ShippingCollege

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Globale kvalifikasjoner for globale posisjoner

Shipping College Er en global høyskole med kontorer i London. Vi tilbyr Globale kvalifikasjoner for globale posisjoner. Bli med Spennende verden med frakt, fraktforsendelse, logistikk Og multinasjonal handel gjennom våre internasjonale nettbaserte kurs. Våre kurs gir deg med praktisk kunnskap For å fremme din karriere eller bli med i verden av global handel i komforten av ditt hjem eller kontor. Vår Spesialiserte veiledere er høyt kvalifiserte I sine felt med mer enn 20 års erfaring. Hver student er tildelt en Personlig e-veileder Å veilede og hjelpe dem med sine studier.

Hvorfor velge oss

1. Våre kurs

Kursene er tilpasset og tilpasset dine behov og livsstil og er av høyeste kvalitet. Våre kurs er praktiske og enkle å forstå og implementere i arbeidsmiljøet. Din elektroniske kurs blir lettet av din personlige e-veileder og en personlig kursplan sendes til deg hver uke av din e-veileder for å hjelpe deg med å møte studieplanen din.

2. Våre studenters suksesser

Våre studenter fortsetter å oppnå sine personlige forretningsmål ved å berike sin kunnskapsbase gjennom våre kurs. Dette gir dem tillit til å forfølge karriereambisjoner og å akselerere sin karriereutvikling.

3. Global akkreditering og medlemskap

Våre kurs er akkreditert og anerkjent av The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege er på Storbritannia Register of Learning Providers (UKRL). Vårt UKRL-leverandørens referansenummer er: 10053609.

4. Unikt læringsmiljø

På ShippingCollege gir vårt unike læringsmiljø deg muligheten til å oppfylle dine læringsambisjoner og å gjøre dette i din tid og i ditt tempo. Dette ville være i komforten av ditt hjem eller kontor hvor du har enkel tilgang til våre moduler på nettet. Vi er tilgjengelige for alle elever over hele verden.

5. Vår e-Campus og Global Network

Studentene har 24/7-tilgang til informasjon via vår online campus, og får tilgang til vår kursportal og bibliotek. Vi har nylig lagt til et studentforum for spørsmål og nettverk. Du vil være en del av vårt globale nettverk vi har opprettet gjennom vårt online Studentforum.

6. Treningsfagfolk

Våre kursforfattere er internasjonale eksperter med 20+ års erfaring i denne spesialiserte bransjen. Vi er anerkjent som trening fagfolk. Våre profesjonelle lisenser, foreninger og medlemskap hjelper oss med å holde kontakten med fraktfellesskapet, det samme fraktsamfunnet som vi trener deg for å bli med eller hjelpe din vekst i den.

Vår misjon og visjon

Å lære er mer empowerment enn å bli undervist

Shippin College MV

Vår misjon

MissionCollege har som mål å gi studentene en dynamisk utdanning basert på ekspertise og fleksibilitet som skaper varig verdi og relevans for utviklende karriere.

Å lære er mer empowerment enn å bli undervist, derfor fokuserer vi på praktisk anvendelig kunnskap. Vi gir ferdigheter i jakten på aktuelle utfall.

Vår visjon

ShippingCollege vil være den anerkjente lederen i utviklingen av nettbasert læring for Shipping Shipping, Clearing og Forwarding og Global Logistics.

Leve våre verdier

Vi utfører vårt oppdrag ved å leve våre verdier, med sikte på å oppnå de høyeste nivåene av:

 • Respekt: ​​ShippingCollege fakultet og ansatte holder høyest hensyn til hverandre, våre studenter, våre lokalsamfunn og vårt miljø.
 • Innovasjon: Vi verdsetter nye, levedyktige ideer og støtter dem sterkt for å sikre at kursinnholdet er relevant og engasjerende.
 • Serviceorientert: Gjennom instruksjon og veiledning serverer vi våre studenters behov med kunnskap og ferdigheter, og setter andre foran oss selv.
 • Samarbeid: Ved å støtte hverandre, oppnår vi mer enn det som er mulig individuelt.
 • Integritet: Vår personlige og profesjonelle oppførsel styres av ærlighet, etikk og samvittighet.

Oppnå vårt formål

Vårt mål er å gi kunnskap og ferdigheter som hjelper elevene til å oppnå sine drømmer. Vi gjør opplæring tilgjengelig, stimulerende og praktisk for ivrige sinn globalt.

Dedikert til å opprettholde ShippingCollege's formål og verdier, vårt fakultet:

 • Strender for kontinuerlig fornyelse og innovasjon
 • Skaper en deltakende og samarbeidskultur
 • Engasjerer seg i pågående faglig og faglig utvikling
 • Verdier mangfold og oppfordrer respekt for bidrag fra alle kulturer
 • Fremmer suksess og opprettholder kvalitet

Kvalitet på service og fleksibilitet til studietilbud

 • Å gi fleksibelt kvalitetskurs innhold som praktisk talt kreves i det aktuelle studiet.
 • Fokuserer på å mestre praktiske ferdigheter og teknikker
 • Å tilby online kurs for fleksibel læringsmetode

Tjenestekvalitet

Man kan tro at kvaliteten på tjenesten bør være synlig forberedelse, klasserominnstilling, grunnleggende hygiene, klasseromsstørrelse eller godt forberedt kursstruktur.

Men vi tror at den virkelige kvaliteten på tjenesten er usynlige kvaliteter - lærernes evne, støtte og omsorgs generøsitet, universitetets hjerte for studenter, selv om disse to egenskapene skal ha balanse.

På ShippingCollege leverer vi på disse usynlige egenskapene.

Fleksibilitet til studietilbud

Vår fleksible læringsmetode viser vår omsorg og støtte til våre studenter og elever.

Personlige e-lærere som forstår og lytter til elevene sine.

Vår forståelse for at våre studenter ofte jobber heltid og krever fleksibilitet og forståelse når det gjelder å nå sine mål.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Online Sertifikater »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Clearing og videresending kurs

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 - 6 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 1 fler

Disse kursene vil dekke Clearing og Forwarding industrien med et spesielt fokus på internasjonale kontrakter og betalinger, sjøfrakt og toll. [+]

Vi er en global college derfor er alle kursene våre på nettet. Vi tilbyr:

- Clearing og videresending Pilot Certificate Courses

- Fragtvideresendelsesbevisskurs

- Clearing og videresending Diploma Course

Mer informasjon om disse kursene er under.

Clearing og videresending Pilot Certificate Courses

Disse kursene vil dekke Clearing og Forwarding industrien med særlig fokus på internasjonale kontrakter og betalinger, sjøfrakt og toll. Alle kursene våre er online kurs.

Fullfør alle 11 pilotsertifikater, og du kan skrive ditt Clearing og videresendingsbevis.

Du kan enten fullføre ditt Diploma som et enkelt kurs (til en lavere pris) eller fullføre Pilot Certificate-kursene individuelt for å samle alle dine studiepoeng for å oppnå ditt Diploma over en lengre periode. Hvis du har tenkt å skaffe Diploma, anbefaler vi at du prøver Pilot Sertifikat kurs i den rekkefølgen de er oppført nedenfor.... [-]


Fraktforsendelse grunnfondsbevis

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 4 - 14 dager Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 1 fler

Disse kursene vil dekke grunnleggende om Freight Forwarding Business. [+]

Dette kurset vil dekke Grunnleggende om fraktforsendelsen.

Alle kursene våre er online kurs. Dette kurset er Rettet mot en person som ønsker å komme inn i fraktsendingsindustrien i en administrasjonsrolle, En ny rekruttering som starter i bransjen, en resepsjonist eller assistent i videresending industrien eller noen som ønsker å utfylle eller sertifisere deres eksisterende kunnskapsbase.

Dette er et frittstående sertifikatkurs.

Course Outline

Fartransportørens rolle Tidlige dager med fraktforsendelse Forwarders Business Structure Ruter og transportmoduser Intermodal frakt mot multimodal frakt Eksporter dokumenter Importer dokumenter ... [-]

Globale logistikkkurs

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 - 6 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 1 fler

Disse kursene vil dekke Global Logistics industrien med særlig fokus på Supply Chain og International Trade og pPayments. Vi har månedlig inntak av nye studenter på den første mandagen i hver måned. [+]

Vi er en global høyskole, derfor er alle kursene våre på nettet

Vi tilbyr:

- Global Logistikk Pilot Sertifikat Kurs

- Global Logistics Diploma Course

Mer informasjon om disse kursene er under.

Global Logistikk Pilot Sertifikat Kurs

Disse kursene vil dekke Global Logistics-bransjen med særlig fokus på forsyningskjede og internasjonal handel og betaling.

Fullfør alle 11 pilotsertifikater, og du kan skrive din Global Logistics Diploma.

Du kan enten fullføre ditt Diplom som et enkelt kurs (til en lavere pris) eller fullføre Pilot Certificate-kursene individuelt for å samle alle dine studiepoeng for å oppnå ditt Diploma over en lengre periode. Hvis du har tenkt å få ditt Diploma, anbefaler vi at du prøver Pilot Certificate kursene i den rekkefølgen de er oppført nedenfor.... [-]


Maritime Shipping Foundation Certificate

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 4 - 14 dager Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 1 fler

Dette kurset vil dekke grunnleggende om global sjøfart med særlig fokus på containerisering og linjeskip. [+]

Dette kurset vil dekke Grunnleggende om global sjøfart Med særlig fokus på containerisering og linjeskip. Alle kursene våre er online kurs Dette kurset er Rettet mot en person som ønsker å komme inn i sjøfartsselskapet i en administrasjonsrolle, En ny rekruttering som starter i bransjen, en resepsjonist eller assistent i shippingindustrien eller noen som ønsker å utfylle sin eksisterende kunnskapsbase.

Dette er et frittstående sertifikatkurs.

Course Outline

Maritime Shipping Foundation Certificate

Internasjonal maritim handel Fartøy og lastetyper Beholderen eksporterer og importerer transaksjoner Typer av forsendelsestjenester Nøkkelrollespillerne i sjøfart Oversikt over Maritime Shipping Dokumenter Shipping Terminology - Ordliste for industrivilkår ... [-]

Maritime Shipping Kurs

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 - 5 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 1 fler

Disse kursene vil dekke global shipping med særlig fokus på containerisering og linjebransjen, grunnlaget for global sjøfart med særlig fokus på containerisering og linjeskip eller global frakt med særlig fokus på containerisering og linjebransjen. [+]

Vi er en global college derfor er alle kursene våre på nettet. Vi tilbyr:

- Maritime Shipping Pilot Certificate Courses

- Maritime Shipping Foundation Certificate Course

- Maritime Shipping Diploma Course

Mer informasjon om disse kursene er under.

Maritime Shipping Pilot Certificate Courses

Disse kursene dekker global frakt med særlig fokus på containerisering og linerindustrien. Alle våre kurs er online kurs.

Fullfør alle 7 Pilot-sertifikater, og du kan skrive ditt Maritime Shipping Diploma.

Du kan enten fullføre ditt Diploma som et enkelt kurs (til en lavere pris) eller fullføre Pilot Certificate-kursene individuelt for å samle alle dine studiepoeng for å oppnå ditt Diploma over en lengre periode. Hvis du har tenkt å skaffe Diploma, anbefaler vi at du prøver Pilot Sertifikat kurs i den rekkefølgen de er oppført nedenfor.... [-]


Maritime Shipping Salgskurser

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 - 5 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 1 fler

Disse kursene dekker frakt og salg for å forberede en salgsrepresentant i denne bransjen. Diplomet er også egnet for salgsrepresentanter som ønsker å bli med i Shipping Industry. [+]

Vi er en global college derfor er alle kursene våre på nettet. Vi tilbyr:

- Clearing og videresending Pilot Certificate Courses

- Fragtvideresendelsesbevisskurs

- Clearing og videresending Diploma Course

Mer informasjon om disse kursene er under.

Maritime Shipping Sales Pilot Certificate Courses

Disse kursene dekker frakt og salg for å forberede en salgsrepresentant i denne bransjen.

Fullfør alle 8 pilotsertifikater, og du kan skrive ditt Maritime Shipping Sales Diploma.

Du kan enten fullføre ditt Diploma som et enkelt kurs (til en lavere pris) eller fullføre Pilot Certificate-kursene individuelt for å samle alle dine studiepoeng for å oppnå ditt Diploma over en lengre periode. Hvis du har tenkt å skaffe Diploma, anbefaler vi at du prøver Pilot Sertifikat kurs i den rekkefølgen de er oppført nedenfor. Kurskrav... [-]


Kontakt
Besøksadresse
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB