Les den offisielle beskrivelsen

RED Academy er en ledende digital media, design og teknologi skole, med campus i London, Vancouver og Toronto. Vi tilbyr personopplæring i Digital Marketing, UX

REDEfining Education

Vi eksisterer slik at våre studenter og ansatte er inspirert til å lære ferdigheter og utvikle seg som mennesker. Ledende mer meningsfylte, oppfylle og givende liv - dette er vår felles jakten på lykke. Dette er vårt evolusjonære formål.

Bridging The Skills Gap

Flere og flere universitetsstudenter er arbeidsløse i sitt felt. Hvorfor? Ferdighetene i tradisjonelle utdanningsinstitusjoner blir irrelevante i dagens digitale arbeidsmarked. RED eksisterer for å gi grader med de rette ferdighetene som trengs for den digitale økonomien. Vår læreplan er utformet for å svare på spørsmålet: Hvordan kan vi gi våre studenter både en relevant utdanning og arbeidserfaring? RED er både en skole og et teknisk byrå.

Virkelige prosjekter for reell innvirkning

Våre studenters prosjekter er nøye utvalgt og gjennomtenkt produsert. Vi prøver å justere oss med effektdrevne bedrifter og gründere slik at våre studenter kan gjøre ekte forandringer i samfunnet. Vi er stolte over å se at våre studenter gjør en forskjell gjennom hvert prosjekt de fullfører, og vokser sitt nettverk med meningsfulle forbindelser.

Et forandrende globalt landskap

Den digitale økonomien vokser raskt. Vitenskap og teknologi forstyrrer tradisjonelle former for transport, produksjon, innkvartering og i vårt tilfelle utdanning. Bransjer er i ferd med å endre seg, og ferdighetene som trengs for å tilpasse seg disse endringene, er bygd inn i vår læreplan. Røde studenter utvikler de myke ferdighetene som trengs for å utvikle seg og trives i deres nye tech karriere.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også: