Red Smart Academy With Falmouth University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Arbeid smartere med Red Smart Academys korte, online kurs

Uansett om du ønsker å oppgradere, bygge din selvtillit, få en kampanje eller starte din egen virksomhet, vil våre online korte kurs sørge for at du har de ferdigheter og know-how du trenger å skille seg ut fra mengden.

Utviklet gjennom et partnerskap mellom Red Magazine og et av Storbritannias ledende kreative universiteter, Falmouth University, kombinerer kursene det beste fra begge verdener, engasjerende innhold og bransjeledende undervisning sammen med en jordnær tilnærming og up-to-date trender og innsikt.


Korte kurs for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden

Bli med på en av våre kurs og dra nytte av:

Kvalitet
En utfordrende og spennende læringsopplevelse

fleksibilitet
Studer online, hvor og når det passer deg

Prestisje
Sertifikat fra et verdensberømt universitet


Gjør deg klar til å lære og vokse

Våre online korte kurs gir deg en unik engasjerende og spennende læringsopplevelse, gjennom en kombinasjon av ekspertveiledning og regelmessig tilbakemelding fra din veileder, samt muligheten til å samarbeide og dele ideer med jevnaldrende fra hele landet, og til og med over hele verden .

Kursinnholdet inneholder presentasjoner, intervjuer og casestudier for å sikre at du forstår og kan søke hva du lærer i en virkelighetsinnstilling med temaer fordelt på håndterbare biter og gjort tilgjengelig for deg hver uke.

Du lærer, samhandler og samarbeider med klassekameratene dine for å åpne opp dine kunnskaper og ferdigheter til en rekke perspektiver og nye muligheter.

Du kan forvente en time presentert, nettbasert innhold med rundt 4 timer med selvstudium hver uke som kreves for å fullføre innholdet.


Et øyeblikk

Ditt nettbaserte klasserom

Et brukervennlig, intuitivt grensesnitt blir ditt online klasserom. Her har du tilgang til det mangfoldige materialet som vil støtte og levere din læring; Alt dette vil bli guidet gjennom av ekspertveilederen din.

Du vil aldri føle deg alene i ditt online klasserom. Du vil samhandle, stille spørsmål og delta regelmessig med dine jevnaldrende på kurset, så vel som med din veileder.

Still spørsmålene du trenger når du vil, og få verdifull innsikt og perspektiver fra dine jevnaldrende når du deler erfaringer, ideer og tanker.


Kom i gang

Bli en del av en unik online læringsopplevelse og åpne opp nye muligheter for deg og din bedrift.

Steder

Falmouth

Address
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss