ShippingCollege

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Globale kvalifikasjoner for globale posisjoner

Shipping College er en global høyskole med kontorer i London.

Vi tilbyr globale kvalifikasjoner for globale posisjoner .

Bli med i den spennende verden av frakt, fraktforsendelse, logistikk og multinasjonal handel gjennom våre internasjonale nettbaserte kurs.

Våre kurs gir deg den praktiske kunnskapen for å fremme din karriere eller bli med i verden av global handel i komforten av ditt hjem eller kontor.

Våre spesialiserte veiledere er høyt kvalifiserte innen sine fagområder med mer enn 20 års erfaring.

Hver elev er tildelt en personlig e-veileder for å veilede og hjelpe dem med sine studier.

hvorfor velge oss121630_116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Våre kurs

Kursene er tilpasset og tilpasset dine behov og livsstil og er av høyeste kvalitet. Våre kurs er praktiske og enkle å forstå og implementere i arbeidsmiljøet. Din nettkurs er tilrettelagt av din personlige e-veileder og en personlig kursplan sendes til deg hver uke av din e-veileder for å hjelpe deg med å møte studieplanen din.

2. Våre studenters suksesser

Våre studenter fortsetter å oppnå sine personlige forretningsmål ved å berikke deres kunnskapsbase gjennom våre kurs. Dette gir dem tillit til å forfølge karriereambisjoner og å akselerere sin karriereutvikling.

3. Global akkreditering og medlemskap

Våre kurs er akkreditert og anerkjent av World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege er på Storbritannia Register of Learning Providers (UKRL).

4. Unikt læringsmiljø

På ShippingCollege vårt unike læringsmiljø deg muligheten til å oppfylle dine læringsambisjoner og å gjøre dette i din tid og i ditt tempo. Dette ville være i komforten av ditt hjem eller kontor hvor du har enkel tilgang til våre moduler på nettet. Vi er tilgjengelige for alle elever over hele verden.

5. Vår e-Campus og Global Network

Studentene har 24/7-tilgang til informasjon via vår online campus, og får tilgang til vår kursportal og bibliotek. Vi har nylig lagt til et studentforum for spørsmål og nettverk. Du vil være en del av vårt globale nettverk vi har opprettet gjennom vårt online Studentforum.

6. Treningsfagfolk

Våre kursforfattere er internasjonale eksperter med 20 års erfaring i denne spesialiserte bransjen. Vi er anerkjent som trening fagfolk. Våre profesjonelle lisenser, foreninger og medlemskap hjelper oss med å holde kontakten med fraktfellesskapet, det samme fraktsamfunnet som vi trener deg for å bli med eller hjelpe din vekst i den.

Vår misjon og visjon

Å lære er mer empowerment enn å bli undervist121631_116144_intro.jpg


Vårt oppdrag

ShippingCollege har som mål å gi studentene en dynamisk utdanning basert på ekspertise og fleksibilitet som skaper varig verdi og relevans for utviklende karriere.

Å lære er mer empowerment enn å bli undervist, derfor fokuserer vi på praktisk gjeldende kunnskap. Vi gir ferdigheter i jakten på aktuelle utfall.

Vår visjon

ShippingCollege vil være anerkjent leder i utviklingen av nettbasert læring for Shipping, Clearing og Forwarding og Global Logistics.

Leve våre verdier

Vi oppnår vårt oppdrag ved å leve våre verdier, med sikte på å oppnå de høyeste nivåene av:

 • Respekt: ShippingCollege fakultet og ansatte holder høyest hensyn til hverandre, våre studenter, våre lokalsamfunn og vårt miljø.
 • Innovasjon: Vi verdsetter nye, levedyktige ideer og strenger promoterer dem for å sikre at kursinnholdet er relevant og engasjerende.
 • Serviceorientert: Gjennom instruksjon og veiledning serverer vi behovene til våre studenter med kunnskap og ferdigheter, og setter andre foran oss selv.
 • Samarbeid: Ved å støtte hverandre, oppnår vi mer enn det som er mulig individuelt.
 • Integritet: Vår personlige og profesjonelle oppførsel styres av ærlighet, etikk og samvittighet.

Oppnå vårt formål

Vårt mål er å gi kunnskap og ferdigheter som hjelper elevene til å oppnå sine drømmer. Vi gjør opplæring tilgjengelig, stimulerende og praktisk for ivrige sinn globalt.

Dedikert til å opprettholde ShippingCollege 's formål og verdier, vårt fakultet:

 • Strender for kontinuerlig fornyelse og innovasjon
 • Skaper en deltakende og samarbeidskultur
 • Engasjerer i pågående faglig og faglig utvikling
 • Verdier mangfold og oppfordrer respekt for bidrag fra alle kulturer
 • Fremmer suksess og opprettholder kvalitet

Kvalitet på service og fleksibilitet til studietilbud121632_116095_customerservices.jpg

 • Å gi fleksibelt kvalitetskursinnhold som praktisk talt kreves i det aktuelle studiet.
 • Fokuserer på å mestre praktiske ferdigheter og teknikker
 • Tilbyder online kurs for fleksibel læringsmetode

Tjenestekvalitet

Man kan tro at kvaliteten på tjenesten bør være synlig forberedelse, klasserominnstilling, grunnleggende hygiene, klasseromsstørrelse eller godt forberedt kursstruktur.

Men vi tror at den virkelige kvaliteten på tjenesten er usynlige kvaliteter - Tutors evne, generøsiteten til støtte og omsorg, universitetets hjerte for studenter, selv om disse to egenskapene skal ha balanse.

På ShippingCollege leverer vi på disse usynlige egenskapene.

Fleksibilitet for å studere

Vår fleksible læringsmetode viser vår omsorg og støtte til våre studenter og elever.

Personlige e-lærere som forstår og lytter til elevene sine.

Vår forståelse for at våre studenter ofte jobber heltid og krever fleksibilitet og forståelse når det gjelder å nå sine mål.

Steder

UK Online

Address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

N1 7GU UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss