og støtter en av de 17 jobbene og regner med rundt 300 millioner kroner til Bath og North East Somersets BNP. Vår innovasjonssenter bidrar til å diversifisere byens økonomiske profil ved å inkubere bedrifter med høy avkastning og koordinere en rekke regionale nettverk for avanserte teknologisektorer.


Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å levere verdensklasse forskning og undervisning, utdanne våre studenter til å bli fremtidige ledere og innovatører, og dra nytte av den bredere befolkningen gjennom vår forskning, bedrift og innflytelse.


Vår visjon

Vår visjon er å bli anerkjent som et internasjonalt senter for forskning og undervisningspraksis, å oppnå global innvirkning gjennom våre alumner, forskning og strategiske partnerskap.


Våre verdier

Våre verdier kan ses i vår forpliktelse til å:

 • leverer kvalitet og fortreffelighet;
 • pleie høye ambisjoner;
 • støtte frihet til å utfordre mottatt visdom;
 • håper på de høyeste standarder for vitenskapelig og profesjonell integritet;
 • jobber ansvarlig og med respekt for andre;
 • fremme likestilling, mangfold, inklusivitet og tilgjengelighet;
 • vedta den beste miljøpraksis.

University of Bath - En tur til bygninger og fasiliteter fra University of Bath på Vimeo.


Vår fremtid

I løpet av de neste fem årene vil vi bygge videre på denne rike arven av oppfinnelse, bedrift og internasjonalt engasjement til:

 • utvide vår forskningskraft ved å rekruttere dynamiske forskere, oppdra deres talent og drivstoff deres ambisjoner;
 • bekrefte vår internasjonale påvirkning gjennom verdensomspennende partnerskap som tilbyr kreative svar på forskning og utdannings muligheter;
 • bli en internasjonal leder innen høyere utdanning, og tiltrekker seg økende antall postgraduates ved å forbedre vår eksisterende prestisjeportefølje med innovative og globale leveringsmåter;
 • berik høyere og høyere erfaring ved å engasjere seg målrettet med våre ansatte, student, arbeidsgiver, partner og alumni samfunn;
 • Utvide vår kapasitet og evne ved å investere i ny infrastruktur, fasiliteter og teknologier. På den måten vil vi også forbedre de karakteristiske egenskapene til vår forskning og undervisningspraksis.


Våre strategier

Gi forskningspraksis

Styrke vår forskningskapasitet gjennom nye faglige avtaler og kapitalinvesteringer vil øke vår innflytelse og innflytelse. Utvide vår doktorgradsstudent og støtte forskere fra tidlig karriere vil øke livskvaliteten til vår forskningskultur og skape en pipeline av talent. Utvide våre forskningssamarbeid vil øke vår profil, gi nye perspektiver og skape nye muligheter.

Forlovelse regionalt, nasjonalt og internasjonalt vil sikre at våre intellektuelle ressurser har optimal innvirkning på økonomisk akselerasjon og samfunnsinnovasjon.


Lever undervisning ekspertise

Innovativ pensumdesign og teknologiforbedret læring vil opprettholde anerkjent kvalitet på vår levering. Engasjere meningsfylt med våre undergraduates og postgraduates vil informere den kontinuerlige forbedringen av vår undervisning og læring. Å engasjere seg med arbeidsgivere og profesjonelle organer vil lette vår respons på de skiftende ferdighetene som kreves på arbeidsplassen. Å kjenne og utvikle fortreffelighet i undervisningspraksis vil øke studenttilfredshet og støtte karriereoppsigelsene til de som er ansvarlige for leveransen. Analyse av karriere destinasjoner av kandidater og etterutdannede vil sikre at vi legger til verdi for sysselsettingsutsikter. Investering i digital teknologi og ny infrastruktur vil hjelpe oss med å møte den høye etterspørselen etter vår bestemmelse og vedta nye pedagogiske tilnærminger.


Fremme internasjonalt engasjement og partnerskap

Dybere våre formelle partnerskap med førende internasjonale universiteter og politimenn vil styrke våre internasjonale nettverk og utvide vår innflytelse. Økende mobilitet og interkulturell støtte til etablerte og tidlige karriereforskere vil bidra til å øke sin internasjonale profil og utvide sine forskningsnettverk. Støtte til samarbeidende bilaterale og multilaterale forskningsmuligheter, symposier og colloquia vil styrke våre internasjonale nettverk. Utvide muligheter for bachelor- og postmobilitet vil hjelpe våre studenter til å forbedre deres ansettelsesevne i det globale rekrutteringsmarkedet og skape fremtidens nettverk.


Tiltrekke og støtte de beste studentene fra ulike sosiale og kulturelle bakgrunner

Å gi et inkluderende miljø som forutsetter de varierte støttekravene til vår mangfoldige studentpopulasjon, vil hjelpe enkelte studenter til å oppnå sitt potensiale. Å samarbeide med partnerskoler og høyskoler for å øke ambisjonene til talentfulle unge og sikre at de har forutgående kunnskap og ferdigheter til å dra nytte av vår bestemmelse, vil hjelpe oss med å nå våre utvidede deltakelsesmål. Forbedre vår målrettede og peer, støtte nettverk for studenter med underrepresentert bakgrunn vil hjelpe oss å opprettholde vår fremragende rekord for studentretensjon og suksess.


Forbedre elevopplevelsen i samarbeid med en engasjert studentkropp

Arbeide i partnerskap med Studentforeningen vil sikre at studentens stemme informerer beslutningstaking og alle studenter, bachelor og postgraduate, mottar høy kvalitet velferd, pastoral og faglig støtte. Det vil også støtte levering av muligheter for personlig, faglig og faglig kompetanseutvikling og engasjement med sosiale, rekreasjons- og frivillighetsaktiviteter. Forbedre vår induksjonsvirksomhet vil støtte studentovergang til universitetsliv og uteksaminere overgang til doktorgradsstudie. Investering i plasseringsstøtte vil styrke et fremragende og særegent aspekt av vår bestemmelse.


Utvikle kapasiteten til vår fysiske infrastruktur og IT for å reagere på endringer i volum og natur av våre aktiviteter

I nært samarbeid med en rekke lokale myndigheter og lokale virksomhetspartnerskap vil vi søke å utvikle vår fysiske infrastruktur for å støtte veksten av vår forskningskraft og møte etterspørselen fra potensielle undergraduates og postgraduates. Vedta nye digitale teknologier og øke motstanden til vår IT-infrastruktur vil svare på IT-grunnleggende betydning til alle aspekter av våre aktiviteter, samt støtte utvidelsen av vår online og blended læring.


Utvikle evnen til våre mennesker til å levere våre mål og å reagere fleksibelt på forandrede behov

Rekruttere de beste menneskene og støtte dem til å realisere sitt fulle potensiale, vil hjelpe oss med å levere fortreffelighet. Investering i ledelse og ledelseskapasitet vil hjelpe oss med å støtte kolleger for å svare fleksibelt på de skiftende behovene til våre studenter og andre interessenter.


Lever økonomisk kapasitet til ressursutvikling i forskning og utdanning

Å levere økonomiske overskudd vil gjøre det mulig for oss å investere i vår fremtid, styrke vår forskningskapasitet, utvide vår internasjonale innflytelse, vokse vår forskerbefolkning og opprettholde kvaliteten på studentopplevelsen. Selektiv investering og ressursallokering vil optimalisere effekten av våre aktiviteter. Å oppnå vårt 66 millioner dollar 50-årsjubileums pengeinnsamlingsmål vil gjøre det mulig for oss å akselerere leveransen av investeringer i forskningskraft og nye anlegg for å forbedre studentopplevelsen.


Våre attributter

Attributtene som våre fellesskapspremier er:

Bestemmelsen til å utmerke seg :

Steder

Bad

Address
Claverton Down
BA2 7AY Bad, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited