UK Open College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lifestyle læring: fleksibel, hyggelig og rimelig

FJERNUNDERVISNING og online kurs fra en av de raskest voksende hjem studien tilbydere i Storbritannia. En portefølje av akkreditert online kurs som fører til QCF anerkjente kvalifikasjoner i en rekke fag er på tilbud til studenter over hele verden. Uansett hvor du befinner deg, har selvstudium ingen barrierer.

Velg et kurs i en av de mange sektorer som tilbys av høgskolen og melde på linje 365 dager i året. Alle våre hjem læringskurs kommer komplett med materialer og ubegrenset støtte. I de fleste tilfeller er det ingen klasser eller eksterne undersøkelser for å delta på å gi studentene full tillit og kontroll over når og hvis de studerer. Det er helt opp til deg hvor du studerer fra!

Uansett mål og personlige ambisjoner UK Open College er i stand til å gi en helt fleksibel metode for å lære å studenter på en internasjonal skala. Ved å fylle ut en onliine selvfølgelig muligheten for å ha en anerkjent kvalifikasjon på din CV i løpet av noen måneder blir til virkelighet. Gi oss en sjanse ..... Du vil bli glad du valgte The UK Open College.

Steder

UK Online

Address
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

A-levels
Diplom
Kurs
Denne skolen tilbyr også: