Queen Mary Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

QMUL Online tilbyr deg verdensklasse undervisning levert av ledende akademikere og fagfolk på toppen av sitt spill.

  • Tilbakemelding: Live økter med lærere og medelever
  • Rullestol: alle vurderinger blir tatt og sendt online
  • Intuitivt: Alt du trenger er tilgjengelig via vår online læringsplattform
  • Status: alle priser er like i tittelen og prestisje til de som er gitt for campus studie

Russell Gruppe institusjon - Vi er en av 24 ledende britiske universiteter forpliktet til å opprettholde den beste forskningen, en fremragende undervisning og læring erfaring, gode graduate arbeidsevne og uovertruffen forbindelser med næringsliv og offentlig sektor.

National Student Survey 2016 - Vi vurderer topp i London blant Russell Gruppe universiteter for student tilfredshet.

prisvinnere - Vi har syv Nobelprisvinnere blant våre tidligere ansatte og studenter, og over 55 akademiske og samfunnsmedlemmer blant dagens akademiske ansatte.

offentlig engasjement - Vi var den første institusjonen å bli tildelt Engage vannmerke Gold Award for excellence i offentlig engasjement.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Online Masters » Se Health MSc » Se Law LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master of Science i internasjonal offentlig politikk

Nettstudie Deltid 2 år April 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Ønsker du å fremme det offentlige gode, påvirke offentlig politikk, og starte en karriere i en internasjonal organisasjon, NGO eller privat sektor? Da vil dette kurset gi deg en grundig analyse av begreper, interessenter og prosesser involvert i internasjonal offentlig politikk. [+]

Ønsker du å fremme det offentlige gode, påvirke offentlig politikk, og starte en karriere i en internasjonal organisasjon, NGO eller privat sektor? Da vil dette kurset gi deg en grundig analyse av begreper, interessenter og prosesser involvert i internasjonal offentlig politikk.

Kursoversikt

Internasjonal offentlig politikk kurs kan studeres fleksibelt online på Masters, Postgraduate Diploma (PGDip) eller Postgraduate Certificate (PGCert) nivå.

Den kombinerer spesifikke teorier, konsepter og saker med offentlig politikk med internasjonale relasjonsstudier for å sikre deg en fast forståelse av beslutningsprosesser og implementeringsprosesser som er involvert i internasjonal offentlig politikk.... [-]


Masters

Master i internasjonale relasjoner (online)

Nettstudie Deltid 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette masterprogrammet fokuserer på de tradisjonelle geografiske områdene av internasjonale relasjoner samt nye områder av interesse i utviklingsverdenen. Det drøfter den historiske betydningen av globaliseringen og hvordan den relaterer seg til en rekke sentrale problemstillinger i internasjonale relasjoner i dag. [+]

Hvorfor studere internasjonale relasjoner? Hva er de viktigste egenskapene til den internasjonale ordren? Hvordan har globalisering endret internasjonale relasjoner? I hvilken grad er den internasjonale orden basert på konflikt eller samarbeid? Hvordan er den globale finanskrisen påvirker internasjonal politikk? Må utenlandske militære intervensjoner i borgerkriger hjelpe eller hindre fredsprosessen? Hvorfor er økonomiske ressurser slik ujevnt spredt over hele verden, og hva er utsiktene for global rettferdighet?

Hvis du er interessert i disse spørsmålene, og er spent på utsiktene til å utforske dem med likesinnede individer, men omstendighetene eller forpliktelser gjør det vanskelig for deg å gå på universitetet, da vår online International Relations MA er for deg. ... [-]


Kontakt
Besøksadresse
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, GB