The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Nottingham: Fakultet for ingeniørfag

DeAvdeling for ingeniørutdanning ved NottinghamEr kjent for sin verdensklasse forskning, inspirerende undervisning og diverse akademiske fellesskap.

Ved å bli med oss ​​på Nottingham, vil du være en del av et fellesskap av studenter fra over 150 forskjellige land fra hele verden.

 • 3. i Storbritannia for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regjeringens forskningsekspertramme
 • Mer enn 98% av teknisk forskning er av internasjonal kvalitet, med 85% rangert som verdensledende eller internasjonalt utmerket (REF 2014)
 • En UK Top 10 Engineering Fakultet: Times Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham er rangert i Storbritannia topp 10 for maskinteknikk og elektroteknikk (QS World Rankings 2017)

Du vil finne fakultetet er en vennlig og støttende arbeidsmiljø. Du vil jobbe sammen med kreative og inspirerende mennesker som er ivrige etter å dele sine erfaringer.

Vi er forpliktet til å støtte talentfulle mennesker og å utvikle partnerskap med industri, finansieringsorganer og myndigheter for å skape et positivt miljø der funn, stipend, innovasjon, kommersiell utnyttelse og offentlig forpliktelse trives. Fakultetet er involvert i hundrevis av levende forskningsprosjekter, og arbeider tett med industrien. Vårt praktiske fokus og tilnærming kan bidra til å utstyre deg med kunnskapen og ferdighetene du trenger for å gå inn i forskerutdanning eller forfølge en karriere innen ingeniørfag hvor som helst i verden.

Ved å studere ved Nottingham vil du:

 • Utvikle high-end markedsførbare ferdigheter
 • Bli undervist av eksepsjonelle og høyt citerte akademiske ansatte, ofte verdensledere på deres felt
 • Bli en del av et globalt forskerutdanning med et nettverk av internasjonale campuser i Storbritannia, Kina og Malaysia
 • Graduate med en internasjonalt anerkjent og verdsatt kvalifikasjon

Du vil bli undervist av akademikere som er lidenskapelige om deres kompetanseområder og forpliktet til å utvikle neste generasjons fremtidige ingeniører, arkitekter og forskere. Som stipendiatstudent i fakultetet får du tilgang til en imponerende serie med fasiliteter og ressurser for å støtte aktivitet på tvers av ulike spesialiteter.

Mange av våre kurs er akkreditert av profesjonelle organer, og mange av våre forskningsprosjekter er tverrfaglige, og samler et mangfoldig utvalg av spesialister fra hele universitetet, forskningsinstitusjoner, industripartnere og myndigheter for å utvikle nye løsninger for utfordrende globale problemstillinger.

I 2012 åpnet vi Institute for Aerospace Technology (IAT), som er vert for Marie Curie Innovative Doctoral Program fokusert på å levere en plan for morgendagens lufttransport. Våre Creative Energy Homes er en syv boligutvikling som gir et levende teststed for ledende bedrifter å jobbe med universitetet for å undersøke integrasjonen av energieffektive teknologier i bygninger.

Våre forskningsstyrker inkluderer komposittmaterialer, additivproduksjon og 3D-utskrift, energi, bærekraft og luftfart. Vi har en av de største kraftelektronikforskningsgruppene og en av de største produsentene av additivproduksjon i verden.

The University of Nottingham

 • Gitt en Gold-rating for vår fremragende undervisning i Storbritannias Teaching Excellence Framework (TEF) 2017
 • Et av de mest målrettede universitetene i Storbritannia av utdannede arbeidsgivere (Nummer 1 mest målrettede universitet (Graduate Market i 2014) og nest mest målrettede universitet (The Graduate Market i 2015 og 2016) - High Fliers Research)
 • Kåret til Årets Universitet for Graduate Sysselsetting i Tider og Søndagstider God Universitetsguide 2017

Universitetet i Nottingham senter for engelsk språkutdanning (CELE) gir høy kvalitet akademisk engelsk og studiekompetanse forberedelse og støtte før og under studentenes studier.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Online Etterutdanning Sertifikater » Se Online MSc » Se Etterutdanning Diplomer » Se Kurs » Se MSc » Se PhD » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Sertifikat

Pgcert anvendt ergonomi og menneskelige faktorer (fjernundervisning)

Nettstudie Deltid September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Denne deltid Kurset er utformet for å gi deg ergonomi og menneskelige faktorer erfaring som trengs for en rekke bransjer. [+]

The Applied Ergonomi og Human Factors (Fjernundervisning) Postgraduate Certificate er spesielt designet for å bli utført av ansatte i enhver organisasjon som trenger å bruke ergonomiske prinsipper til sitt arbeid.

Kurset skal gi en forståelse av de sentrale problemene knyttet til ergonomi og arbeidsdesign på arbeidsplassen, og vil også lede studenter til ytterligere ressurser for å lette læringsprosessen. Den har en fleksibel struktur som lar deg styre når og hvor du studerer. Vi vil gi deg den støtten du trenger gjennom kurs, via telefon, e-post og elektronisk opplæring.

Du vil bli undervist av et team som aktivt jobber som forskere og konsulenter, og kan dele sin erfaring med å bruke ergonomi til den virkelige verden.... [-]


PGCert Usability and Human Computer Interaction by Distance Learning

Campus Deltid September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

[+]

Programmet tar også sikte på å gi et sterkt grunnlag for videre studier på PhD-nivå og utøvelse av en karriere innen forskning.

[-]

MSc

Msc ergonomi og menneskelige faktorer (fjernundervisning)

Nettstudier & Campus kombinert Deltid September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Programmet er utviklet for å gi nyutdannede menneskelige faktorer / ergonomi erfaring som kreves i et bredt spekter av produksjon, service og prosessindustri, politiet som lokale myndigheter og helsetjenesten, samt en forankring for en karriere innen forskning. [+]

Begrepene ergonomi og menneskelige faktorer brukes om hverandre for å beskrive teori og praksis for å lære om menneskelige egenskaper og evner, og deretter bruke denne forståelsen til å forbedre folks interaksjon med de tingene de bruker, og med miljøer der de gjør det. Ergonomi innebærer å bruke vitenskapelig informasjon om mennesker til design av objekter, systemer og miljøer for menneskelig bruk. Formålet er å utforme objekter, systemer og oppgaver på en slik måte som å forbedre menneskers sikkerhet, helse, komfort og ytelse. Dette kurset er utviklet av ledende forskere innen ergonomi og vil gi deg ferdigheter og erfaring til å søke ergonomi i virkelige verden innstillinger. Studentene får høye nivåer av støtte fra veiledere gjennom hele kurset og fjernundervisning betyr at elevene har fleksibilitet til å studere når og hvor det passer dem.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB