Queen Mary Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

QMUL Online tilbyr undervisning i verdensklasse levert av ledende akademikere og fagpersoner på toppen av spillet.

Vi er rangert på de 50 beste universitetene i Europa og blant de 20 beste i Storbritannia (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Queen Mary Online tilbyr fire deltid, 100% online programmer levert av Queen Mary University of London - et verdensledende Russell Group universitet. Få tilgang til nyskapende forskning, et globalt samfunn og undervisning i verdensklasse som vil gi deg mulighet til å gjøre en global innvirkning.

QMUL Online

Ved å velge å studere online med dronning Mary, har du fortsatt samme status og tilgang til eksemplarisk undervisning som våre studenter på campus. Fordelen du har er fleksibiliteten til å forfølge din fremtidige karriere i en tid og intensitet som er tilpasset dine egne unike omstendigheter og uten å forstyrre inntekten og karriereutviklingen.

136510_pexels-photo-3759089.jpeg

Sentrale funksjoner ved online læring

 • Fleksibilitet: Lær hjemmefra, fra arbeidsplassen eller på farten, hvor som helst i verden
 • Sted: Ingen grunn til å flytte, ta karrierepause eller søke om visum
 • Globalt: Studer sammen med og nettverk med studenter fra hele verden
 • Kvalitet: Konsise forelesninger og digitale ressurser utviklet av våre anerkjente akademikere
 • Støtte: Faglærere er lett og lett tilgjengelig for veiledning og tilbakemelding
 • Engasjerende: Aktiviteter som hjelper deg å bruke teori på praksis
 • Tilbakemelding: Live økter med veiledere og kolleger
 • Tilgjengelig: Alle vurderinger blir tatt og sendt inn online
 • Intuitivt: Alt du trenger er tilgjengelig via vår online læringsplattform
 • Status: Alle priser er like i tittel og prestisje som de som gis for studiet på campus
 • Råd: Tilgjengelig karrieresupport tilgjengelig gjennom hele kurset.

Ikke-akademisk støtte

Studentlivet handler ikke bare om å studere. Som en del av dronning Marias nettfellesskap er det et team av mennesker som er dedikert til å gjøre opplevelsen din med oss så positiv som mulig, og induksjonen vår vil ønske deg velkommen og introdusere deg for å studere online.

Studenterrådgivere på nettet er ditt første kontaktpunkt for praktiske spørsmål, enten det er for tips om effektiv læring på nettet, råd om balanse mellom arbeidsliv eller for å henvise deg til våre universitetsstøttetjenester.

Hvis teknologi gjør deg nervøs, vil vårt tekniske supportteam være tilgjengelig for å tilby råd og hjelp til bruk av vår online læringsplattform.

work flow

Rangering

Queen Mary er en del av det internasjonalt anerkjente University of London. Vi er rangert på de 50 beste universitetene i Europa og blant de 20 beste i Storbritannia (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Vi er stolte av vår undervisning og forskning og har engasjert oss i en strategisk høyeste grad av forskning på tvers av et bredt spekter av fag. Vi har investert i dette prinsippet ved systematisk å rekruttere de beste akademikerne i sine fagområder fra hele verden.

Rekord for fortreffelighet

 • Framtidens forskningsresultater (REF 2014) - Den siste nasjonale vurderingen av forskning bekreftet vår plass i den øverste gruppen av forskningsledede universiteter i Storbritannia. Vi rangerte 9. plass i Storbritannia blant universiteter på flere fakulteter og femte i Storbritannia for prosentandelen av 3 og 4 forskningsresultater.
 • Russell Group-institusjonen - Vi er et av de 24 ledende britiske universitetene som er opptatt av å opprettholde den beste forskningen, en enestående undervisnings- og læringserfaring, utmerket ansattbarhet på universitetsnivå og uovertrufne bånd til næringslivet og offentlig sektor.
 • National Student Survey 2016 - Vi vurderer toppen i London blant Russell Group universiteter for studenttilfredshet.
 • Prisvinnere - Vi har syv nobelprisvinnere blant våre tidligere ansatte og studenter, og over 55 akademikere og samfunnsstipendiater blant nåværende vitenskapelig ansatte.
 • Offentlig engasjement - Vi var den første institusjonen som ble tildelt Engage Watermark Gold Award for utmerkelse innen offentlig engasjement.

Steder

London

Address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss