Les den offisielle beskrivelsen

Arbeid smartere med Red Smart Academys korte, online kurs

Uansett om du ønsker å oppgradere, bygge din selvtillit, få en kampanje eller starte din egen virksomhet, vil våre online korte kurs sørge for at du har de ferdigheter og know-how du trenger å skille seg ut fra mengden.

Utviklet gjennom et partnerskap mellom Red Magazine og et av Storbritannias ledende kreative universiteter, Falmouth University, kombinerer kursene det beste fra begge verdener, engasjerende innhold og bransjeledende undervisning sammen med en jordnær tilnærming og up-to-date trender og innsikt.


Korte kurs for å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden

Bli med på en av våre kurs og dra nytte av:

Kvalitet
En utfordrende og spennende læringsopplevelse

fleksibilitet
Studer online, hvor og når det passer deg

Prestisje
Sertifikat fra et verdensberømt universitet


Gjør deg klar til å lære og vokse

Våre online korte kurs gir deg en unik engasjerende og spennende læringsopplevelse, gjennom en kombinasjon av ekspertveiledning og regelmessig tilbakemelding fra din veileder, samt muligheten til å samarbeide og dele ideer med jevnaldrende fra hele landet, og til og med over hele verden .

Kursinnholdet inneholder presentasjoner, intervjuer og casestudier for å sikre at du forstår og kan søke hva du lærer i en virkelighetsinnstilling med temaer fordelt på håndterbare biter og gjort tilgjengelig for deg hver uke.

Du lærer, samhandler og samarbeider med klassekameratene dine for å åpne opp dine kunnskaper og ferdigheter til en rekke perspektiver og nye muligheter.

Du kan forvente en time presentert, nettbasert innhold med rundt 4 timer med selvstudium hver uke som kreves for å fullføre innholdet.


Et øyeblikk

Ditt nettbaserte klasserom

Et brukervennlig, intuitivt grensesnitt blir ditt online klasserom. Her har du tilgang til det mangfoldige materialet som vil støtte og levere din læring; Alt dette vil bli guidet gjennom av ekspertveilederen din.

Du vil aldri føle deg alene i ditt online klasserom. Du vil samhandle, stille spørsmål og delta regelmessig med dine jevnaldrende på kurset, så vel som med din veileder.

Still spørsmålene du trenger når du vil, og få verdifull innsikt og perspektiver fra dine jevnaldrende når du deler erfaringer, ideer og tanker.


Kom i gang

Bli en del av en unik online læringsopplevelse og åpne opp nye muligheter for deg og din bedrift.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Red Smart Academy With Falmouth University

Enten du administrerer din personlige eller merkevares online tilstedeværelse, bruker du riktige bilder, er en viktig del av å fortelle historien din gjennom sosiale medi ... [+]

Øk merkevaren din på nettet

Enten du administrerer din personlige eller merkevares online tilstedeværelse, bruker du riktige bilder, er en viktig del av å fortelle historien din gjennom sosiale medier.

Mens mange av oss i dag bærer rundt et kamera, våre telefoner, i lommene hver dag, hvor mange av oss virkelig vet hvordan de skal bruke den til å lage og dele bilder som påvirker sosiale medier?

Hvorfor dette kurset

Denne fire ukers online kurset er din grunnleggende veiledning for visuell fortelling, lærer deg hvordan du optimaliserer bildeværktøyene som er tilgjengelige for deg og bruker dem riktig for å skape engasjerende historier på tvers av sosiale medier.

Du vil bli lært av bransjeledende eksperter innen digital markedsføring, og samarbeide med dine kolleger og få konstruktiv tilbakemelding fra dine veiledere gjennom hele kurset for å sikre at du er på sporet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Falmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
Red Smart Academy With Falmouth University

I disse dager er innholdsopprettelse, inkludert blogging og vlogging, ikke bare en hobby, det er en stor bedrift, og utfordrer likesom TV med hensyn til underholdningsver ... [+]

Hvordan være en innholdsskaper

I disse dager er innholdsopprettelse, inkludert blogging og vlogging, ikke bare en hobby, det er en stor bedrift, og utfordrer likesom TV med hensyn til underholdningsverdi.

Stjerner for innholdsskaping kommandoen tusenvis av lojale tilhengere og i sin tur store sponsoravtaler, takket være en relativt ny industri som støtter publikums appetitt for kvalitetsinnhold; om det presenteres via blogger, nettsider, sosiale medier innlegg, nyhetsbrev eller faktisk video blogger.

Alle kan lage innhold med en mobiltelefon og PC, men få få tilhengere utenfor sine egne sosiale kretser. Hva er hemmelighetene til vellykket innholdsskaping? Hvordan står du ut fra konkurransen for å få stor innvirkning? Hvordan kan du sikre at det du publiserer, er effektivt, og hvordan kan du skape engasjerende innhold som tiltrekker nye følgere?... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Falmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
Red Smart Academy With Falmouth University

Tenker du på å starte din egen bedrift, eller kanskje du allerede har tatt steget og trenger bare en hjelpende hånd for å hjelpe deg med å ta den nye virksomheten enda le ... [+]

Lær hvordan du driver en vellykket liten bedrift

Tenker du på å starte din egen bedrift, eller kanskje du allerede har tatt steget og trenger bare en hjelpende hånd for å hjelpe deg med å ta den nye virksomheten enda lenger?

Det er mange ting du bør vurdere når du starter din egen bedrift, fra å forstå kundene dine helt til budsjetter, forretningsplaner og lovgivning.

Hvorfor dette kurset

Denne otte-ukers online kurset hjelper deg med å løse og navigere deg gjennom alle de essensielle elementene i å starte din egen virksomhet.

Du får de grunnleggende ferdighetene og bedriftskunnskapene du trenger for å drive en vellykket bedrift, og fokusere på lave kostnader, strategier for rask implementering, slik at du kan utnytte nye trender og teknologier og lære gjennom å gjøre.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Falmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
8 uker
Nettstudier
Les mer på norsk