Queen's University Belfast

Faculty of Medicine, Health & Life Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Queen's University Belfast er rangert i topp 200 universiteter i verden(QS World University Rankings 2019)

Som en dronning student, vil du bli med et universitet som er virkelig internasjonalt. Faktisk har vi blitt kåret til det 24. mest internasjonale universitetet i verden, og har studenter fra over 82 land, som bidrar til å skape en flerkulturell og levende campus.

Vi er medlem av den prestisjefylte Russell-gruppen, som kombinerer ekspertise innen forskning og utdanning med en student-sentrert etos.


Queen's University

150.000 GRADUATES MAKER DERES MARKET OVER GLOBE

Våre inspirerende alumner består av fremragende lærde, Nobelprisvinnere - som Seamus Heaney og David Trimble - og innflytelsesrike ledere som har en innflytelse i Nord-Irland og over hele verden.

Over 94% av dronningens kandidater er ansatt eller studerer seks måneder etter oppgradering; Våre nyutdannede dominerer ledende stillinger i 80 av Nord-Irlands topp 100 selskaper og gjør en forskjell i over 120 land.

En av Storbritannias største campusuniversiteter, og den nittende eldste, blander vi vår stolte arv med banebrytende fasiliteter for den beste opplevelsen av universitetets liv.

VI ER EN GLOBAL UNIVERSITET

Over 23 000 studenter bor og studerer på Queen's. Av de er mer enn 1 900 fra over 82 land; inkludert Malaysia, Kina, Indias, Midtøsten og USA. Vi ansetter også mer enn 600 internasjonale medarbeidere trukket fra over 70 nasjonaliteter.

EN EKSTRAORDINÆR UNIVERSITET ERFARING

Vi tilbyr et nettverk av støttetjenester som er dedikert til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid på Queen's, ivareta helsen din, følelsesmessig velvære, utdanning, studiebehov, økonomisk trygghet og karrieremuligheter.

WORLD CLASS FACILITIES

Studenter i verdensklasse krever ledende fasiliteter. Vi har investert £ 350m de siste 10 årene, med nye tillegg åpnet hele tiden.

En av Storbritannias største campusuniversiteter, og den nittende eldste, blander vi vår stolte arv med banebrytende fasiliteter for den beste opplevelsen av universitetets liv.

Queens102

BELFAST - NUMMER 1 REGION I VERDEN Å BESØKE I 2018

(LONELY PLANET, 2017)

En hovedstad med egen kultur. Nyt hverdagen blant noen av de vennligste folkene i verden. Fordi deg i det beste av moderne klubber, mat, kultur og kunst.

Dronning er i hjertet av Belfast kultur, samt kunst og sosiale scener. Vi er stolte over å være en del av en livlig, kosmopolitisk by med et livlig samfunnsliv og en rik kulturarv.

GARANTISERT OVERNATTING

Tilbyr en livsstil som reflekterer overgangen fra hjem til universitetsliv. Vår trygge, moderne innkvartering tilbyr også støtte, hjelp og veiledning om å bosette seg i studentlivet i Belfast, samt den aller viktigste plassen å bo og nyte studentlivet fullt ut.

Vår studentbolig og Studentunionen hjelper deg til å møte og bli venner med andre studenter og føle seg en del av campuslivet. Over 200 klubber og samfunn er en fin måte å møte venner, oppdage nye talenter, og få en pause fra å studere.

Queens103a

Fakultetet for medisin, helse

Q Det medisinske fakultet, Helse og Livsvitenskap ved Dronning leverer høy kvalitet, ledende utdanning, gjennom førsteklasses stab, fokusert på samfunnets behov. Vi gir en pedagogisk opplevelse som er forskningsledd og beriker våre studenter intellektuelt, sosialt og kulturelt.

Vårt håp er at studenter fra hele verden vil bli med oss ​​både for å lære og også ta med nye ideer og tilnærminger for å bidra til å drive fram våre ambisjoner for å forbedre og fremme livet.ueen er i hjertet av Belfasts kultur, samt kunst og sosiale scener. Vi er stolte over å være en del av en livlig, kosmopolitisk by med et livlig samfunnsliv og en rik kulturarv.

ADRESSE GLOBALE UTFORDRINGER

Gjennom vår utdanning og forskning streber vi oss for å takle noen av verdens største utfordringer, våre akademiske medarbeidere gjennomfører verdensledende forskning gjennom våre skoler og globale forskningsinstitusjoner innen helsefag og global matvaresikkerhet. Dette har resultert i nye behandlinger for pasienter og høyere beskyttelsesnivå for maten vi spiser.

FAKULTI SKOLER

The School of Biological Sciences

Skolen for medisin, tannlegen og biomedisinsk vitenskap

Skolen for sykepleie og jordmødre

Pharmacy School

FAKULTI RANKINGER

Emner i verdens topp 200 (QS World Rankings etter emne 2017)

 • Apotek og farmakologi (51-100)
 • Sykepleie (51-100)
 • Medisin (151-200)
 • Jordbruk og skogbruk (151-200)

Emner i Storbritannia topp 20 (Times og Sunday Times Good University Guide 2017)

 • 2. i Storbritannia for farmakologi og farmasi
 • 2. i Storbritannia for tannlegen
 • Fjerde i Storbritannia for matvitenskap
 • 6. i Storbritannia for jordbruk og skogbruk
 • 10. i Storbritannia for anatomi og fysiologi
 • 20. i Storbritannia for medisin

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Online Etterutdanning Sertifikater » Se Online MSc » Se Health MSc » Se Health PhD`er » Se Health Master » Se MSc » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Sertifikat

PgCert Pathology Informatics and Business Application - Distance Learning

Nettstudie Deltid 5 måneder September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast

[+]

Lære og undervisning

At Queens, har vi som mål å levere en høy kvalitet læringsmiljø som bygger intellektuell nysgjerrighet, innovasjon og beste praksis i læring, undervisning og student støtte slik at studenten til å oppnå sitt fulle faglige potensial.

Dette kurset leveres som fjernundervisningsprogram. Undervisning leveres online ved hjelp av et skreddersydd virtuelt læringsmiljø.

Dette programmet leveres av fjernundervisning i andre semester mellom februar og juni.

INNTAKSKRAV

Minst 2,2 Honours grad eller tilsvarende kvalifikasjon akseptabelt for universitetet i et relevant biologisk fag er nødvendig. Bevis på tilsvarende faglige kvalifikasjoner (MBBS, BDS eller BVSC) eller erfaring vil bli vurdert på individuelt grunnlag. ... [-]


MSc

MSc Global Food Security (Food Safety) – Online

Nettstudie Deltid 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast

[+]

Bevis på en IELTS * score på 6,0, med ikke mindre enn 5,5 i enhver komponent, eller tilsvarende kvalifikasjoner akseptabelt til universitetet er nødvendig (* tatt i løpet av de siste 2 år).

KARRIEREMULIGHETER

Dette programmet vil være egnet for alle som ønsker å vite mer om dette stadig viktigere området, de som arbeider innenfor den bredere agri-næringsbransjen, inkludert matproduksjon, prosessering og detaljhandel, regulatoriske og offentlige kontrollorganer og forskningsorganisasjoner.

Dronningens postgraduates høste ekstraordinære fordeler.

Et postgraduate lånesystem i Storbritannia tilbyr statsstøttede studielån på opp til £ 10,280 for undervist og forskning Masters kurs på alle fagområder. Kriterier, berettigelse, tilbakebetaling og søknad informasjon er tilgjengelig på Storbritannias regjering nettsted.... [-]


Videoer

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Kontakt

Queen's University Belfast

Adresse, linje 1 Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Northern Ireland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside http://www.qub.ac.uk/
Telefon +44 785 1880522