University of Aberdeen Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Business School

Universitetet i Aberdeen ble grunnlagt i 1495 og er det tredje eldste universitetet i Skottland, og er en del av en elitgruppe av seks gamle britiske universiteter, som inkluderer Oxford og Cambridge.

Universitetet i Aberdeen Business School har en prestisjetunge akademisk stamtavle og et misunnelsesverdig rykte for ekspertise innen forskning i Business og Management Studies; plassere den innenfor de tre beste universitetene i Storbritannia.

Samlet sett er universitetet i Aberdeen konsekvent rangert innenfor de to 200 universiteter i verden og har 82.500 alumni lokalisert over 192 land over hele verden med en 92% ansettelsesrekord. Alumni inkluderer fem Nobelprisvinnere og en rekke ledende utøvere innen sine fagområder.

Business School er i dag vert for studenter fra 45 land og stoler seg på den personlige, student-sentrert tilnærming av sine lærere. Studentene lærer av innovative veiledere og ledende eksperter med forskning og profesjonell ledelse ekspertise som er på forkant med moderne, global forretningspraksis.

I tillegg til faglig fortreffelighet er Business School fokusert på å forme sterke forbindelser med industrien for å sikre at elevene får den spesialiserte kunnskapen som et konkurransedyktig forretnings- og arbeidsmarked krever.

På universitetet i Aberdeen Business School, vil du skaffe deg kunnskapen og ferdighetene du trenger for å bli en profesjonell, samtidig som du forbedrer dine karrieremuligheter.

Profesjonell ekspertise

Du vil lære av noen av de beste veiledere i næringsutdanning og dra nytte av engasjerende og nyskapende læringsmetoder gjennom hele studiene, noe som gjør at du kan sette teoretisk kunnskap i praksis i et moderne forretningsmarked. Mange av våre akademikere er ledende myndigheter på sitt felt og er aktivt involvert i internasjonal forskning.

Executive Fellows

Gjennom studiene vil du ha nytte av verdifull innsikt fra universitetet i Aberdeens honorære ledere som er etablerte fagfolk som arbeider i næringslivet. Deres innspill sikrer at programmet er i samsvar med kompetanse og ferdigheter som industrien krever, slik at kursene du studerer, alltid vil være industrielle relevante.

Eiere

På University of Aberdeen utvikler og utvikler elevene et eksepsjonelt utvalg av ferdigheter og besluttsomhet som gjør dem i stand til å utmerke seg i dagens konkurransedyktige forretningsverden. Vi er stolte av historien til våre alumner som har oppnådd enestående suksess på den globale arbeidsplassen.

Støttet nettbasert læring

Du kan studere ditt program helt på nettet. Vårt moderne læringsmiljø er fullt kompatibelt med din bærbare datamaskin, nettbrett og alle mobile enheter. Dette betyr at du kan få tilgang til dine læringsmateriell, sende inn vurderingsarbeid, kommunisere med veiledere og medstudenter, og ta kontakt med vårt supportteam lett. uansett hvor du er i verden.

Du trenger ikke å delta på en campus, og det er ingen faste opplæringer eller forelesninger - du studerer når du vil, hvor du vil. Og du vil uteksaminere med akkurat samme kvalifikasjon og sertifisering som studenter som studerer på campus på universitetet.

LOKAL STUDIESTØTTE

Uansett hvor vi kan, arrangerer vi tilgang til en rekke studiestøttesamlinger lokalt. Disse vil bli lettere av våre agenter og representanter over hele verden. Disse øktene vil være uformelle innfall hvor du kan møte medstudenter og delta i diskusjon og gruppearbeid.

Vi jobber med Meridian Center for Leadership (MCL) for å tilby ansiktsverksteder på Masters-nivå i Gulf, Kina og Hong Kong.

Den overordnede hendelsen

Universitetet i Aberdeen arrangerer minst to ganger hvert år en spesiell begivenhet hvor du kan møte lærere, medstudenter og ledende forretningsutøvere i person. Å delta på disse hendelsene er ikke obligatorisk, men hvis du har tid til å gjøre det, er det en flott mulighet til å møte ansikt til ansikt.

Støttet nettbasert læring

Universitetet i Aberdeen Online-programmer gir den fleksibiliteten som trengs for å balansere læring med karriere og personlige forpliktelser.

Akkurat som teknologier forvandler forretningspraksis og markeder, så forvandler det læring. På Universitetet i Aberdeen Business School forstår vi at teknologi kan forbedre læring på mange nivåer, og er forpliktet til å sikre at våre studenter drar nytte av dette. Samtidig tror vi at teknologien alene ikke er nok, og at hjertet i læring ligger kommunikasjon og samhandling på personlig nivå - folk snakker med mennesker. Vi kaller det å komme sammen av de nyeste teknologiene med økt kommunikasjonsnivå og samhandling. Støttet nettbasert læring.

HVA BETYR DETTE?

  • En lærerfaring som gir deg mer, ikke mindre enn du forventer å motta på campus - mer en til en støtte, mer kommunikasjon og interaksjon; en rikere læringserfaring
  • Ubegrenset en til en kommunikasjon med din personlige veileder - når som helst - og tilgang til sikkerhetskopiering fra et supportteam når som helst som vil hjelpe deg med alle aspekter av studiene dine
  • Læringsmateriell som er rike, interaktive og spesielt designet for å studere online
  • Kontinuerlig engasjement med medstudenter som stimulerer kreativitet, debatterer og beriker alles læringserfaring
  • Ingen restriksjoner på når eller hvor læring eller kommunikasjon finner sted Ingen behov for å delta på klasser og ingen satt opplærings- eller forelesningstider
  • Viktigst er alt dette brakt til deg i et enkelt læringsmiljø spesielt utviklet for å møte behovene til den elektroniske læreren - en som er enkel å bruke og kan nås fra hvilken som helst enhet hvor som helst

World-Class Study Platform

Et innovativt nettbasert læringsmiljø som gir nivåer av støtte og samhandling uten sidestykke av enhver annen forretningskole.

Vårt studieområde inneholder alle læringsmateriellene du trenger for studiene dine: Bare logg inn for å komme i gang. Du vil dra nytte av det intuitive opplæringsprogrammet, samarbeidsprosjektet og vurderingsområdene, der toppmoderne funksjonalitet gjør det mulig for deg å laste opp arbeidet ditt raskt og enkelt, motta uvurderlig tilbakemelding fra veiledere og delta i diskusjoner med medstudenter.

Du vil også ha tilgang til en rekke dashbordfunksjoner for å hjelpe deg med å organisere dine studier, som du kan synkronisere med din personlige dagbok for å holde styr på vurderingsfrister og hendelser.

Å velge å studere med University of Aberdeen Online gir deg kontroll over din læring; Vår studieplass gir grensesnittet.

Inspirerende interaktivt innhold

Du vil bli utfordret til å sette dine nyoppnådde ferdigheter, teknikker og kunnskap i praksis fra dag ett.

Våre læringsmateriell er spesialdesignet for den moderne forretningsprofessoren. Deres moderne stil og intuitiv funksjonalitet gjør at du kan engasjere seg med studiene når og hvor du velger.

Aktiviteter inkluderer å undersøke case-studier, skape innovative forretningsforslag og fullføre reflekterende oppgaver, som gjør at du kan få grundig kunnskap om beste forretningspraksis i et globalt forretningsmiljø.

Du vil også bruke en rekke industristandardteknologier, samt delta i spennende lagbyggingssimuleringer. Ved å samarbeide vil du komme ut av programmet med en bred forståelse av alle forretningsområder fra kulturelt ulike perspektiver.

Til slutt vil våre læringsmateriell gi deg muligheten til å utvikle seg som en profesjonell profesjonell; Utstyrt og trygt i stand til å takle utfordringene i moderne virksomhet over hele verden.

For en smak av det slags inspirerende, interaktivt innhold du kan forvente å se mens du studerer på et av våre programmer, se animasjonen for en oversikt over ni teorier om lederskap på under fem minutter.

Fleksibel studie

Universitetet i Aberdeen Online tilbyr det beste alternativet for deg - studere hvor og når du velger.

Å studere på nettet betyr at det ikke er noen veiledninger, seminarer eller forelesninger. Du kan jobbe med dine personlige forpliktelser, logge inn på studieområdet til tider som passer deg, fra enhver enhet, mens du er på farten, på jobben eller hjemme.

Du vil aldri bli pålagt å delta i en eksamen, da alle vurderinger er kursbaserte.

Siden våre programmer hovedsakelig leveres gjennom asynkron kommunikasjon, vil du ha frihet til å vurdere dine spørsmål og kommentarer fullt ut, og din veileder vil ha tilstrekkelig tid til å gi deg detaljert, meningsfull tilbakemelding. Du vil også delta i live debatter og diskusjoner, som vil bli organisert på en tid som er praktisk for alle i gruppen.

Ubegrenset støtte

Å studere på nettet betyr ikke at du studerer isolert.

Som University of Aberdeen Online student vil du motta ubegrenset rådgivning og veiledning fra erfarne veiledere og en omfattende studentstøtteservice fra vårt team av rådgivere som vil gi ytterligere hjelp med eventuelle administrative, pastorale og tekniske problemer du måtte ha erfaring.

Gjennom hele programmet vil du motta undervisning fra fagspesialister som er eksperter på deres felt. Det er ingen grense for antall meldinger du kan sende og motta via vårt innebygde meldingssystem, og veiledere og supportrådgivere svarer innen 24 timer, mandag til fredag.

Globalt nettverk

I den moderne næringslivet er etablering av et globalt nettverk av profesjonelle kontakter uvurderlig for din suksess.

Gjennom hele programmet møter du talentfulle fagfolk fra ulike bransjer, sektorer og kulturer rundt om i verden. Ved å samarbeide om gruppeprosjekter, gruppebyggingsøvelser og live debatter i ditt onlinestudio, vil du utvide ditt perspektiv og forståelse av alle forretningsområder fra kulturelt ulike perspektiver, samt utvikle et personlig nettverk av globale kontakter som varer utover det akademisk erfaring.

Universitetet i Aberdeen Online gir den ideelle måten å jobbe, koble til og kommunisere i dagens globale forretningsverden: nettverk med studenter internasjonalt og kommunisere over grenser ved hjelp av moderne forretningspraksis teknologi.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MBA » Se Online MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA Global

Nettstudie Deltid 2 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Aberdeen

MBA (Global) fra University of Aberdeen er det eneste fullt online MBA-programmet som tilbys av et av Storbritannias seks gamle universiteter. Utforsk fremtidsrettet og forstyrrende tilnærminger til virksomheten sammen med dine internasjonale jevnaldrende, samtidig som du får viktige ferdigheter innen ledelse, innovasjon, forandringsledelse, strategiutvikling, salg og markedsføring. Programmet gir deg også muligheten til å personliggjøre MBA for å passe dine egne karriere mål, ved å gjennomføre forskning og casestudier på områder som interesserer deg som profesjonell. [+]

MBA (Global) fra University of Aberdeen er det eneste fullt online MBA-programmet som tilbys av et av Storbritannias seks gamle universiteter.

Utforsk fremtidsrettet og forstyrrende tilnærminger til virksomheten sammen med dine internasjonale jevnaldrende, samtidig som du får viktige ferdigheter innen ledelse, innovasjon, forandringsledelse, strategiutvikling, salg og markedsføring.

Programmet gir deg også muligheten til å personliggjøre MBA for å passe dine egne karriere mål, ved å gjennomføre forskning og casestudier på områder som interesserer deg som profesjonell.

FORKLAR INNOVATION OG DISRUPTION

Få innsikt i innovasjonsprosessen, og øk din evne til å tenke forstyrrende, utvikle markedsstrategier og tone dine ideer.... [-]


MSc

MSc Finans

Nettstudie Deltid 2 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Aberdeen

MSc Finance fra University of Aberdeen er den eneste fullt online Master's i Finance programmet tilbys av en av Storbritannias seks gamle universiteter. Få alle de grunnleggende ferdighetene til en vellykket karriere i økonomi, da du utvikler en dyp forståelse av økonomiske teorier, antagelser og teknikker - før du fortsetter å utforske raskt utviklende spesialiteter som Fintech, Big Data, Regulation and International Finance. Programmet gir deg også det unike alternativet for å tjene studiepoeng mot mastergrad ved å studere for CFA®-legitimasjon, noe som gir deg en ekstra fordel i et konkurransedyktig arbeidsmarked. [+]

MSc Finance fra University of Aberdeen er den eneste fullt online Master's i Finance programmet tilbys av en av Storbritannias seks gamle universiteter.

Få alle de grunnleggende ferdighetene til en vellykket karriere i økonomi, da du utvikler en dyp forståelse av økonomiske teorier, antagelser og teknikker - før du fortsetter å utforske raskt utviklende spesialiteter som Fintech, Big Data, Regulation and International Finance.

Programmet gir deg også det unike alternativet for å tjene studiepoeng mot mastergrad ved å studere for CFA®-legitimasjon, noe som gir deg en ekstra fordel i et konkurransedyktig arbeidsmarked.

MASTER CORE DISCIPLINES

Få en dypere kunnskap om kjerneorientering, utvikle ferdigheter i bedriftsfinansiering, porteføljeanalyse, verdivurdering av eiendeler, derivater og risikostyring.... [-]